- הוסף לסימניות
לא ניסיתי, לא רואה בעיה אבל שימי לב לתת לזה זמן בישול.מתאים לטוסטר פסים?
זה לא כמו חזה, הפרגית צריכה יותר זמן.
לא ניסיתי, לא רואה בעיה אבל שימי לב לתת לזה זמן בישול.מתאים לטוסטר פסים?
כןמתאים לטוסטר פסים?
אני עושה על גבוה ממש, בערך 8 דקות לכל כיוון.@רוחי בלבוחי
כמה זמן צריך להיות על הפלנצר החזה עוף? ובאיזה עוצמה הכיריים צריכות להיות
אני עושה על גבוה ממש, בערך 8 דקות לכל כיוון.
אבל חובה להיות ערניים שלא יישרף, ולהפוך את הפרגית בזמן.
אם מידיי גבוהה האש, להנמיך.
גז/אינדוקציה/כיריים חשמליות?אני עושה על גבוה ממש, בערך 8 דקות לכל כיוון.
אבל חובה להיות ערניים שלא יישרף, ולהפוך את הפרגית בזמן.
אם מידיי גבוהה האש, להנמיך.
איזו חברה?אצלי הפלנצ'ה כבר למעלה מ- 15 שנה.
לא מידי הרבה זמן, הזמן הארוך מייבש.גז/אינדוקציה/כיריים חשמליות?
כי עדין לא מצאתי את זמן הבישול הנכון
שיהיה עסיסי ולא יתיבש
לא כל כך מצליח לי
לי יש של סולתםאיזו חברה?
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים