נכתב ע"י צורה וצבע;425215:על במוחי (הקודח) רעיון, אם את רוצה להשקיע:
את הפרסומת הזו תדפיסי בתור מעטפה, כשהחלק העליון הוא האפור המעוגל,
ובתוך המעטפה... לוח שנה מתנה!
מה את אומרת על הרעיון?
נכתב ע"י adir28;425239:אני לא בטוחה שלאנשים יש סבלנות לקרוא טקסט ארוך כל כך. אולי תנסי לדלל אותו ולומר את המסר בפחות מילים?
נכתב ע"י eden7115;425350:עבודה מקסימה!!!
גם לדעתי (ומניסיוני) אנשים לא קוראים את הטקסט הקטן. הייתי מוותרת עליו ונשארת עם סלוגן מנצח והעיצוב מעניין שלמעלה שמסקרן לקרוא את המבצע שלמטה...
לגי הסלוגן. מצלצל אחלה אבל לא נראה לי כ"כ נכון שבכל שנה חדשה משנים תדמית לתדמית חדשה... (ככה זה נשמע למרות שאני בטוחה שלא לזה התכוונת אלא תדמית חדשה למי שאין כזו אבל אולי בכל זאת אפשר לחחד את הסלוגן).
ו...בגלל שאני כן מהאנשים שקראו עד הסוף וכנראה גם שמה לב לפרטים הקטנים אז יש חוסר דיוק בחיבור של ה-ש' וה-ע' (בחלק שנכנס לתוך ה-ת').
בהצלחה.
נכתב ע"י eden7115;425350:עבודה מקסימה!!!
גם לדעתי (ומניסיוני) אנשים לא קוראים את הטקסט הקטן. הייתי מוותרת עליו ונשארת עם סלוגן מנצח והעיצוב מעניין שלמעלה שמסקרן לקרוא את המבצע שלמטה...
לגי הסלוגן. מצלצל אחלה אבל לא נראה לי כ"כ נכון שבכל שנה חדשה משנים תדמית לתדמית חדשה... (ככה זה נשמע למרות שאני בטוחה שלא לזה התכוונת אלא תדמית חדשה למי שאין כזו אבל אולי בכל זאת אפשר לחחד את הסלוגן).
ו...בגלל שאני כן מהאנשים שקראו עד הסוף וכנראה גם שמה לב לפרטים הקטנים אז יש חוסר דיוק בחיבור של ה-ש' וה-ע' (בחלק שנכנס לתוך ה-ת').
בהצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים