נכתב ע"י ckuh;474409:מעניין. ביקשת סלוגן אחר - וכל אחד סלוגן שכותבים לך פה מעביר מסר שונה.
מהו המסר שאת אמורה להעביר?
אני שואלת, כי כרגע העיצוב לא כל כך משדר טבעיות ונעימות (כמו הסלוגן הנוכחי), אולי אם הכורסא תהיה רכה יותר אז כן.
כמו שזה עכשיו - זה משדר יופי, עיצוב ונקיות. אם זהו המסר - תעבירי את הערכים הללו.
ואגב, זו לא הדרך הנכונה - קודם תחליטי מה את רוצה לומר ורק אחר כך תעצבי ותכתבי. לכתוב לפי העיצוב או לעצב לפי הניסוח ורק אח"כ ליצור מזה אסטרטגיה זה קצת, איך לומר? הפוך ממה שנכון לעשות.
א. סליחה אם נפגעת (ככה זה נשמע) רציתי רק לעזור.נכתב ע"י מטאור;474434:זאת גם לא הדרך הנכונה להחליט שקודם כל עיצבתי ורק אחר כך חיפשתי מה לכתוב, ואז ללמד אותי שזאת לא הדרך הנכונה...
העיצוב הזה ממש לא נבנה סתם כך בשליפה, כי התחשק לי. מזמן עברתי את השלב בו מעצבים לפי המצב רוח או לפי הטעם האישי... בחרתי בו כי הסטודיו (שכמובן ביקרתי בו) נראה כך. המראה יוקרתי מוקפד ומעוצב. אותי לימדו שאין צורך לכתוב מה שרואים. הראית יופי? הראית עיצוב? הראית נקיות? אז עכשיו תאמרי משהו נוסף, שלא הראית. לכן רציתי סלוגן שידבר על הנעימות שבה משרתים בסטודיו הזה את הלקוחות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים