כללי פרסומת לבית קפה

• הוסף לסימניות
מצו"ב 2 פרסומות שעשיתי לפרוייקט גמר. אשמח מאוד לחוות דעת.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כ"כ את המסר עד שקראתי את האותיות הקטנות...
עבודה נקייה ונעימה אבל כדאי לחדד את המסר ואולי להוסיף קצת יותר נפח...
הרבה הצלחה..

• הוסף לסימניות
הביצוע בראשון מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;897659:
לא הבנתי כ"כ את המסר עד שקראתי את האותיות הקטנות...
עבודה נקייה ונעימה אבל כדאי לחדד את המסר ואולי להוסיף קצת יותר נפח...
הרבה הצלחה..

אפשר פירוט לנפח המוצע? תודה!

• הוסף לסימניות
הראשון מעולה! מביע מסר מעניין ומ גרה, והביצוע מושלם!!!!!! מדהים!!!
השני.... :(
אולי הרעיון נחמד, אך במקום ירקות לא מעובדים היו צריכים להיות שם כוסות קפה שונות / תלוליות אוכל מגרות,
אוכל וירקות בצורתם הגולמית, אינם מגרים להיכנס ולטעום, זה מקסימום עושה תחושה של חנות ירקות משובחת....

• הוסף לסימניות
א. אם הרעיונות שלך - ממש ציון לשבח!
ב. בכל זאת, יש כאן מדי מדי אומניזציה... מסטיק (הפונט), עם מעט הכבוד והערכה שלי אליו - לא קשור כמעט לאוכל. הוא מוריד את הרשמיות של המסעדה ומשווה לה אוירה של קורסי מתנ"ס...
הסמל מדהים.

• הוסף לסימניות
הראשון מדהים!!!
אבל עדיין לדעתי צריך להדגיש יותר את זה שזה בית קפה ומה שיש לה להציע.

• הוסף לסימניות
טעות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרידמן;897693:
א. אם הרעיונות שלך - ממש ציון לשבח!
ב. בכל זאת, יש כאן מדי מדי אומניזציה... מסטיק (הפונט), עם מעט הכבוד והערכה שלי אליו - לא קשור כמעט לאוכל. הוא מוריד את הרשמיות של המסעדה ומשווה לה אוירה של קורסי מתנ"ס...
הסמל מדהים.

יש לך פונט אחר להמליץ לי? אני כבר מבולבלת ועייפה מחיפוש פונטים שונים.
(הלוגו מורכב ג"כ מפונט מסטיק, לא כדאי שתהיה שפה משותפת לפרסומת וללוגו?)

• הוסף לסימניות
איזה לוגו! משהו משהו!
הויזואל בראשון - מקסים.

(האותיות הקטנות לא מרחיבות את המסר שבויזואל והסלוגן. כשאת אומרת אמנות את אומרת יחודיות, אהבה לתפקיד והמקצוע, פרפקציוניסטיות וכו'. מקצועיות מתחברת יותר למקובע)

• הוסף לסימניות
יש לך כאן התחלה של קונספט נחמד (לא מאוד מקורי, אבל נחמד).
מכאן הדברים מתחילים לרדת.
נראה לי שיש לך כאן בלבול של המושג "אמנות" עם "אומנות".
השתמשת למטה במשפט שלחלוטין לא קשור לתחום האמנות - "כמו בכל תחום באמנות - צריך לבחור את המקצוענים". זה משפט שרלוונטי לאומנים ובעלי מלאכה.
הדגש באמנות הוא לא על מקצוענות (ביצוע טכני מושלם) אלא על וירטואוזיות, על יצירתיות, על חד-פעמיות, על ריגוש וחוויה. אדם שמגיע לקונצרט מצפה לחוויה מרוממת ולא ל"מקצוענות".
[לא שנגן פסנתר או צייר לא יכול להיות מקצוען, הוא יכול וגם צריך, אבל לא זה ערך המותג המרכזי אצלו]

עכשיו נעבור לאימג'ים שבחרת -
ראשית חשוב שתשימי לב ששני האימג'ים בשתי המודעות לא מדברים באותה שפה, ומהסיבה הזו הם לא יוצרים סידרה. אחד מהם הוא הדמיה שנותנת תחושה ריאליסטית, השני איור בסגנון קליפ-ארט. הקומפוזיציה במודעה הראשונה היא קומפוזיציה פתוחה (האימג' ממשיך מעבר לגבולות הפורמט) ואילו במודעה השניה זו קומפוזיציה מרכזית וסגורה (האימג' ממורכז באמצע הפורמט).
זה ברמה הגרפית.
ברמה הרעיונית, אם נחזור לקונספט שלך - את מנסה לשכנע אותי שהמסעדה מייצרת "אמנות" ולא סתם אוכל, ואת עושה את זה באמצעות אילוסטרציות שבהן כלי האוכל או מצרכי המזון משמשים ככלים אמנותיים - קלידי פסנתר, פלטת צבע. זה מאוד מאוד אילוסטרטיבי ופשטני. אין כאן שום דבר שבאמת נוגע לי בבטן ונותן לי את תחושת החוויה החד פעמית והוירטואוזית שהמסעדה מתיימרת לתת לסועדים שבה.
אני לא רוצה להאכיל אותך בכפית עם פתרונות, אבל יכולים להיות פתרונות יפהפיים ויחודיים לקונספט כזה. צריך קצת יותר להעמיק לחשוב, וקצת יותר להעמיק במחקר של מה זו חוויה אמנותית עבור הצופה או המאזין. איזה תחושות, קולות, מראות החוויה הזאת כוללת ואיך את יכולה לקחת את אותן תחושות ולהשתמש בהן בנושא של אוכל.

אה, ו - פונט מסטיק ממש לא הולך עם אמנות. שוב, קצת מחקר חזותי לגבי פרסומים שעוסקים באמנות (הזמנות לקונצרטים, פתיחות תערוכות במוזיאונים וכו') יעזור לך כאן.

• הוסף לסימניות
אין תחושה של אוכל ולא של טעם מזמין.
אולי מי שיקרא ישתכנע אבל הויזואלים ממש לא מגרים.

• הוסף לסימניות
וכמו שהדרשנים אומרים: ''אחרי כל מה שדיברו פה אין כבר מה להוסיף, ובפרט הדרשן האחרון....''
אבל אני בכל אופן אהבתי מאוד, יפה ובמיוחד נקי לעין.

• הוסף לסימניות
הביצוע של הסכום מקסים
הכיתוב לא מספיק חזק
והאותיות ממש לא מתאים
לא מספיק חזק

• הוסף לסימניות
מחזק את דברי naamah, ומחדד שוב: יפה, ביצוע טוב, אבל אין פה רעיון קרייטיבי חזק, וזה לא נראה לבית קפה שאמור לגרות ולהניע אנשים לבא ולקנות, הייתי משתמש בראשון אולי לחנות כלים...
את הפונט להחליף למשו יותר חזק אולי אוקספורד (לא בטוח) תצופפי בין האותיות, ותסדרי את הטיפוגרפיה - שהריווח בין השורות לא יהיה כ"כ גדול.
אל תשכחי שלמקום כמו בית קפה אסור לשדר מידי נקיות! זה גורם לריחוק! תעשי עיצוב יותר עם חום, יותר "מלוכלך", שיביע את הלבביות שיש מישיבת כוס קפה בכיף.
סתם רעיון אישי: את יכולה להשתמש בכתם קפה שיש לך בתור הויזואל החזק של הפרסומת. תנסי...
בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
הלוגו מוצלח
האלמנטים לא משרתים את הקונספט וגם לא קשורים לקפה בשום צורה
מקום שמוכרים שם רק קפה
את צריכה לשדר סוגים של קפה: בכוס כזו או אחרת עם קצפת צבעים שונים
יוקרתי פשוט עממי וכד'
וזו האומנות.
אחד בא לפגשית עסקים השני בא להתרענן וכו' וכו'
וגם רקע לבן לא משדר חמימות של קפה
כך נראה לי לעניות דעתי
הצלחות

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם. אם יש למישהו עוד כמה "עשה טוב"- אשמח לקרוא.

• הוסף לסימניות
לא גרפיקאית.
אהבתי את שני הרעיונות חוץ מהשימוש בירקות,(אולי תשימי שם צלחות עם אוכל) את הראשון אהבתי במיוחד .
הפריעה לי המילה הוא - אוכל הוא האומנות שלנו.
אולי בלי המילה הוא או לחילוםין המילה זה
מה אומרים האחרים, להם זה לא הפריע?

בהצלחה רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה