- הוסף לסימניות
מה אמרו לכם, מתי תאריך כניסה משוער?אנחנו מהשוק החופשי, ובחוזה יש סעיף שלא חייבים כלום אם זה אסון טבע/מלחמה וכו'
אנחנו בניין 2 אמרו לנו דצמבר 25
מה אמרו לכם, מתי תאריך כניסה משוער?אנחנו מהשוק החופשי, ובחוזה יש סעיף שלא חייבים כלום אם זה אסון טבע/מלחמה וכו'
אמרו לנו 3 שנים מחתימת החוזה, שזה אומר נובמבר 2025מה אמרו לכם, מתי תאריך כניסה משוער?
אנחנו בניין 2 אמרו לנו דצמבר 25
זה ממש מוזר מכיוון שאם לדירות של מחיר למשתכן הוא התחייב לאפריל 2025 למה בחופשי התחייב לנובמבר,אמרו לנו 3 שנים מחתימת החוזה, שזה אומר נובמבר 2025
קצת דיוק:זה ממש מוזר מכיוון שאם לדירות של מחיר למשתכן הוא התחייב לאפריל 2025 למה בחופשי התחייב לנובמבר,
הרי הדירות הם באותו בניין, וקבלן כדי לשכנע קונים לא מביא תאריכים מאוחרים אם בין כך צריך לסיים קודם,
זה ממש נראה שמלכתחילה הוא הבין שלא יעמוד ביעד, רק מבחינת משרד השיכון הוא היה מחיוב לאפריל לזוכים (כי בלי זה אין שום סיבה שייתן רק שנתיים מהחוזה ללקוחות שבכיס שלו) ולכן רק רצה להציל את עצמו לפחות מהשוק החופשי,
והרי הפלא ופלא שלשוק החופשי זה יוצא בדיוק בזמן שהתחייב להם (מסתבר שהמלחמה בא לו בזמן ובמדוייק....).
אם לדייק עוד יותר...קצת דיוק:
הזוכים יקבלו את הדירות בפברואר - מרץ 2026!
רוכשי השוק החופשי יקבלו כמה חודשים לפני. ב-נובמבר 2025
יש לי כתובת מייל לנושא הזהאיך אפשר ליצור איתך קשר?
ברור שלא עוזר כלום להוציא כאן את העצבים
1. חשוב לא להאמין להם על עובדה זו הסעיף כתוב בכל חוזה שחתם מי מהרוכשים אבל הם צריכים להוכיח שהמלחמה השפיעה באופן ישיר על כל פעולה שלהםאנחנו מהשוק החופשי, ובחוזה יש סעיף שלא חייבים כלום אם זה אסון טבע/מלחמה וכו'
נשלח היום בקבוצת וואצאפ, אין לי שום קשר לזה, לא יודע מי מה, רק מעביר מה ששלחו.מה חדש?
אם זה אפשרי בZIP לנטפרינשלח היום בקבוצת וואצאפ, אין לי שום קשר לזה, לא יודע מי מה, רק מעביר מה ששלחו.
נראה כמו תביעה ייצוגית.
ככה? תגיד לי אם זה בסדראם זה אפשרי בZIP לנטפרי
תודה
מצויין תודה רבהככה? תגיד לי אם זה בסדר
אשמח ליצור איתך קשר באישי,
יש לציין שיש קבוצה גדולה של כ60 רוכשים שכבר פנו לעו"ד וזה כרגע בתהליכים.
אפשר דרך הואצאפ.איך אפשר להצטרף לקבוצה הזו?
איך אפשר להצטרף לקבוצה הזו?
ולמי שאין וואסטאפ?אפשר דרך הואצאפ.
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים