גם לי ענו משהו דומה, ולא הבנתי אם כן למה עשו לזה רישום? והאם זה יהיה בשלב ב' כשהמחירים יהיו יותר גבוהים? כי כשנרשמתי אמרו לי במשרד שאין מחיר אבל משוער מליון 400 פלוס, לקחתי בחשבון אפי' מליון 500. אבל אם פתאום הם ידברו על 2 מליון? זה לא רלוונטי!זה מה שכתבו לי היום במענה לשאלתי:
שלום וברכה
אין שינוי בתוכניות
עדיין אין תמחור של הדירות הגדולות והמיוחדות וכרגע עוד לא הוחלט באיזה שלב למכור אותם
באם אתם מעוניינים בפנטהאוז כשיהיה רלוונטי יהיו איתכם בקשר כרגע אין אפשרות טכנית למכור אותם
באמת זה מה שאמרו 1.1 מליון ל4 1.280 ל5 חדרים ,ו900אלף ל3 חדרים ,ממליץ לשאול אותםלא דיברו על 1.1M לארבעה חדרים ו1.28M לחמישה חדרים?
אין מצב שיהיה פחות מ- 12,000 למ"רבאמת זה מה שאמרו 1.1 מליון ל4 1.280 ל5 חדרים ,ו900אלף ל3 חדרים ,ממליץ לשאול אותם
וגם שצריך לזכות כמובן.החיסרון שזה לא יהיה הרמטי לציבור החרדי וגם בלי מרפסות סוכה ו-2 כיורים.
מידע או השערה?מי שיתקבל לפרויקט העכו קיבל מיל חזרה
מידע אני קיבלתי ועוד כמה חבריםמידע או השערה?
מידע או השערה?
זה אני יודע שקיבלתם, עוד כמה כאן כתבו שהם קיבלו השאלה אם זה אומר שהתקבלו בסינון או שאמור להיות סינון, ואגב, לא כתוב בשום מקום לאיפה להביא את הצ'קמידע אני קיבלתי ועוד כמה חברים
מה לא ברור?זה אני יודע שקיבלתם, עוד כמה כאן כתבו שהם קיבלו השאלה אם זה אומר שהתקבלו בסינון או שאמור להיות סינון, ואגב, לא כתוב בשום מקום לאיפה להביא את הצ'ק
אכןגם לי ענו משהו דומה, ולא הבנתי אם כן למה עשו לזה רישום? והאם זה יהיה בשלב ב' כשהמחירים יהיו יותר גבוהים? כי כשנרשמתי אמרו לי במשרד שאין מחיר אבל משוער מליון 400 פלוס, לקחתי בחשבון אפי' מליון 500. אבל אם פתאום הם ידברו על 2 מליון? זה לא רלוונטי!
אמנם מדובר במיזם פילנטרופי, אבל מוגזם לדעתי לומר שהדברים התבררו להם כעת, מדובר באנשי נדל"ן ממולחים מאוד עם ניסיון רב שנים.אכן
מאכזב מאוד
באמת המחירים היו נראים זולים מידי לגודל
אם כי שבהשוואה לדירות האחרות היה איזה מחשבה לחשוב כך
בכל מקרה נראה שהתכנית העסקית שלהם היא כך:
בשביל ליצור קהילה איכותית ומקום שווה הם ימכרו את הדירות הזולות במחיר מוזל מאוד (ללא ספק זה לכשעצמו חסד עצום)
וכך ידאגו להביא צעירים מהמינסטרים שעד היום לא שקלו מעבר לפריפריה
כשלאחמ"כ כשהיה תשתית איכותית וחזקה הם ימכרו את שלב א וב ואת הדירות המיוחדות והגדולות ובכך ישלימו את הרווחים לחברה הקבלנית (וול סטון) וכך שני הצדדים יקבלו את רצונם...
היזמים לדאוג לעוד דירות מוזלות - והקבלן להשלים את הרווח מהדירות הגדולות
ללא ספק בהתחלה הם לא התכוונו כך ועובדה שהם נתנו להירשם גם לדירות אלו
כנראה שאח"כ הבינו שזה לא מסתדר להם כלכלית
נשמח אם מישהו ידע לאמת את הדברים האלו
הם כתבו מפורש שהם צריכים לבדוק את המחיראמנם מדובר במיזם פילנטרופי, אבל מוגזם לדעתי לומר שהדברים התבררו להם כעת, מדובר באנשי נדל"ן ממולחים מאוד עם ניסיון רב שנים.
ברור שהם לא יכולים להתחייב על מחיר מדויק וכו' בשלב הזה.הם כתבו מפורש שהם צריכים לבדוק את המחיר
צפה בקובץ המצורף 2043364
אכן
מאכזב מאוד
באמת המחירים היו נראים זולים מידי לגודל
אם כי שבהשוואה לדירות האחרות היה איזה מחשבה לחשוב כך
בכל מקרה נראה שהתכנית העסקית שלהם היא כך:
בשביל ליצור קהילה איכותית ומקום שווה הם ימכרו את הדירות הזולות במחיר מוזל מאוד (ללא ספק זה לכשעצמו חסד עצום)
וכך ידאגו להביא צעירים מהמינסטרים שעד היום לא שקלו מעבר לפריפריה
כשלאחמ"כ כשהיה תשתית איכותית וחזקה הם ימכרו את שלב א וב ואת הדירות המיוחדות והגדולות ובכך ישלימו את הרווחים לחברה הקבלנית (וול סטון) וכך שני הצדדים יקבלו את רצונם...
היזמים לדאוג לעוד דירות מוזלות - והקבלן להשלים את הרווח מהדירות הגדולות
ללא ספק בהתחלה הם לא התכוונו כך ועובדה שהם נתנו להירשם גם לדירות אלו
כנראה שאח"כ הבינו שזה לא מסתדר להם כלכלית
נשמח אם מישהו ידע לאמת את הדברים האלו
לא חשבתי שמישהו שם תמים מידיאמנם מדובר במיזם פילנטרופי, אבל מוגזם לדעתי לומר שהדברים התבררו להם כעת, מדובר באנשי נדל"ן ממולחים מאוד עם ניסיון רב שנים.
תהיה בטוח שהיה קופצים לכל סוגי הדירותיותר מסתבר , שהתברר , שמחיר הדירות הגדולות , הוא גבוה
ולכן במחיר כזה לא הגיוני להוציא אותם לשיווק כעת ,
לא בונים תוכנית כלכלית לשיווק כשרוב הסיכויים שהשיווק של הדירות הגדולות יכשל ,
ולכך כנראה שהם ימתינו לשיווק הדירות הגדולות, אחרי סיום הדירות של 4 ו5 חדרים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים