כללי פרסום לפאנית

• הוסף לסימניות
אם למישהו יש רעיון לסלוגן אחר, אשמח.

קבצים מצורפים

• לנהיה בקשר.jpg
    KB 466 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
דרך אגב, העיטורים שיש בקיר הם סהשראת הסטודיו שלה - שבו יש קיר עם טפט שחור לבן בעיטור דומה, וכן הכורסה הלבנה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אסתטי, נקי ומרווח
והלוגו עולה על הכל
(אני חלש בסלוגנים, ועכשיו זה טוב אבל בשביל לשמוע עוד אולי "טבעי שתרגישי טבעי")

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אסתטי, נקי ומרווח
והלוגו עולה על הכל
(אני חלש בסלוגנים, ועכשיו זה טוב אבל בשביל לשמוע עוד אולי "טבעי שתרגישי טבעי")

• הוסף לסימניות
משהו בקירות וברצפה לא מדויק
(שאלת תם: לא עדיף תמונה אמיתית של הסטודיו (עם פאה במראה?))

• הוסף לסימניות
משהו בקירות וברצפה לא מדויק
(שאלת תם: לא עדיף תמונה אמיתית של הסטודיו (עם פאה במראה?))

• הוסף לסימניות
חמוד מאד
הזוית של הקיר אכן לא טבעית צריך להצמידה לזוית של הכורסא
כי ככה זה יוצר זוית לא של 90 מעלות
צירפתי דוג'​

קבצים מצורפים

• vzx.jpg
    KB 493.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הקיר והכורסה נחמדים ונותנים תחושה אופנתית אבל קרה, בגלל שזה ווקטורי.
העיגול שבא לבטא כנראה מראה לא מובן וגם לא נראה כל כך יפה עם המעברים שלו.
האלמנט של הלוגו מאד יפה והייתי מסתפקת רק בו, מפריע לי שהפ' גם הוא מנסה למשוך תשומת לב לכיוון שלו.
בקטן האלמנט נראה קצת נוצתי.

• הוסף לסימניות
סגנון יפיפה! רק באמת משהו בזויות שם לא הכי מדוייק, וכן המראה - למה לא לעשות אותה גם בזוית של הקיר? שכביכול תהא תלויה עליו, ככה היא נראית תלושה.

לגבי הסלוגן, לא יודעת עד כמה הוא מושך בתחום של הפאנות.. את לא חושבת שצריך משהו שיותר מתקשר?

• הוסף לסימניות
יפה!
אהבתי את הרעיון של להראות את הפאה במראה, כאילו הגב' יושבת שם על הכורסה ומתבוננת בפאה החדשה שלה. להראות אותה בלי לפגוע בגדרי הצניעות.
למה שלא תקחי את הכותרת לשם? למשל -
תראי שזה טבעי לך

הארותי:
תתקני את הקיר כמו שטאצ' עשתה, וגם את הזוית של המראה
הלוגואים הקטנים כמעט מתנגשים בלוגו שלה, צריך לתת לו יותר לנשום
לגבי הלוגו עצמו - לדעתי עמוס מדי, אבל בגדול מאוד יפה הרעיון (השיער נראה באמת קצת נוצתי כשזה בקטן)
הייתי הולכת על ה-פ' בלבד או על הלב בלבד, זה יראה יוקרתי יותר (ואני בעד ה-פ')

עוד רעיונות, אם הדגש הוא על הטבעי דווקא -
יופי שטבעי לך
טבעי שתיהי מרוצה
טבעי שתצאי מרוצה
טבעי שמתאים לך

• הוסף לסימניות
אגב, אם יש לך אילוס' CS5 תוכלי להשתמש בכלי הפרספקטיבה ליצירת זוית מדוייקת.

• הוסף לסימניות
מעניין. ביקשת סלוגן אחר - וכל אחד סלוגן שכותבים לך פה מעביר מסר שונה.
מהו המסר שאת אמורה להעביר?
אני שואלת, כי כרגע העיצוב לא כל כך משדר טבעיות ונעימות (כמו הסלוגן הנוכחי), אולי אם הכורסא תהיה רכה יותר אז כן.
כמו שזה עכשיו - זה משדר יופי, עיצוב ונקיות. אם זהו המסר - תעבירי את הערכים הללו.

ואגב, זו לא הדרך הנכונה - קודם תחליטי מה את רוצה לומר ורק אחר כך תעצבי ותכתבי. לכתוב לפי העיצוב או לעצב לפי הניסוח ורק אח"כ ליצור מזה אסטרטגיה זה קצת, איך לומר? הפוך ממה שנכון לעשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;474409:
מעניין. ביקשת סלוגן אחר - וכל אחד סלוגן שכותבים לך פה מעביר מסר שונה.
מהו המסר שאת אמורה להעביר?
אני שואלת, כי כרגע העיצוב לא כל כך משדר טבעיות ונעימות (כמו הסלוגן הנוכחי), אולי אם הכורסא תהיה רכה יותר אז כן.
כמו שזה עכשיו - זה משדר יופי, עיצוב ונקיות. אם זהו המסר - תעבירי את הערכים הללו.

ואגב, זו לא הדרך הנכונה - קודם תחליטי מה את רוצה לומר ורק אחר כך תעצבי ותכתבי. לכתוב לפי העיצוב או לעצב לפי הניסוח ורק אח"כ ליצור מזה אסטרטגיה זה קצת, איך לומר? הפוך ממה שנכון לעשות.

זאת גם לא הדרך הנכונה להחליט שקודם כל עיצבתי ורק אחר כך חיפשתי מה לכתוב, ואז ללמד אותי שזאת לא הדרך הנכונה...

העיצוב הזה ממש לא נבנה סתם כך בשליפה, כי התחשק לי. מזמן עברתי את השלב בו מעצבים לפי המצב רוח או לפי הטעם האישי... בחרתי בו כי הסטודיו (שכמובן ביקרתי בו) נראה כך. המראה יוקרתי מוקפד ומעוצב. אותי לימדו שאין צורך לכתוב מה שרואים. הראית יופי? הראית עיצוב? הראית נקיות? אז עכשיו תאמרי משהו נוסף, שלא הראית. לכן רציתי סלוגן שידבר על הנעימות שבה משרתים בסטודיו הזה את הלקוחות.

• הוסף לסימניות
המודעה יפה מאוד,
לא יודעת להסביר---אבל משהו חסר לי...
אולי עוד קצת עניין,

והצללות לכורסה

• הוסף לסימניות
לגבי הסלוגן,
לא כ"כ מתחבר לי.

אני שואלת את עצמי האם כשאני הולכת לפאנית הכי חשוב לי שיהיה לי
שם נעים או שיש דברים חשובים יותר.

• הוסף לסימניות
למה הורדת את הקובץ??

• הוסף לסימניות
מרשים ומעורר עניין

• הוסף לסימניות
השנוי שעשית ממש טוב.

למה הסלוגן לא מתחת ללוגו?
המספרי טלפון נעלמים איפה שהם נמצאים עכשיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;474434:
זאת גם לא הדרך הנכונה להחליט שקודם כל עיצבתי ורק אחר כך חיפשתי מה לכתוב, ואז ללמד אותי שזאת לא הדרך הנכונה...

העיצוב הזה ממש לא נבנה סתם כך בשליפה, כי התחשק לי. מזמן עברתי את השלב בו מעצבים לפי המצב רוח או לפי הטעם האישי... בחרתי בו כי הסטודיו (שכמובן ביקרתי בו) נראה כך. המראה יוקרתי מוקפד ומעוצב. אותי לימדו שאין צורך לכתוב מה שרואים. הראית יופי? הראית עיצוב? הראית נקיות? אז עכשיו תאמרי משהו נוסף, שלא הראית. לכן רציתי סלוגן שידבר על הנעימות שבה משרתים בסטודיו הזה את הלקוחות.
א. סליחה אם נפגעת (ככה זה נשמע) רציתי רק לעזור.
ב. מדוע את חושבת שצריך לעצב לפי מראה הסטודיו? (ובאמת כל הכבוד שהלכת לראות אותו, זה לבד כבר מוכיח הרבה) האם יש למראה היוקרתי המוקפד והמעוצב חשיבות כלשהי והשלכה לגבי ההחלטה אם להשתמש בשרותי הפאנית הזו? אם כן - תישארי במסר הזה. אל תכתבי בסלוגן עם מסר אחר - שרות ונעימות.
וגם אם המסר באמת מדבר על מקום יפה, את לא חייבת לכתוב בסלוגן מה שרואים - הסטודיו (לא אומרים סלון?) המכובד והיפה ביותר בתבל. לכי עם זה צעד אחד קדימה - מה מעניק לי, כצרכנית, יופי המקום? האם זו השראה לפאה יפה יותר? אם כן - הסלוגן ידבר על יוקרה שעוברת מהמקום לפאה (איזה רעיון פרוע זה, את בטח תמצאי תועלת הגיונית יותר).
כמובן שאין פה הצעת ניסוח אלא נסיון להגדיר את המסרים העוברים במודעה. את בודאי כבר יודעת, אם מזמן עברת את השלב שבו מעצבים לפי המצב רוח, שהעברת שני מסרים במודעה אחת זה מבלבל. זה מבלבל עוד יותר אם הויז'ואל משדר מסר אחד והסלוגן / כותרת מסר אחר.
ג. שוב אתנצל אם פגעתי. אם אכן כן אנא כתבי לי (אפילו באישי) ואפסיק לכתוב לך דברים שכאלו. אולי זו באמת טעות להתייחס לפן השיווקי-פרסומי פה, בפורום עיצוב גרפי. ובכל זאת, חשבתי שאוכל להועיל לך וללקוחה שלך, אבל ודאי שלא אעשה את זה שוב אם ההרגשה היא שאני "מלמדת" אותך מהי הדרך הנכונה...
ד. הדברים נכתבו בתגובה לתגובתך על תגובתי - שנכתבה בנוגע למודעה הראשונה. על השניה לא אסתכל לפני שתאשרי לי להגיב לך. אם אינך מעוניינת בביקורת בונה - לא אבזבז את זמני לריק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה