שימו לב ❣ פרוג 2025 • כל העדכונים

הודעה חשובה ממערכת האתר!!

אהבתם?

• אהבתי!

• אמשיך לגלוש בעיצוב הישן

• אנסה שבוע להתרגל

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
להוסיף בבחירת אימוגי'ם לתגובות
בלי קשר אליך, מזמן הייתי רוצה להוסיף אימוגי של אצבע על הרקה.
לפעמים יש הודעות שזה מתבקש בהן.

וברצינות, אייקונים שחסרים לי מאד:
אייקון עם חיוך קטן, משהו מהסוג הזה - :), (ואז יהיה אפשר להקצין את הצחוק לאייקון הזה: :ROFLMAO:)
ואייקונים מהסוג הזה: (y)(n)

@הכלבויניק רציתי להאיר את תשומת ליבך על באג שקיים בעדכון החדש, והוא שכשאני לוחץ (במקרה..) על "פעילות אחרונה באתר, בתצוגת פוסטים, התוצאה היא:

1733604811125.png

בשונה מתצוגת רשימה שהתוצאה היא טובה:

1733604895718.png

להוסיף בבחירת אימוגי'ם לתגובות, צורת סימן שאלה (?) שמבהיר למשאיר התגובה, שתגובתו לא כ"כ מובנת לקוראים
לדעתי האימוג'י הזה מתבקש מאוד.

אגב למה בחלק מהאשכולות ניתן לתת לייק מבלי להיכנס לאשכול ובחלק לא ניתן?

אגב שים לב לכך שעבר שבוע בשביל התרגל, והאופציה אנסה שבוע עדיין קיימת, במקביל נראה שחלק מאלו שהצביעו "אנסה שבוע" ניסו וחזרו להצביע "אמשיך לגלוש בעיצוב הישן" או שהם אלו שהצביעו "אהבתי"

בכל מקרה אני ממש נהנה לגלוש בעיצוב החדש.

תודה על הכל, אין על האתר הנפלא הזה.

אהבתי!!!

@הכלבויניק האם כאן המקום לשאלתי?

למה אני לא מקבל התראות על תגובות חדשות באשכולות שבמעקב אצלי?

האשכול מסומן במעקב, וברשימת האשכולות אני רואה בו פעמון, אבל לא מופיעות התראות.
אשמח לפתור, לכל הפחות בשביל 2 אשכולות שחשובים לי.

אני חושב שזה שהכותרת של הפוסט נמצאת בגדול ובולט וההודעה האחרונה נמצאת בקטן זה חיסרון שמפריע לי, בדרך כלל מכירים את הנושא בפוסט (לפחות אני בפוסטים שאני רואה ומפריע לי כל הזמן לראות את כל הפירות על הפוסט)
וחושב שעדיף גם לסמן בצורה יותר בולטת אשכולות שעדיין לא קראתי (מה שהיום מסומן בכתב מודגש)

נערך לאחרונה ב:
למה אין בפורום פה קטגוריה של פורום לתורה ?
גם אני שאלתי את זה מזמן..
מצד אחד אולי זה לא המקום האידיאלי כי כאן זה יותר עזרה הדדית, מידע בשלל מובנים.
אך מצד שני אפשר שיהיה כאן פורום כזה מבחינת איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק בעניני תורה וקדושה.
@הכלבויניק אולי עכשיו עם השינוי תוסיפו גם את זה.

גם אני שאלתי את זה מזמן..
מצד אחד אולי זה לא המקום האידיאלי כי כאן זה יותר עזרה הדדית, מידע בשלל מובנים.
כשהפורום היה פורום מקצועי נטו נטו אז אוקי, אבל עכשיו הוא הרבה הרבה מעבר, לכאורה ראוי ביותר

תתחדשו ונתחדש.
חבל שכיפת ברזל לא עוברת שדרוגים כמו בפרוג.. השדרוגים כאן בקצב מסחרר...
יותר מהטילים ההיפרסונים של פוטין; מהבליץ של חיסול צמרת החיזבאללה; מקצב פעימות הלב של @הכלבויניק; ממצעד ההברקות של @פרוגמטי; ומרשימת התפוצה (המדהימה) של @הדוויג
אה.. וגם מהמחיקות של @מרשמלו ...
;)

.

טוב, אז לאחר שימוש של שבוע -
1. השינויים מצוינים, המשיכו בכך.
2. הגיע הזמן שכל משתמש יצור לעצמו פיד אישי, ויחליט איזה פורומים הוא רוצה לראות בעמוד 'הודעות חדשות'.
3. לתת אפשרות לראות עוד הודעות אחרונות במבט מהיר מהעמוד הראשי, על ידי לחיצה על חץ ימין-שמאל, ולא רק את ההודעה האחרונה
4. לשכפל את כל השינויים של תצוגת פטסטים גם לעמוד התראות.
תודה!

3. לתת אפשרות לראות עוד הודעות אחרונות במבט מהיר מהעמוד הראשי, על ידי לחיצה על חץ ימין-שמאל, ולא רק את ההודעה האחרונה
זה רעיון.
מתחת לכותרת האשכול תהיה הודעה אחת!
ויוכלו לדפדף איזה הודעה זו תהיה ראשונה, אחרונה או משהו באמצע.

אני אישית ניסיתי כמה ימים את העיצוב החדש וחזרתי לישן בגלל ש:
1. לא מספיק בולט איזה אשכול כבר נקרא, ואיזה התחדש.
2.המקום לא מספיק מנוצל וצריך המון לגלול.

נראה לי שאם תשאירו מקום רק לשני שורות להודעה בכל אשכול (כמובן עם אפשרות להמשך קריאה וצמצום כמו שזה עכשיו, )ואפשרות לדפדף בין ההודעות, וכן העיצוב יהיה יותר חסכוני-יכנסו יותר אשכולות בעמוד.
וכמובן סינון אישי בהודעות חדשות.
זה יהיה אידיאלי!
בהצלחה ותודה על הכל!

מזכיר לי את הנסיונות של מיקרוסופט להוציא ווינדוס חדשני ובסוף מוציאים כמה גרסאות לאותו הגרסה
כי הגרסה הראשונה החדשה לא הייתה מספיק טובה

גם אחרון הסקפטיים בנוגע לעיצוב החדש, יוכל ליהנות מהיתרון הבא כדלקמן..
לא פעם ולא פעמים בשל פעילותו של רובוט נעדר תבונה שעושה מלאכתו רמיה, ונטפל למילה תמימה.. בדווקנות יתירה,
נחסמו אשכולות שלמים בקהילת כתיבה, ללא כל אפשרות גישה.
אהממה..
בתצוגה החדשה - 'תצוגת פוסטים', חסל אכיפה מופרזת.. והרובוט האידיוט מקבל שדרוג קל בשכל ומסנן רק את ההודעה הבעייתית, בעוד אשכול עצמו נשאר נגיש וחופשי על הבר..
תיהנו!

(אגב, הכלבויניק מה עם עיצוב 2026?)

בלת"ק: @הכלבויניק למה מאז שיש את העיצוב החדש לא רואים תמונות פרופיל של המשתתפים, רואים עיגול לבן?
גם את התמונה שלי הייתי צריך להעלות מחדש כי שיראו אותה

תודה רבה ל @הכלבויניק ולכל העוסקים במלאכה לשפר את הפורום עוד ועוד!
כאשר אני נכנסת בתור אורח, כלומר לא מחוברת, אינני מוצאת אפשרות לבחור בין התצוגות. יש רק את העיצוב החדש.

הבעיה היותר גדולה היא, שכאשר אני נכנסת דרך זה ומגיעה לאשכול - לעיתים קרובות חסרות באשכול הודעות!
לדוגמא, אני לוחצת בתצוגה על ההודעה האחרונה, זה מוביל אותי לאשכול הרלוונטי, אך ההודעה לא נמצאת שם, ועוד הרבה הודעות נוספות חסרות.
השעה שבהודעה האחרונה שכן מופיעה באשכול היא מלפני הרבה זמן, על אף שההודעה בתצוגה היא חדשה מלפני זמן קצר.
גם אם אני נכנסת דרך מס' העמוד המופיע בתצוגה בצד שמאל - הבעיה קיימת.
לפעמים חלק מהאשכולות כן עובדים בסדר. אך לרוב חלקם לא - כנ"ל. וזה ככה כבר ימים לא מועטים.
כאשר אני מחוברת, זה כן עובד בסדר.

בלת"ק: @הכלבויניק למה מאז שיש את העיצוב החדש לא רואים תמונות פרופיל של המשתתפים, רואים עיגול לבן?
גם את התמונה שלי הייתי צריך להעלות מחדש כי שיראו אותה
לא קשור לעיצוב החדש, לצערי זה תופעת לוואי ממתקפת הסייבר שחווינו לפני שבועיים וחצי.
הם מחקו באותה שבת עשרות אלפי משתמשים מהאתר, ביצענו פריסת גיבוי מיידית במוצ"ש ושחזרנו את כולם. אך מתברר שמחיקת המשתמש גרם למחיקה מהשרת של הקבצים את האוואטר. לקח כמה ימים לשים לב לזה, כי התמונות פרופיל היו עדיין בקאש, לאט לאט הן נמחקות מהקאש ולכן תמונות הפרופיל נעלמות...

אנחנו עדיין בודקים אפשרויות שחזור, אך מי שיכול להעלות את תמונת הפרופיל מחדש, בהחלט מומלץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה