נכתב ע"י ariels;742592:הרעיון וההסבר - מקסים!!!
פתרון יצירתי ואהבתי את החשיבה שלך.
הויזואל - שני הראשונים יפהפיים, האחרון פחות מוצלח
הכותרת - חייבת ניסוח יותר קולח
לגבי העיצוב בכלליות - אני חושבת שהעומס באזור למטה מוריד מהיופי של המודעה, הייתי מנסה למצוא דרך יצירתית לאוורר קצת
סה"כ ממש יפה
נכתב ע"י שער;742829:סתם שאלה, מעניין אותי אם את יצרת את הוויז'ואלים או שלקחת משהוא חיצוני והדרכת אותה מה ואיך....
נכתב ע"י אלי אלימלך;742873:ה-USP של 'גרביים שלא תמצאי במקום אחר' מעולה. זו גישה מרעננת בשוק המעצבן כל כך של הנחות והתחננויות תפלות.
גם ה'בואי להתבלבל' די מגניב.
משחקי קרייאטיב ויזואליים קצת לא ב'מודה' בשנות ה-2012, אבל נסלח על זה.
ציון 8.
נכתב ע"י אלי אלימלך;742873:ה-USP של 'גרביים שלא תמצאי במקום אחר' מעולה. זו גישה מרעננת בשוק המעצבן כל כך של הנחות והתחננויות תפלות.
ציון 8.
נכתב ע"י spich;742925:מה פרוש "לא במודה"?
רעיון טוב עובד תמיד (ולא שראיתי רעיון יפה כל כל ויזואלית הרבה זמן...)
רעיון גרוע יצלע גם אם הוא בפעם הראשונה הפציע לעולם...
ציון 8.
מחילה, אבל כבודו לא ענה לשאלה:למה צריך "מודה" בפרסום.נכתב ע"י אלי אלימלך;742956:חשוב לזכור דבר אחד: הפרסום מטרתו אחת: למכור. את המוצר, את הרעיון, לא משנה -העיקר למכור.
והשאלה פשוטה, מדוע באמת עולם הפרסום בנוי על קרייאטיב ועל רעיונות? מה, אם אני מתכנן לשכנע מחר מישהו לקנות ממני ממתק 'לני' אני יבוא אליו לביתו ואומר לו: כן כן כן תהיה, כן תהיה 'לני'? ממש לא - הוא יזרוק אותי מכל המדרגות בדרך כלל.
אלא מה, לפני שנים, כשהפרסום השגרתי היה בצבעי שחור לבן, והמודעות היו ש'בנק לאומי בע"מ פתוח בימים ראשון עד חמישי', הפרסומאים רצו להבליט את הבנק המתחרה, והזריקו לקרבי המודעות דם: משחקי מילים מגניבים. כך איש לא יפספס את המסר המתוכנן.
אבל למען האמת, משחק המילים או המשחק הויזואלי אין בו שום מסר חוץ מבולטות וזכירות. הוא לא נוגע לשום נערוו של קורא, הוא לא עונה על צורך - פשוט כלום. דחקא בעלמא.
מה כן משכנע אדם לקנות? קרייאטיב שבנוי על תובנות מהחיים הגורמות לנחשף לחוש את הצורך למוצר. המשפט 'גרביים שאין בשום מקום' לדוגמא מטלטל משהו לקהל היעד.
(רק שלפחות המשחק לא מזיק... ואולי הוא נדרש כאן בכדי לבלוט על שאר המודעות בתוך 100 עמודי הפרסום של עיתון לעניין או תכלס - אבל זה יכול היה להיות גם באמצעות תובנה משוייפת ואז התוצאה היתה מחודדת בהרבה).
לזה מתכוונים כשאומרים שהמודה חוזרת...נכתב ע"י נוי;742992:אם מחר אצא בפרסום בנוסח שנות החמישים/שישים,
בפונטים מרובעים עם פתגם בעל חרוזים ארכאיים,
נראה לי שדווקא השונות שלו מכל הפרסומים הפלסטיים והתעוזה לצאת במשהו עם ריח נפטלין יכול להיות מעולה למוצרים ספציפיים.
אבל זה לגמרי לא במודה- הא?
וואל'ה, איזה קפיצת ראש...נכתב ע"י קפיצת ראש;743002:לזה מתכוונים כשאומרים שהמודה חוזרת...![]()
נכתב ע"י נוי;742992:אם מחר אצא בפרסום בנוסח שנות החמישים/שישים,
בפונטים מרובעים עם פתגם בעל חרוזים ארכאיים,
נראה לי שדווקא השונות שלו מכל הפרסומים הפלסטיים והתעוזה לצאת במשהו עם ריח נפטלין יכול להיות מעולה למוצרים ספציפיים.
אבל זה לגמרי לא במודה- הא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים