- הוסף לסימניות
סברתי לתומי שמדובר בהצעת עבודה לעורכים תורניים בפועל, והפניתי אותה לבני ולחתני. צר לי שבלבלתי להם את המוח. ואם שיטות השיווק ה'חמות' הן כאלה, יש לחשוש שהן תחזורנה כבומרנג אל המפרסמים. היתה אי פעם סיסמא טובה - 'אמת בפרסום'. איה כיום?
לא חידושים גדולים...מי הם המרצים בערב המתוכנן?
לפי מה שהם כותבים יהיה שם דוכן של אוצר החכמה, אלא שמסופקני (ואולי לא...) כמה מתוך זה בא בשביל לגייס עובדים וכמה בשביל למשוך קהל בשביל לשווק את הקורסים המסובסדים של מרכז כיוון... (ראה במודעה שהעליתי).סברתי לתומי שמדובר בהצעת עבודה לעורכים תורניים בפועל, והפניתי אותה לבני ולחתני. צר לי שבלבלתי להם את המוח.
הוא לאחרונה משווק את עצמו הרבה בתור מנטור ויועץ עסקי בתחום כתיבת הסת"ם, והיו לו כמה פרסומות על מפגשים עם סופרי סת"ם איך לעשות הרבה כסף וכו', מתחת כותרות כאלו וכיו"ב.ואולי מישהו יסביר לי מה הקשר של 'מנהל מחלקת סת"ם במלכות וקסברגר' = תואר שהופק לצורך ההרצאה הזאת.
לכתיבת הסת"ם, כשיש בשוק מומחים תותחים בתחום הסת"ם?
ואם לשיווק ומכירות, אז גם לזה יש מומחים יותר גדולים.
את השם השני אני לא מכיר, אבל כנראה שזה גם משהו כזה..
@בכיוון הנכון שיטת פרסום גרועה.
לפחות היו מביאים עורך מפורסם ששמו הולך לפניו ודבריו נשמעים ברתק (לדוגמא בעלמא: הרב יצחק ישעיה ווייס, הרב יואל קטן, ויש כמובן עוד רבים וטובים).לא חידושים גדולים...צפה בקובץ המצורף 448144
ואולי מישהו יסביר לי מה הקשר של 'מנהל מחלקת סת"ם במלכות וקסברגר' = תואר שהופק לצורך ההרצאה הזאת.
לכתיבת הסת"ם, כשיש בשוק מומחים תותחים בתחום הסת"ם?
ואם לשיווק ומכירות, אז גם לזה יש מומחים יותר גדולים.
את השם השני אני לא מכיר, אבל כנראה שזה גם משהו כזה..
@בכיוון הנכון שיטת פרסום גרועה.
לאבא וקסברגר היה בית דפוס,נדמה לי שוקסברגר ביסודו התחיל כשיווק מוצרי סת"ם
הכינוס לא התקיים...מישהו רוצה להעלות רשמים מהכינוס?
למה?הכינוס לא התקיים...
כנראה שאותם 'מרכזי הכוון' פועלים בתחומים נוספים, שאינם רצויים,למה אתם רואים פסול בפעילותה של כיוון אם הם עוזרים לבני תורה למצוא מלאכה נקיה?
לבציניות
ניתן לראות פרטים כאן: http://forum.otzar.org/viewtopic.php?f=16&p=485261#p483543
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים