אדיר נוף הגליל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איזה שטח הפרויקט החרדי?
השכונה לכיוון צפון. כל מה שקדימה זה איזור הייטק ושכונות מעורבות (יהודים)
נערך לאחרונה ב:
איזה שטח הפרויקט החרדי?
על דירות 6 חדרים עדיין אין מחירים בינתייםיש למישהו מושג האם יש דירות גן בפרויקט
וכן כמה בערך העלות של הדירות 6 חדרים
מה הכוונה אישורים? היתרי בניה? אם כן, צריך לבדוק באתר ההנדסי של הועדה המקומיתיש למבינים מושג אם יצא אישורים למקום כבר?
מישהו טען לי שהוא שמע שאין עדיין אישורים
איפה אפשר לבדוק את זה?
זהו, שאני לא יודע כ"כ איך בודקים ולכן שאלתי למביניםמה הכוונה אישורים? היתרי בניה? אם כן, צריך לבדוק באתר ההנדסי של הועדה המקומית
בשלב הזה שרק נרשמים לקבוצה זה לא כל כך משנה אם יש היתרים או לא. רק כשחותמים חוזה או משלמים כסף זה נהיה רלוונטי, והרבה גם אז לא מקפידים על היתרים.זהו, שאני לא יודע כ"כ איך בודקים ולכן שאלתי למבינים
ואם אין היתרים עדיין זה לא עושה חשש שיתקע איכשהו הפרויקט?בשלב הזה שרק נרשמים לקבוצה זה לא כל כך משנה אם יש היתרים או לא. רק כשחותמים חוזה או משלמים כסף זה נהיה רלוונטי, והרבה גם אז לא מקפידים על היתרים.
לכן אמרתי שזה משנה רק אם שילמו כסף או חתמו חוזה.ואם אין היתרים עדיין זה לא עושה חשש שיתקע איכשהו הפרויקט?
היום הם אמרו לי שאין תאריך מדויק ,מקווים בשבועות הקרובים לערוך הגרלה בין כל הנרשמים ,ואז יתחילו לגבותיש עדכון מתי יודיעו על רישום בפועל למתאימים?
"הגרלה"היום הם אמרו לי שאין תאריך מדויק ,מקווים בשבועות הקרובים לערוך הגרלה בין כל הנרשמים ,ואז יתחילו לגבות
נראה לי שלתועלת כולם ,כל יום ,מישהו אחר יתקשר לשאול אם יש עדכון ויכתוב כאן מיד ,שלא יטרידו אותם סתם ,ויהיה כתוב עדכון יומי יום וכו'
מה זה אומר?"הגרלה"
לאמה זה אומר?
היום עושים את ההגרלה?
וד"ללא
אלא שלא "הגרלה" תיקרי אלא "הבדלה"......
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים