כללי פרוספקט חוגים - כמה הייתם לוקחים?

• הוסף לסימניות
אני מעצבת לגרעין תורני במסגרת הסכם כללי לתשלום -
כך שאני לא מקבלת על כל עבודה בנפרד.

אבל עדיין מסקרן אותי -
א. מה אתם אומרים על העבודה? (רק ללמוד להבא כי זה כבר יצא להדפסה)
ב. כמה עבודה כזו מוערכת וכמה משלמים עליה בשוק הפתוח?

הפלייר זה פלייר אקורדיון.
בגלל שהקובץ גדול מידי עשיתי צילום מסך והדבקתי בצייר.
כך שאני מצטערת על האיכות... :)

קבצים מצורפים

• פרוספקט חוגים תשעד02 spread4.jpg
    KB 680.9 · צפיות: 47
  • פרוספקט חוגים תשעד02 spread6.jpg
    KB 547.5 · צפיות: 41
  • פרוספקט חוגים תשעד02 spread8.jpg
    KB 564.7 · צפיות: 36
  • פרוספקט חוגים תשעד1A.JPG
    KB 222 · צפיות: 27
  • פרוספקט חוגים תשעד1B.JPG
    KB 268.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
כמו כן,
יש למישהו את האקשין שעושה את ההדמייה לאקורדיון?

• הוסף לסימניות
תודה, אבל רימון......

• הוסף לסימניות
על לא דבר... :)

קבצים מצורפים

• PSDCovers-FLYER005.atn_.zip
    KB 15.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה. הפונט קצת קשה לקריאה ומעט גדול מידי.
הערכת מחיר שלי - כמה מאות שקלים. (300 ומעלה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה