כללי פרסום לסטודיו שלי

• הוסף לסימניות
פשששש
מדהים!

כדאי לך לשחק עם הטיפוגרפיה של ה-30% משהו לא דופק שם

• הוסף לסימניות
מקסים!
לדעתי מה שיפה באותיות הקטנות זה שזה מוסיף מאוד לקומפוזיציה
ומי שכן מתעניין מן הסתם יקרא מה כתוב
המודעה מובנת גם בלי לקרוא את זה

הצלחות!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ומשכנעת
הצלחות...

• הוסף לסימניות
מקסים!

גם לדעתי כדאי לצמצם את הטקסט,
ולגבי הסלוגן - אולי "הזדמנות להתחדש" (או לחדש)? מצלצל לי משום מה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
מקסים. מלא טעם.
שתהיה שנה טובה ומבורכת

• הוסף לסימניות
מקסים ומעולה!
הטקסט מצוין ולא מיותר. מי שאוהב את זה קורא כל מילה.

• הוסף לסימניות
יפה. יפה. אהבתי.

הטקסט הקטן אכן מוסיף לעיצוב,
אבל - כיוון שלא לכולם יש סבלנות לקרוא הכל -
טוב עשית שהדגשת חלק מהמילים בצבע, אולי כדאי לנסות גם להגדיל אותן קצת. כך אפשר לקרוא רק אותן ולהבין את המסר, ומי שזה יעניין אותו וודאי יקרא הכל.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה

וגופן התשעא מציק לי

• הוסף לסימניות
יפה מאד! הצבעים מיוחדים. תנסי ליישר את הכיתוב שיהיה ממורכז. ויש פס בין הטלפונים תנסי למרכז אותו בין 2 הריבועים כך שהמספר פלאפון יהיה יותר צר קצת מהמספר טלפון.
בהצלחה!
ושירבו לקוחותיך כרימון....
ויהיה קלים כריאה...
וישלמו שכרך בראש העבודה ולא בזנבה.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!
זה נחמד לטפס עם העין ולגלות את ה'תשעא'

• הוסף לסימניות
אהבתי, מאד.

אני בעד הטקסט, מכיון שהוא מרתק, ויתר על כך בגלל המסר שבסופו, ההוכחה שהקורא הוא מהאנשים שיורדים לפרטים הקטנים.

לעומת זאת, אני מסתייג מעניין המבצעים. מיתוג ליוקרה יכול להתנגש עם הקטע המבצעי, שמבטא לחץ מסויים. יתכן שאני טועה.

בהצלחה מרובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;425685:
אהבתי, מאד.

אני בעד הטקסט, מכיון שהוא מרתק, ויתר על כך בגלל המסר שבסופו, ההוכחה שהקורא הוא מהאנשים שיורדים לפרטים הקטנים.

לעומת זאת, אני מסתייג מעניין המבצעים. מיתוג ליוקרה יכול להתנגש עם הקטע המבצעי, שמבטא לחץ מסויים. יתכן שאני טועה.

בהצלחה מרובה

לא הבנתי - מבטא לחץ על מי?
בעיר שלנו לא הולך כלום בלי מבצעים.

• הוסף לסימניות
מיוחד!
נקי אסטטי ונעים לעין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;425698:
לא הבנתי - מבטא לחץ על מי?
בעיר שלנו לא הולך כלום בלי מבצעים.

נראה לי שהוא התכוון - שאת כאילו מראה שאת לחוצה להשיג לקוחות

• הוסף לסימניות
כוונתי, שאם את מכוונת גבוה, למתג את הסטודיו שלך כמשהו יוקרתי, הטופ שבטופ, אזי במקום הגבוה הזה, דיבור על מבצעים מתנות והנחות, רק מורידים מערך היוקרה.

זה תלוי ברף שהינך רוצה להציב לעצמך, וההחלטה כולה שלך. מצד אחד את יכולה ללכת על משהו יותר עממי, ושם בהחלט יש מקום לכמה שיותר הנחות, אבל קחי בחשבון שזה יכול לפגום במיתוג היוקרה.

מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;425735:
כוונתי, שאם את מכוונת גבוה, למתג את הסטודיו שלך כמשהו יוקרתי, הטופ שבטופ, אזי במקום הגבוה הזה, דיבור על מבצעים מתנות והנחות, רק מורידים מערך היוקרה.
זה תלוי ברף שהינך רוצה להציב לעצמך, וההחלטה כולה שלך. מצד אחד את יכולה ללכת על משהו יותר עממי, ושם בהחלט יש מקום לכמה שיותר הנחות, אבל קחי בחשבון שזה יכול לפגום במיתוג היוקרה.
מקווה שהובנתי.

נדמה לי שבאלעד אין תועלת גדולה ממיתוג 'יוקרתי'.
מה שכן, צריך לפרוץ את הגבולות של העיר, ושם כן לטפח תדמית של יוקרה.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה