מצד שני הוא הרויח את המדד שקפץ משמעותית לאחרונההכעס זה לא רק על עצם הדחיה שזה לא מובן בעליל, יש להם עובדים מסין.
זה גם על זה שהם דרשו תשלומים בזמן שהם כנראה ידעו שמסירת הדירה תידחה!
מי שרכש במחיר למשתכן שילם כבר 90 % מהדירה, ואת התשלום האחרון, במסירת הדירה. זה לא ראוי ולא הוגן
אתה בטוחכל תגובה של רוכשים היא חשובה ובוודאי אם כל אחד יתארגן לכתוב להם מכתב קצר ובו מזמין אותם לומר לו היכן הם רוצים להידיין -איזה דיין ו-או בית משפט.
לאחר בירור מקיף אצל דיין ואצל עורכי דין יש כאן קייס ברור וכמעט ודאי להוציא כספים ובגדול ואפילו לא כ"כ קשה כמו שזה נראה.
כדי להתניע תהליך, כל אחד שיכתוב להם יכול להוסיף כאן את המשפט -גם אני פניתי להם לבקש דיון-.
כדי לא לתת להם פרטים מדוייקים לא נוסיף את הצדדים המדוייקים של הטענות המשפטיות אבל הם הרבה אבל ממש הרבה פחות מכוסים ממה שהם חושבים או כותבים והעניין בכלל לא מייאש. מידיעה.
ועם כל הכבוד לסוללת עורכי הדין שהם יעמידו מולנו, הצדק הוא איתנו ועל נזקים של מאות אלפים כל אחד יקבל פיצי הוגן (אולי גם יותר מהנזק... פרטים בהמשך לאחר שנתארגן יותר בתביעה.
אנחנו בניין 2למישהו מהזוכים פה יש דירה בבנינים אחד או שתיים?
דיברתי היום עם קבלן הביצוע בשטח בבקשה לתאם ביקור, הוא השיב שא"א כי מצב הבנייה עדיין לא מאפשר ביקור בגלל הבטיחות. שאלתי מתי כן, נראה לו שעוד חודשיים יהיה אפשר.למה הוא דוחה את האכלוס? באיזו תואנה?
כל מי שגר באזור רואה את הפועלים הסינים שלו, אין לו תירוץ של מלחמה.
1. אני ממש בטוח מבחינה חוקית והלכתית. ויש לזה עשרות פסיקות מהשנה האחרונה בנושא, הם צריכים להתאמץ ולהזיע להוכיח על כל יום של איחור איך הם עשו את המקסימום שלא יהיה נזק.אתה בטוח
כי אני הבנתי מהם שהם מכוסים בחוזה
מי זה הקבלן ביצוע?דיברתי היום עם קבלן הביצוע בשטח בבקשה לתאם ביקור, הוא השיב שא"א כי מצב הבנייה עדיין לא מאפשר ביקור בגלל הבטיחות. שאלתי מתי כן, נראה לו שעוד חודשיים יהיה אפשר.
אשטרוםמי זה הקבלן ביצוע?
נו אדרבה אם לדעתך יעזור משהו תארגן משהו1. אני ממש בטוח מבחינה חוקית והלכתית. ויש לזה עשרות פסיקות מהשנה האחרונה בנושא, הם צריכים להתאמץ ולהזיע להוכיח על כל יום של איחור איך הם עשו את המקסימום שלא יהיה נזק.
2. אני מצפה בכלל מהם לרדת מהעץ ולנסות לזרז את הבניה. כי הרווח של מאות האלפים שאני וכולם יעשו על חשבונם הוא לא הרצון העיקרי שלי, מה שאני רוצה זה דירה מוכנה, אנו מחכים לזה 5 שנים וכל איחור הוא ממש הפרעה
ושוב ביודעין ובאחריות של כמה עורכי דין וכן טוען רבני ודיין שבדקו את כל הפסיקה בנושא מול החוזים שלנו העניין חתום וגמור והם ישלמו המון כסף לכל אחד.
הקבלן בונה על תופעת העדר ועל הצדקות של האברכים החרדיים התמימים שלא יעזו להילחם בו וחבל כי המלחמה כבר החלה והוא עוד יכנע בפיצויים של עשרות מליונים לכל 247 הרוכשים (חוץ מהשוק החופשי שכבר מאורגנים גם הם בתביעה נפרדת).
אכןנו אדרבה אם לדעתך יעזור משהו תארגן משהו
יש חדש עם התביעה?אכן
הקבוצה מתארגנת בימים אלו.
מוגשים במקביל תביעות בבית משפט ובבית דין.
נשכרו עורכי דין וטוענים רבניים.
רוכשים הנמצאים כאן ורוצים להצטרף תהיה להם אפשרות שתפורסם ממש בשבוע הקרוב.
ובינתיים שכל אחד ינסה לבד להגיב לאקה נדל"ן במילותיו שהוא לא מסכים עם הדחיה ועתיד לתבוע אותם.
זה כבר חלק לא מבוטל מהעניין ויכול לגרום להם להיכנס ללחץ ולזרז את מה בשיכולתם
אשמח ליצור איתך קשר באישי,הוגשה תביעה ראשונה בבית הדין של הרב קרליץ בבני ברק
מאחר וכל אחד יכול להגיש שם בנפרד לא ברור אם עדיף להתאגד או להגיש בנפרד
במזכירות כתבו לי שניתן לפתוח תביעות במקביל או להתאגד לפני כן לפניות נפרדות
בכל אופן הדיון הראשון הוא בשבוע הקרוב עדכונים יבואו
אנו מקווים מאוד שהם לא יבואו לדיון כי בבית במשפט יש כמעט 100 אחוזי ניצחון מוחץ על היזם
איך אפשר ליצור איתך קשר?מבדיקה ראשונה שעשו עורכי הדין שלי לא הוגשה תביעה משפטית
זהו עוול גדול לציבור החרדי שנראה ליזמים שונים שאפשר לחסוך עליהם מליונים בלי לתת דין וחשבון
ההליך בבית הדין הוא מתחיב מבחינה הלכתית וע"כ פחתנו בו
אין סתירה בינו לבין ההליכים החוקיים כי אם שהמשתתף בהם לא יוכל לגבות חלק מרווחים שיושגו בפסיקה הנ"ל
מבחינה מעשית ככל שירבו ההליכים כן ייתכן והיזם יכנע יותר מהם ויגיע לפשרה המקובלת על כל אחד לפיצוי הולם בהחלט ולזירוז של תכניות העבודה.
גם אם כל אחד יקבל את 13 החודשים של שכירות מלאה יש עדיין הפסד שא"א למכור את הדירה עד 18 חודשים מקבלתה בלי לשלם מס שבח (של כמה מליונים לכל אחד).
ובגלל איחור במסירה יהיו עוד כמה חודשי המתנה עד שהמכירה תהיה כדאית מבחינה חוקית וגם על זה אנו נדרושו נקבל פיצוי בעז"ה
אנחנו מהשוק החופשי, ובחוזה יש סעיף שלא חייבים כלום אם זה אסון טבע/מלחמה וכו'אנו מחפשים רוכשים מהשוק החופשי לספר מה אמרו להם
למתי התחייבו להם
והאם להם הבטיחו פיצוי
מי שיודע או מכיר נשמח מאוד לשמוע
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים