כללי פרסום לסטודיו שלי

• הוסף לסימניות
הערות וקטילות יתקבלו בברכה.

אשמח לשמוע חוות דעת גם על הטקסט הקטן.
מצליחים לקרוא?

• הוסף לסימניות
שכחתי לצרף...

הנה:

קבצים מצורפים

• תשעא.jpg
    KB 682.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מדהים!
עיצוב נקי, מתאים לעבודות שלך.
קראתי את הטקסט הקטן - הוא יפה, במיוחד הסוף...
(רק את המילה האחרונה תמרכזי)
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
לא קריא.....אבל עיצוב יפה!! ונעים לעין

• הוסף לסימניות
הנה הטקסט בגדול:

הנה

קבצים מצורפים

• טקסט.jpg
    1.2 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
על במוחי (הקודח) רעיון, אם את רוצה להשקיע:
את הפרסומת הזו תדפיסי בתור מעטפה, כשהחלק העליון הוא האפור המעוגל,
ובתוך המעטפה... לוח שנה מתנה!
מה את אומרת על הרעיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צורה וצבע;425215:
על במוחי (הקודח) רעיון, אם את רוצה להשקיע:
את הפרסומת הזו תדפיסי בתור מעטפה, כשהחלק העליון הוא האפור המעוגל,
ובתוך המעטפה... לוח שנה מתנה!
מה את אומרת על הרעיון?

רעיון מדהים.
אבל ללוחות שנה עדין לא הגעתי...
אולי מעטפה ריקה? יש בזה משהו מגניב, לא?
או כרטיס ביקור?

תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
יפההה מאד!!! טקסט משכנע!!! אם לא הייתי גרפיקאית הייתי באה לעשות אצלך תמיתוג;)

• הוסף לסימניות
כוונתי ללוח שנה קטן (יש כאלו מוכנים)
שמוצמד על בסיס מגנט, ועל המגנט תשימי את הלוגו והפרסומת שלך.
למה עלה לי הרעיון?
כי את משתמשת במונחים: תשע"א, שנה חדשה,
אז מתאים לוח שנה.

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שלאנשים יש סבלנות לקרוא טקסט ארוך כל כך. אולי תנסי לדלל אותו ולומר את המסר בפחות מילים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adir28;425239:
אני לא בטוחה שלאנשים יש סבלנות לקרוא טקסט ארוך כל כך. אולי תנסי לדלל אותו ולומר את המסר בפחות מילים?

הטקסט הזה מיועד למי שכן קורא אותו.
מי שלא מתעניין בפרסום, ממילא לא אוהב להשקיע.

וחוץ מזה, המודעה מובנת גם בלי הטקסט, לא? מבצע מיתוג במטאור. זה הכל.

• הוסף לסימניות
אמרתי לך בתארוכה ואני אומרת לך עוד הפעם את מוכשרת ברמות!!!

• הוסף לסימניות
המודעה מאד מיוחדת! וגם מעבירה בצורה טובה את סגנון הקו שלך!
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
בס"ד
פיששש
קניתי. קניתי. קניתי.
עיצוב א' א', כל מילה שקולה ובול במקום.
אמן שבע"ה תצליח ותהיה לך פרנסה טובה!!
בהצלחות גדולות

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה!!!
גם לדעתי (ומניסיוני) אנשים לא קוראים את הטקסט הקטן. הייתי מוותרת עליו ונשארת עם סלוגן מנצח והעיצוב מעניין שלמעלה שמסקרן לקרוא את המבצע שלמטה...
לגי הסלוגן. מצלצל אחלה אבל לא נראה לי כ"כ נכון שבכל שנה חדשה משנים תדמית לתדמית חדשה... (ככה זה נשמע למרות שאני בטוחה שלא לזה התכוונת אלא תדמית חדשה למי שאין כזו אבל אולי בכל זאת אפשר לחחד את הסלוגן).
ו...בגלל שאני כן מהאנשים שקראו עד הסוף וכנראה גם שמה לב לפרטים הקטנים אז יש חוסר דיוק בחיבור של ה-ש' וה-ע' (בחלק שנכנס לתוך ה-ת').
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;425350:
עבודה מקסימה!!!
גם לדעתי (ומניסיוני) אנשים לא קוראים את הטקסט הקטן. הייתי מוותרת עליו ונשארת עם סלוגן מנצח והעיצוב מעניין שלמעלה שמסקרן לקרוא את המבצע שלמטה...
לגי הסלוגן. מצלצל אחלה אבל לא נראה לי כ"כ נכון שבכל שנה חדשה משנים תדמית לתדמית חדשה... (ככה זה נשמע למרות שאני בטוחה שלא לזה התכוונת אלא תדמית חדשה למי שאין כזו אבל אולי בכל זאת אפשר לחחד את הסלוגן).
ו...בגלל שאני כן מהאנשים שקראו עד הסוף וכנראה גם שמה לב לפרטים הקטנים אז יש חוסר דיוק בחיבור של ה-ש' וה-ע' (בחלק שנכנס לתוך ה-ת').
בהצלחה.

תודה, תודה. גם אני שמתי לב - אבל העליתי למרות שזה עדין באמצע "ליטוש והשבחה".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;425350:
עבודה מקסימה!!!
בהצלחה.

לגבי ההערה על הסלוגן, את צודקת במאה אחוז, ואני לא רוצה שיחשבו שהכוונה שלי היא לשנות בכל שנה (למרות שאמור להיות לי אינטרס כזה...:)). יש לך רעיון איך להביע את זה בצורה כזו שהמסר שיתקבל יהיה שמי שהעסק שלו לא ממותג יש לו הזדמנות לעשות את זה בתחילת שנה...?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
שיניתי את הסלוגן עפ"י עצתה של eden7115
וכן ליטשתי את העסק למעלה. עכשיו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• תשעא 2.jpg
    2 MB · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה