- הוסף לסימניות
- #1,061
סביר להניח שלא יהיה קל בהתחלה...מישהו יודע מה היהי לגבי תחבורה? אמרו משהו על הוספת תחנת רכבת בכונה, זה משהו שיקרה בשנתיים הקרובות?
אם עוד שנתיים כבר אכלוס - צריך תחבורה רציפה לכיוון חיפה והקריות
סביר להניח שלא יהיה קל בהתחלה...מישהו יודע מה היהי לגבי תחבורה? אמרו משהו על הוספת תחנת רכבת בכונה, זה משהו שיקרה בשנתיים הקרובות?
אם עוד שנתיים כבר אכלוס - צריך תחבורה רציפה לכיוון חיפה והקריות
אבל כמו שאומר רש"י, כל ההתחלות קשות...סביר להניח שלא יהיה קל בהתחלה...
את זה צריך לשאול את @בית שמשניק הוא מבין בזהלא זכיתי עדיין, אני ברשימת המתנה במקום קרוב מאוד לזכייה
רציתי לשאול את כל המבינים:
אני זכיתי במחיר למשתכן,
ובמקביל גם נרשמתי לפרויקט אחיסמך בשערי עכו, (ראה כאן האשכול המרכזי על הגרלות דירה בהנחה)
אלא שבגלל החשש לגזירות על החרדים, ואולי ח"ו גם על מחיר למשתכן,![]()
השאלה על מה עדיף לי ללכת,
כעת הם מבקשים דמי רצינות ע"ס 20,000, ובאם בסוף מתחרטים ולא קונים אצלם, חוזר 19,000 , והאלף האחרון זה הולך להוצאות משרד,
השאלה מה כדאי לעשות, ואם יש פה עוד אנשים כאלה כמוני.
כפי שכבר כתבתי למשרד התחבורה יש ענין לחבר את ערי הפריפריה החרדית כמו לדוגמא קו שיסע בין קרית אתא להדר , נוף הגליל -קרית אתא ןכדומה ומסתבר שיהיה חיבור לרכסים-חיפה -קרית אתא כבר בשלב הראשוני ,הנת"צ של מטרונית עכו כבר מוכן ומחכה למטרוניתבקשר לתחבורה
תחבורה בתוך הצפון בין הפריפריות לוקה כיום בחסר כך שמסקרן מה יצא עם זה אבל זה בעיה משותפת לצפת, טבריה, כרמיאל, עפולה, הר יונה, רכסים, חיפה, חריש, קרית אתא וכו'
כעיקרון זה לא התוכניתאני רואה שיש פה טעות. אני הבנתי שמשלמים 30 אחוז בהתחלה ועוד 70 אחוז במסירת מפתח, וכיון שכן את המימון של ה70 אחוז כאילו חברת המימון לוקחת על עצמה עד שתשלם את היתרה הם נותנים הלואה לפרויקט כנגד, ולכן הם צריכים שהדירוג אשראי יהיה טוב בחתימת החוזה כדי שהחברה המממנת תסכים להלוות על הדירה.
אולי באמת כדאי שמישהו ישאל אותם ויביא פה את התוצאותאני רואה שיש פה טעות. אני הבנתי שמשלמים 30 אחוז בהתחלה ועוד 70 אחוז במסירת מפתח, וכיון שכן את המימון של ה70 אחוז כאילו חברת המימון לוקחת על עצמה עד שתשלם את היתרה הם נותנים הלואה לפרויקט כנגד, ולכן הם צריכים שהדירוג אשראי יהיה טוב בחתימת החוזה כדי שהחברה המממנת תסכים להלוות על הדירה.
כרגע אין כלום באזוראותי מעניין בעיקר תחבורה יומיומית למתם חיפה וליקנעם , צריך משהו מהיר מהשכונה החדשה(אולי גם קרבת טבעון מכיוון שהם זכו באנבידיה)
בשביל כל מי שעובד בהייטק זה חובה
כל ההתחלות קשות זה רלוונטי לתחבורה שצריך מידי פעם ובערב שבת, אבל מי שצריך יומיומי לעבודה- חובה לדעת מראש מה הולך להיות עם זה
אל תצפה שתיכנס לשכונה ותוך יום יהיה אוטובוס כל 5 דקות לכל מקום בארץ.............אותי מעניין בעיקר תחבורה יומיומית למתם חיפה וליקנעם , צריך משהו מהיר מהשכונה החדשה(אולי גם קרבת טבעון מכיוון שהם זכו באנבידיה)
בשביל כל מי שעובד בהייטק זה חובה
כל ההתחלות קשות זה רלוונטי לתחבורה שצריך מידי פעם ובערב שבת, אבל מי שצריך יומיומי לעבודה- חובה לדעת מראש מה הולך להיות עם זה
ברור שאין כלום........ גם אין שום בנין ..............כרגע אין כלום באזור
לעכו יש תחבורה בעיקר לחיפה, כרמיאל ונהריה
התחלופה במרכזית המפרץ דיי נוחה
"נופית" לצערינו לא בכיוון של עכו ודאי בעשורים הנראים לעיןכפי שכבר כתבתי למשרד התחבורה יש ענין לחבר את ערי הפריפריה החרדית כמו לדוגמא קו שיסע בין קרית אתא להדר , נוף הגליל -קרית אתא ןכדומה ומסתבר שיהיה חיבור לרכסים-חיפה -קרית אתא כבר בשלב הראשוני ,הנת"צ של מטרונית עכו כבר מוכן ומחכה למטרונית
יש גם רכבת קלה "נופית" שעובדים עליה כעת, אבל אני לא יודע אם היא תעבור גם בעכו
כתבתי על עכו העירברור שאין כלום........ גם אין שום בנין ..............
מעכו עצמה יש הרבה אוטובוסים 361 ,271 ועוד למרכזית המפרץ ולצומת קרית אתא
כשהשכונה תהיה בנויה יהיה גם שם אוטובוסים
לאיפה אין קו מרכסים שיש צורך יומיומי??????????"נופית" לצערינו לא בכיוון של עכו ודאי בעשורים הנראים לעין
יתכן ויש למשרד התחבורה אינטרס לחבר את הפריפריות בצפון אבל זה לא משהו שנראה לעין בעשור האחרון
הלוואי
קח את רכסים מקום כמעט מקום המדינה אין לה קו יומי מעבר לחיפה וקרית אתא
מה לכרמיאל ולרכסים ? בודאי לא בתדירות גבוהה ,יש תחבורה מכרמיאל למרכזית המפרץ וממרכזית המפרץ 72 לרכסיםלאיפה יש? חוץ מחיפה וק. אתא
כרמיאלים מעוניינים לנסוע לשם, כדוג'
זה ודאי נכון.כל ההתחלות קשות זה רלוונטי לתחבורה שצריך מידי פעם ובערב שבת, אבל מי שצריך יומיומי לעבודה- חובה לדעת מראש מה הולך להיות עם זה
מחיפה יש תחבורה מצוייינת יותר מהמרכזתחבורה בתוך הצפון בין הפריפריות לוקה כיום בחסר כך שמסקרן מה יצא עם זה אבל זה בעיה משותפת לצפת, טבריה, כרמיאל, עפולה, הר יונה, רכסים, חיפה, חריש, קרית אתא וכו'
רציתי לשאול את כל המבינים:
אני זכיתי במחיר למשתכן,
ובמקביל גם נרשמתי לפרויקט אחיסמך בשערי עכו, (ראה כאן האשכול המרכזי על הגרלות דירה בהנחה)
אלא שבגלל החשש לגזירות על החרדים, ואולי ח"ו גם על מחיר למשתכן,![]()
השאלה על מה עדיף לי ללכת,
כעת הם מבקשים דמי רצינות ע"ס 20,000, ובאם בסוף מתחרטים ולא קונים אצלם, חוזר 19,000 , והאלף האחרון זה הולך להוצאות משרד,
השאלה מה כדאי לעשות, ואם יש פה עוד אנשים כאלה כמוני.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים