חלבי פרוזן יוגורט - עזרו לי להרכיב את המתכון

• הוסף לסימניות
מעניין יצא לך טוב?
כי משום מה חשבתי שצריך מכשיר מיוחד לפרוזן כדי שיצא מרקם של גלידה
או שאני טועה
@shira bira מה אומרת?
כל בלנדר יתאים למשימה.
העיקר שהפירות קפואים ויש רכיב שומני וקרמי (יוגורט למשל).
כמובן שבננות קפואות משדרגות את המרקם.
בפרוזן הקנוי יש בעיקר הרבה מרגרינה.

• הוסף לסימניות
מעניין יצא לך טוב?
כי משום מה חשבתי שצריך מכשיר מיוחד לפרוזן כדי שיצא מרקם של גלידה
או שאני טועה
@shira bira מה אומרת?
הכנתי, ויצא מעולה. עם מרקם פרוזני.
רק צריך לתת לפירות קצת להפשיר
או להוסיף חלב, במינון מאוד מאוד מסויים. כדי שלא ייצא מידיי נוזלי.

• הוסף לסימניות
תות+בננה+שוקולד חום+שוקולד לבן+פקאן מסוכר
יוצא ליגה!!!!!
לנו יש מתכון משפחתי :p
שהוא ורק הוא עובר אצלנו

תות
פקאן
שוקולד חום
שוקולד לבן
חלבה
ופירות יער

ואני חושבת שכן מומלץ להקפיא את השוקולד,
הענין בפרוזן יוגורט שהמוצרים גרוסים ולא מרוסקים לגמרי. אז זה נחמד שיש חתיכות של שוקולדים ככה ללעוס, מה שלא בטוח ישאר אם לא יוקפאו
בתאבון:rolleyes:
כמה בערך מכל דבר? אני יודעת שזה לפי הטעם אבל בשביל פעם ראשונה...

• הוסף לסימניות
כמה בערך מכל דבר? אני יודעת שזה לפי הטעם אבל בשביל פעם ראשונה...
כדי ליצור מרקם "פרוזני"
צריך לעשות כמה פעמים ניסוי וטעייה עד שמקבלים את המרקם המדיוק.
תלוי בסוג המכשיר \ עוצמתו \ ומצב הקפיאה של הרכיבים.

אני מקפיא את היוגורט "בקטנה" ושומר כמה יוגורטים מופשרים כדי לאזן בעת הצורך.
לפעמים הנינג'ה לא מצליח לערבב טוב את הרכיבים,
לכן עצה קטנה קודם לשפוך את היוגורט ורק מעליו את הפירות, כדי שיהיה לנינג'ה עם מה להתחיל.

[בשעתו הכנו פרוזנים על בסיס כמעט יומי וחילקנו לכל המשפחה, עד שיצא מהאף, או אז החזרנו את המכשיר לבעליו החוקיים]

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כדי ליצור מרקם "פרוזני"

לכן עצה קטנה קודם לשפוך את היוגורט ורק מעליו את הפירות, כדי שיהיה לנינג'ה עם מה להתחיל.

[בשעתו הכנו פרוזנים על בסיס כמעט יומי וחילקנו לכל המשפחה, עד שיצא מהאף, או אז החזרנו את המכשיר לבעליו החוקיים]

בהצלחה
הנינג'ה לא מדי מרסק את הפירות והשוקולד?

• הוסף לסימניות
כדי ליצור מרקם "פרוזני"

בהצלחה
תודה על התשובה המפורטת.
התכוונתי בשאלתי לגבי היחס בין התוספות עצמם- כמה פקאן/ שוקולד/ חלבה/ בננה על כמה תותים/ פירות?

• הוסף לסימניות
הנינג'ה לא מדי מרסק את הפירות והשוקולד?
את הפירות הנינג'ה צריך לרסק.
את השוקלד - אז טיפ קטן: לא לשים טבלאות שוקולד זה לא מתפורר טוב בנינג'ה, אלא לשים מקופלת, זה מתפרק יופי בנינג'ה. אפשר לקנות (בחנויות אפיה) גם מקופלת לבן.

תודה על התשובה המפורטת.
התכוונתי בשאלתי לגבי היחס בין התוספות עצמם- כמה פקאן/ שוקולד/ חלבה/ בננה על כמה תותים/ פירות?
עיקר הפרוזן זה הפירות, הפקאן - שוקולד - וכדו' זה רק לתוספת טעם, ולכן לא מגזימים.
שמים בכמות מורגשת, טועמים - ואם חסר אפשר להוסיף גם אחר כך.
(נותנים ערבוב קטן, כדי לא להרוס את מרקם הפרוזן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה