דרוש מידע פרויקט נחליאל

יש משפחות שהגיעו קודם לדירה אחרת עד ששלהם ייבנה
נו באמת, אני מכירה רק משפחה אחת שהגיעה לפני, אולי היה עוד אחד שתים אבל לא משמעותי בכלל.
זה לא מציאותי ולא הגיוני
בחורים/בחורות וגם נערות בנות 11 רוצות ללכת עם חברות לקניות/ללמוד למבחנים/יש להם תוכניות בלי סוף
זה להסתמך על טרמפים ללא הפסקה, בשעות מאוחרות, או להיות נהג פרטי של הילדים.
הפתרון הוא לא הסעות אלא תחבורה מסודרת .
נכון. עם הזמן, ברור שהתחב"צ תשתפר (מקלב כבר הגיע למקום לשמוע את הצרכים והדרישות שלו)

הפרויקט באמת מתאים יותר למשפחות צעירות ,עד שהילדים שלהם יגדלו המקום יתפתח , בכל פרויקט חדש להגיע עם ילדים גדולים זה מורכב מאד ,

כל עוד לא יסלל כביש נורמלי עם שני נתיבים לאורך כל הדרך, המקום ידשדש מבחינה חרדית.

כל עוד לא יסלל כביש נורמלי עם שני נתיבים לאורך כל הדרך, המקום ידשדש מבחינה חרדית.
בטווח הנראה לעין לא יסלל שם כביש עם 2 נתיבים.
בכל אופן השאיפה היא ליצור מקום כמו תל ציון, לא איזה עיר חרדית חדשה. וגם מתל ציון לירושלים אין כביש עם 2 נתיבים לאורך ככל הדרך.
מה מחירי הדירות בנחליאל היום?

בטווח הנראה לעין לא יסלל שם כביש עם 2 נתיבים.
בכל אופן השאיפה היא ליצור מקום כמו תל ציון, לא איזה עיר חרדית חדשה. וגם מתל ציון לירושלים אין כביש עם 2 נתיבים לאורך ככל הדרך.
מה מחירי הדירות בנחליאל היום?
הכוונה שתי נתיבים - לא שני נתיבים לכל כיוון, אלא נתיב אחד לפחות לכל כיוון.
לתל ציון לכל אורך הדרך יש נתיב נסיעה אחד לכל כיוון, ולחלק מהדרך באמת יש שני נתיבים לכל כיוון.
לנחליאל בחלק מהדרך (אם לא רוצים לעשות עיקוף ענק) יש כביש צר עם נתיב וקצת,
חרדים פחות מתחברים לזה...

לנחליאל בחלק מהדרך (אם לא רוצים לעשות עיקוף ענק) יש כביש צר עם נתיב וקצת,
בדרך למעלה עמוס יש כביש עם נתיב אחד (אם באים רכבים משני הכיוונים, שניהם צריכים לרדת קצת לשוליים), אבל בדרך לנחליאל נראה שיש 2 נתיבים, אם תוכל לסמן איפה יש רק נתיב אחד

בדרך לנחליאל נראה שיש 2 נתיבים
יש,
בלי נראה ש
אבל הם צרים מאוד
בעליה לנריה -
1748320721532.png

ובכביש גישה לנריה מצומת הדואר
1748320752281.png

אם אני לא טועה, מרחיבים עכשיו את הכביש גישה עוד יותר
והכביש המתפתל, הוא אמנם לא נחמד, אבל נסיעה איטית וקצרה ממילא (וגם זה הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני 5 שנים, זה פשוט כביש פרטי שהתושבים פרצו)

יש,
בלי נראה ש
אבל הם צרים מאוד
בעליה לנריה -
צפה בקובץ המצורף 1974508

ובכביש גישה לנריה מצומת הדואר
צפה בקובץ המצורף 1974509
אם אני לא טועה, מרחיבים עכשיו את הכביש גישה עוד יותר
והכביש המתפתל, הוא אמנם לא נחמד, אבל נסיעה איטית וקצרה ממילא (וגם זה הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני 5 שנים, זה פשוט כביש פרטי שהתושבים פרצו)
לא הצלחתי לראות את התמונות אז אני לא יודעת מה צילמת

אבל כבר אין צורך לנסוע דרך נריה לנחליאל.
יש כביש חד מצומת הדואר קרוב לנחליאל שגם יותר נוח לנסיעה, וגם מקצר את הדרך

לא הצלחתי לראות את התמונות אז אני לא יודעת מה צילמת

אבל כבר אין צורך לנסוע דרך נריה לנחליאל.
יש כביש חד מצומת הדואר קרוב לנחליאל שגם יותר נוח לנסיעה, וגם מקצר את הדרך
אני כבר כמה שנים לא גרה שם
והכביש החדש היה אז באמצע פריצה עצמאית בחצות לילה...
לא ידעתי אם זה הצליח
אז אני משערת שזה הכביש שאמרו שהוא צר מדי, לא?

אני כבר כמה שנים לא גרה שם
והכביש החדש היה אז באמצע פריצה עצמאית בחצות לילה...
לא ידעתי אם זה הצליח
אז אני משערת שזה הכביש שאמרו שהוא צר מדי,
הוא פחות או יותר באותו רוחב של הכביש לנריה
אבל פחות מפותל
כך שהרבה יותר קל לנסוע בו משני הכיוונים במקביל

הוא פחות או יותר באותו רוחב של הכביש לנריה
אבל פחות מפותל
כך שהרבה יותר קל לנסוע בו משני הכיוונים במקביל
הכביש לנריה באמת בבניה עכשיו?
כי קבלתי הודעה ממוא"ז בנימין על זה מזמן

אני מכירה משהו אלים שעבר לשם
ולכן מה?
ניקינו כבר את בני ברק, מודיעין עילית, ביתר, בית שמש, ירושלים החרדית, אפילו בעפולה כבר אין אלימים בכלל
ננסה להזיז גם אותו...
;)

יש למישהו מידע על דירה להשכרה שם?
ועד כמה תחושת ביטחון לגור שם? גם מודיעין עילית ברובה נושקת לכפרים השאלה כמה זה יותר מפחיד?

יש למישהו מידע על דירה להשכרה שם?
בגדול כמעט ואין שם דירות,
כמה חדרים אתם מחפשים?
ועד כמה תחושת ביטחון לגור שם?
מבחינת הישוב עצמו, נראה לי ממש בטוח, יותר ממודיעין עילית.. לא נכנס לשם ערבי..
גוש טלמונים כולו בלי ערבים בכלל, ואת המואזין למשל שומעים בחלקים ממודיעין עילית חזק בהרבה משם.

מבחינת הכבישים, ברור שיש ערבים בכביש, אבל יש גם הרבה יהודים, וגם בכביש 6 יש ערבים...
הכביש החדש שמוביל לשם, חשוך בלילות ומפותל, כך שאשה שתנהג שם לבד יכולה לפחד, אבל התושבים מתמודדים עם זה יפה נראה לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה