שימו לב ❣ פרוג 2025 • כל העדכונים

הודעה חשובה ממערכת האתר!!

אהבתם?

• אהבתי!

• אמשיך לגלוש בעיצוב הישן

• אנסה שבוע להתרגל

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
זה יעזור רק לאחד שמרענן כל כמה דקות את האתר, ורואה את כל ההודעות כשהם ההודעה האחרונה..
אני מתכוון שתהיה אפשרות כזאת גם לראשונה וגם לאחרונה.
אבל לכן אני תומך בהצעה של @נבחר שיהיה אפשרות לראות למטה את שאר ההודעות על ידי חיצים קטנים של ימין-שמאל בצדדים.

לא יודעת אם כבר כתבו את זה, אבל יש משהו שקצת מפריע לי.
אם יש אשכול חדש שעוד לא עשו לו לייקים- לא מופיע הכפתור של הלייק.
יהיה יותר נחמד אם יוכלו ללייק גם מבחוץ :)
תודה!!
1734389617903.png
1734389629896.png

אחרי יותר משבוע של ניסיון
אני יכולה לומר שזה הרבה יותר נוח
וחוסך לי כניסות לאשכולות עם כותרת מפוצצת ותוכן קצת פחות...
וכן להיפך.

רק התצוגה שעדיין צרה מפריעה לי.

תודה רבה! @הכלבויניק

משהוא שלי מפריע ואשמח אם ישתפר
אם יש אשכול שאני עוקבת אחריו שאני אוכל בראש האשכול לשנות תמיד אם ישלח למייל או לא
כרגע אני צריכה לבטל מעקב ולעשות מעקב מחדש כדי לשנות
(ועוד משהוא פעם יכולתי לראות את כל האשכולות שאני עוקבת אחריהם, עכשיו אני לא מוצאת את זה)
תודה על העיצוב החדש ממש נוח

מה הכוונה אתר חרדי?
זו מסעדה בבני ברק, בהכשר הרב לנדא. אתר המסעדה פתוח בכל הסינונים שבדקתי.

בכל מקרה, מה הקשר לאשכול דנן?
זה רשת של מסעדות שיש להם סניף חרדי
וכנראה אצל רוב הסינונים חסום התמונות אבל אצלי קרתה איזה תקלה שהתמונות לא נחסמו,
[כבר דיברתי עם מחלקת פירסום, והם בדקו וראו שצדקתי וזה בטיפול]
סליחה פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה [רציתי רק לפנות להנהלה]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה