- הוסף לסימניות
בסכין משוננת וחדה מאד.איך חותכים אצ העוגה שהקרם לא ישפריץ החוצה בחיתוך?
בסכין משוננת וחדה מאד.איך חותכים אצ העוגה שהקרם לא ישפריץ החוצה בחיתוך?
מקפיאים ושומרים לעוגות מסוימות.מה עושים עם כל החלבונים שנשארים?
הוא אכן מחלב ולי לא אכפת.ועוד שאלה - החלב הרותח 'מחלב' את המיקסר, לא?
או שלרוב האנשים לא אכפת שהמיקסר שלהם חלבי?
ועכשו נשאל, אחרי שנגיד שנראה מדהים ואנחנו בדרך לנסותלפני שתשאלו:
1. פרווה- לכאורה ניתן להכין. אם תשאלו לדעתי זה לא שווה את המאמץ.
2. לא ניתן להכין מראש ולהקפיא.
3. חובה חובה לאחסן במקרר בתבנית או קופסא אטומה היטב רק כך תישמר הפריכות וגם לא יהיה לעוגה "טעם של מקרר".
4. אם רוצים להקל על המלאכה, אפשר להכין את קרם הפטיסייר יום-יומיים מראש ואת האפיה וההרכבה לבצע בערב החג.
5. אפשר להכין כמה קומות של מילפיי או קינוחים אישיים.
6. אפשר לגוון ולהוסיף לקרם או לחלק ממנו מחית פרלינה או פיסטוק.
7. בבצק ללא גלוטן: ניתן להפחית כ20% מכמות הסוכר. כמו כן, יש לזלף שכבה עבה של קרם כי חלקו נספג בקירור.
יש לי תנור חלבי. יש לי טוסטר מעולה (נראה לי בדיוק כמו שלך..)@לא אני ,אפשר לשאול תמיד.
1. מה כוונתך בין הטוסטר לתנור? אני לא מכירה עוד אפשרות.
2. מותר חוקית אבל לדעתי יהיה מקורמל פחות. אם את חוששת ללכלוך אז תדעי שאני הצלחתי לנקות.
שלא תהיה טעות הגרסא האפויה בתנור מופלאה. אבל לא לכולן יש תנור חלבי או שהפרווה תפוס כך שחשבתי שגרסת הטוסטר תהיה מענה לנ"ל.
מעניין. כי לי אמרו שכן יש בעיה גם אם לשים בצק קר כי הלהבים/מקצפים/וו לישה מתחממים בפעולה.הוא אכן מחלב ולי לא אכפת.
בפרווה שנילוש קר אין בעיה
לא יצא לי ללוש בצק פרווה למאפה שממלאים בבשר וגם אם כן בבצק קר בכלי שאינו בן יומו אין בעיה לכתחילה לדעת השולחן ערוך.
כתבתי דעת השו"ע. אנחנו ספרדים.מעניין. כי לי אמרו שכן יש בעיה גם אם לשים בצק קר כי הלהבים/מקצפים/וו לישה מתחממים בפעולה.
מחממים את הטוסטר לדרגת חום מקסימלית
אני עושה על הגבוהה.אצלי בטוסטר יש 3 דרגות חום - דרגה 3 זה לבשרים ועופות בעיקרון (לא שמיש אצלי כי זה חלבי)
לעשות כזה חום? או דרגה אחת פחות?
כדי לקרמל את שכבת הסוכר שעוטפת את הבצק.כמו כן
למה צריך שזה יהיה כ"כ שחום?
איזה חברה?ממליצה על בצק עלים חמאה, אם כבר
והיום נגיש ובכשרויות מעולות.
אם כבר..
משמח לשמועיש של מעדנות
ראיתי של עוד חברות היום ברמי לוי (לא קניתי כי זה ההובי שלי להכין אז מקווה להספיק)
ראית בעוד מקום חוץ מרמי לוי?יש של מעדנות
ראיתי של עוד חברות היום ברמי לוי (לא קניתי כי זה ההובי שלי להכין אז מקווה להספיק)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים