פרסום גרביים שאין במקום אחר.

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
וואו, מיג, אני לא מאמינה!
נכנסתי עכשיו לפרוג כדי לחפש את הניק שלך ולשלוח לך הודעת שאפו באישי, ופתאום אני רואה את זה כאן.
הסדרה כבשה אותי ממבט ראשון.
עבודה מדהימה!
כה לחי!!!

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר!

• הוסף לסימניות
גם המשפט נתפס טוב, למרות אריכותו. יש משהו טוב בזה ששם החנות קלוע בסלוגן ונכנס לראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;742592:
הרעיון וההסבר - מקסים!!!
פתרון יצירתי ואהבתי את החשיבה שלך.
הויזואל - שני הראשונים יפהפיים, האחרון פחות מוצלח
הכותרת - חייבת ניסוח יותר קולח
לגבי העיצוב בכלליות - אני חושבת שהעומס באזור למטה מוריד מהיופי של המודעה, הייתי מנסה למצוא דרך יצירתית לאוורר קצת
סה"כ ממש יפה

כל מילה בסלע, חוץ מזה שדווקא אהבתי יותר את הראשון והשלישי.

סתם שאלה, מעניין אותי אם את יצרת את הוויז'ואלים או שלקחת משהוא חיצוני והדרכת אותה מה ואיך....

• הוסף לסימניות
ה-USP של 'גרביים שלא תמצאי במקום אחר' מעולה. זו גישה מרעננת בשוק המעצבן כל כך של הנחות והתחננויות תפלות.

גם ה'בואי להתבלבל' די מגניב.

משחקי קרייאטיב ויזואליים קצת לא ב'מודה' בשנות ה-2012, אבל נסלח על זה.

ציון 8.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;742829:
סתם שאלה, מעניין אותי אם את יצרת את הוויז'ואלים או שלקחת משהוא חיצוני והדרכת אותה מה ואיך....

יש דברים שיותר קצר וקל לעשות בעצמך מאשר להדריך משהו אחר.

• הוסף לסימניות
מודה וקלאסיקה מרעננת

נכתב ע"י אלי אלימלך;742873:
ה-USP של 'גרביים שלא תמצאי במקום אחר' מעולה. זו גישה מרעננת בשוק המעצבן כל כך של הנחות והתחננויות תפלות.

ציון 8.

מה פרוש "לא במודה"?
רעיון טוב עובד תמיד (ולא שראיתי רעיון יפה כל כל ויזואלית הרבה זמן...)
רעיון גרוע יצלע גם אם הוא בפעם הראשונה הפציע לעולם...

• הוסף לסימניות
מודה וקלאסיקה מרעננת

ציון 8.

מה פרוש "לא במודה"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י spich;742925:
מה פרוש "לא במודה"?

חשוב לזכור דבר אחד: הפרסום מטרתו אחת: למכור. את המוצר, את הרעיון, לא משנה -העיקר למכור.

והשאלה פשוטה, מדוע באמת עולם הפרסום בנוי על קרייאטיב ועל רעיונות? מה, אם אני מתכנן לשכנע מחר מישהו לקנות ממני ממתק 'לני' אני יבוא אליו לביתו ואומר לו: כן כן כן תהיה, כן תהיה 'לני'? ממש לא - הוא יזרוק אותי מכל המדרגות בדרך כלל.

אלא מה, לפני שנים, כשהפרסום השגרתי היה בצבעי שחור לבן, והמודעות היו ש'בנק לאומי בע"מ פתוח בימים ראשון עד חמישי', הפרסומאים רצו להבליט את הבנק המתחרה, והזריקו לקרבי המודעות דם: משחקי מילים מגניבים. כך איש לא יפספס את המסר המתוכנן.

אבל למען האמת, משחק המילים או המשחק הויזואלי אין בו שום מסר חוץ מבולטות וזכירות. הוא לא נוגע לשום נערוו של קורא, הוא לא עונה על צורך - פשוט כלום. דחקא בעלמא.

מה כן משכנע אדם לקנות? קרייאטיב שבנוי על תובנות מהחיים הגורמות לנחשף לחוש את הצורך למוצר. המשפט 'גרביים שאין בשום מקום' לדוגמא מטלטל משהו לקהל היעד.

(רק שלפחות המשחק לא מזיק... ואולי הוא נדרש כאן בכדי לבלוט על שאר המודעות בתוך 100 עמודי הפרסום של עיתון לעניין או תכלס - אבל זה יכול היה להיות גם באמצעות תובנה משוייפת ואז התוצאה היתה מחודדת בהרבה).

• הוסף לסימניות

ציון 8.

חן, חן.

8 שלך זה ציון לא רע בכלל.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;742956:
חשוב לזכור דבר אחד: הפרסום מטרתו אחת: למכור. את המוצר, את הרעיון, לא משנה -העיקר למכור.

והשאלה פשוטה, מדוע באמת עולם הפרסום בנוי על קרייאטיב ועל רעיונות? מה, אם אני מתכנן לשכנע מחר מישהו לקנות ממני ממתק 'לני' אני יבוא אליו לביתו ואומר לו: כן כן כן תהיה, כן תהיה 'לני'? ממש לא - הוא יזרוק אותי מכל המדרגות בדרך כלל.

אלא מה, לפני שנים, כשהפרסום השגרתי היה בצבעי שחור לבן, והמודעות היו ש'בנק לאומי בע"מ פתוח בימים ראשון עד חמישי', הפרסומאים רצו להבליט את הבנק המתחרה, והזריקו לקרבי המודעות דם: משחקי מילים מגניבים. כך איש לא יפספס את המסר המתוכנן.

אבל למען האמת, משחק המילים או המשחק הויזואלי אין בו שום מסר חוץ מבולטות וזכירות. הוא לא נוגע לשום נערוו של קורא, הוא לא עונה על צורך - פשוט כלום. דחקא בעלמא.

מה כן משכנע אדם לקנות? קרייאטיב שבנוי על תובנות מהחיים הגורמות לנחשף לחוש את הצורך למוצר. המשפט 'גרביים שאין בשום מקום' לדוגמא מטלטל משהו לקהל היעד.

(רק שלפחות המשחק לא מזיק... ואולי הוא נדרש כאן בכדי לבלוט על שאר המודעות בתוך 100 עמודי הפרסום של עיתון לעניין או תכלס - אבל זה יכול היה להיות גם באמצעות תובנה משוייפת ואז התוצאה היתה מחודדת בהרבה).
מחילה, אבל כבודו לא ענה לשאלה:למה צריך "מודה" בפרסום.
אני חשבתי שלהיפך. בפרסום, אם אתה רוצה לבלוט אל תעשה כמו... מודה זה בדיוק חיקוי אופנתי לסוגיו. והרי בפרסום ככל שתחדש/תשנה/ תעשה אפילו הפוך.
ביחד עם רעיון שיווקי נכון כך יש לך סיכויים לפרסום מביא תוצאות.
הנה לדוגמה:
אם מחר אצא בפרסום בנוסח שנות החמישים/שישים,
בפונטים מרובעים עם פתגם בעל חרוזים ארכאיים,
נראה לי שדווקא השונות שלו מכל הפרסומים הפלסטיים והתעוזה לצאת במשהו עם ריח נפטלין יכול להיות מעולה למוצרים ספציפיים.
אבל זה לגמרי לא במודה- הא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;742992:
נראה לי שדווקא השונות שלו מכל הפרסומים הפלסטיים והתעוזה לצאת במשהו עם ריח נפטלין יכול להיות מעולה למוצרים ספציפיים.
לזה מתכוונים כשאומרים שהמודה חוזרת...;)

• הוסף לסימניות
ענק!

(הקומפוזיציה למטה מבולגנת קצת)

• הוסף לסימניות
שמעתי בהרצאה של נועם מנלה שהכי זכיר בפרסום זה רעיון שמגיע משני עולמות ז"א ערבוב שני תחומים. והראה לכך דוגמאות רבות חלקן ואולי אף רובן 'לא במודה' אבל ויזואל שמדבר בעצמו!
חושבני שבקמפיין הזה מדובר בערבוב והוא פשוט נהדר למוצר, טוב מאד למכירות ונפלא לזכירות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קפיצת ראש;743002:
לזה מתכוונים כשאומרים שהמודה חוזרת...;)
וואל'ה, איזה קפיצת ראש...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;742992:

דוקא עיצוב בסגנון רטרו מאד אופנתי היום.
ומיג, הפרסומת מקסימה ומושכת!

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
גם ההסברים, תודה.

בקטנה, נראה כאילו שכחו לטפל ברקע של החיפושית, יש שם ממש זוית של ריבוע בצד שמאל.

איפה החתולה? רוצים לראות!

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה את זה מיג.
איזה יופי!!!
אז מה, לקחת מנקי מקטרות, חתיכות לבד ויצרת את הדמויות?
גדווול.

הקומופו' למטה לא מספיק מאורגנת.
אבל המודעה מושכת לחלוטין.
אפילו מאשדוד אני באה לקנות שם גרביים....
(אני לא מותרת להכנס לפוזמק כשאני מסתובבת בגאולה, יש שם באמת מה להתבלבל)

• הוסף לסימניות
חבר'ה, מזל טוב למיג להולדת הבן!

• הוסף לסימניות
מזל טוב מזל טוב, הרבה נחת ואושר בכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה