כללי פרסומת

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
מה לשפר?

קבצים מצורפים

• מודעה גרפיקה.jpg
    1.4 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
כתם הצבע ברקע לא כל כך לעניין...
קודם כל צריך לסדר את הטיפוגרפיה, להחליף לפונט אחיד לכל הטקסט עם משקלים, ולהקפיד לא לעוות את הטקסט,
הגריד עצמו של כל המודעה לא בנוי הכי טוב וחבל, כתם הצבע גורם לבלבול ולחוסר מיקוד והקומפוזיציה גם מבולבלת..
הכותרת הגדולה גם צריכה תיקון, אפשר להשמיט בכלל את המילה 'צריכים',
תנסי לשים את כל הטקסט בצד אחד ותסדרי את כל הטיפוגרפיה יפה, ואת כל מה שכתבת בבועות קודם כל אפשר לצמצם, לא חייבים לפרט בכוכביות כל אחד, אפשר רק את הכותרות עם האייקון החמוד, ובלי הבועות, אם בכולופן לפרט אז לא בצורה כזאת, אפשר כותרת עם אייקון בשמאלו ופירוט במשקל קל עם קוים | או לא יודעת בדיוק מה..
ולהוריד פליז את האלה לתלישה למטה...
רק לשנות את הגריד והטיפוגרפיה וזה יכול לצאת לך מהמם!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בצורה כזאת זה נראה חובבני. כאילו הגרפיקה שלך היא הצעה לביביסיטר וכדו'. תפעלי לפי ההוראות למעלה.

• הוסף לסימניות
מומלץ גם לוותר על השרוכים למטה
אלא אם כן זה קהל היעד(שלא משלם..)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון- תודה לכם שאתם מקדישים מזמנכם היקר!
אבל איך לאנשים יהיה את הפלאפון שלי בלי התלישה?

• הוסף לסימניות
מה זה הכלבו הזה???
לא מקצועי בגרוש.. סליחה על הדיבור הישיר אבל חברה כמוכים מורידים את הרמה של המקצוע אתם אולי מרוויחים כמה שקלים ואנחנו רק מפסידים מזה..
ו..כמובן שאותי זה לא מעניין כי פרנסה מהקב"ה אבל---

• הוסף לסימניות
תרשי לי להסביר משהו
אני אמנם לא גרפיקאי, אבל אני נמצא קצת בעולם העסקים
(גרפיקה זה עסק לכל דבר- אם לא הבנת את זה עד עכשיו..)
וכבעלת עסק, גם קטן, צריך לדעת את הדבר הכי חשוב לעסק

איך למכור, נכון!

נשמע קל? ממש לא

כשלב ראשון, קחי את כל העיצות שיכולות להועיל לך, כמה שיותר
להמון אנשים יש הרבה מה ללמד, לאו דווקא בגרפיקה, אלא גם איך להוציא לקוח מרוצה.

דבר נוסף, נשמע ש- LOOCHI נשמעת גרפיקאי מקצועית מאוד, כל מילה במקום, בהחלט תוכלי ללמוד ממנה עוד הרבה דברים לדעתי.

כמו שאר האנשים שהוסיפו, שהסיכום של זה, לדעתי זה כך:

בשביל להיות גרפיקאית מקצועית, לא מספיק ללמוד גרפיקה, צריך גם ללמוד איך להשתמש בכלי להפוך אותו למפרנס, ובמיוחד- שיש כל כך הרבה גרפיקאים בשוק, והמספרים רק עולים.. את חייבת משהו שיבדל אותך ויהפוך אותך למשהו מיוחד במקצוע הזה, (עדיף לתפוס נישה מסוימת שבה תתמחי יותר מהכל, כך תשמרי על הייחודיות שלך בנישה הזאת במקצוע הגרפיקה) אחרת את תהי כעוד גרפיקאית..

מקווה שהמילים הסבירו את רוח הדברים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ב״ה

צודקים לגמרי. תשני כיוון 180.. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להצעה להוריד את התלישה, זה לוקח את המודעה לנישה של פרסומים מסוג פשוט וזול (בייביסיטר, שטיפת חדרי מדרגות וכו'), ונותן הרגשה של "גרפיקה להמונים", כך שחבל שזה ימשוך גננות לניצול סוף-שנתי או לקוחות אחרים שבדיוק הפוטו היה סגור להם ב-12 בלילה והתכוונו לשלם רק 9.90...
גם הניסוח של "הנחה למביא מודעה זו" לא מתאים למודעה של חדר מדרגות, אם יתלשו אותה- אף אחד לא יראה... זה אולי מתאים למודעה בעיתון וגם אז- עדיף לציין את אחוזי ההנחה המדויקים כדי שזה ייראה מושך ומודע.
סתם, כשיטת שיווק, לא הייתי מציעה לך להתחיל עם הנחות, הן יגיעו גם ככה... לפחות אל תציעי את זה אלא תעשי "ג'סטה" ללקוח ששווה את זה, ושידע את זה כמובן :)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש דרך להעביר ביקורת, בכל אופן היא באה כדי להתייעץ ואתם הגבתם כדי לעזור (ועם כל הכבוד על הרצון הטוב, נא לא להוריד את הבטחון...)
סתם ככה הסתכלתי בתיק עבודות שלך והוא ממש מדהים! אני בטוחה שתגיעי מהר לתוצאה מיוחדת... בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;2158142:
אני חושבת שיש דרך להעביר ביקורת, בכל אופן היא באה כדי להתייעץ ואתם הגבתם כדי לעזור (ועם כל הכבוד על הרצון הטוב, נא לא להוריד את הבטחון...)
סתם ככה הסתכלתי בתיק עבודות שלך והוא ממש מדהים! אני בטוחה שתגיעי מהר לתוצאה מיוחדת... בהצלחה רבה!
גם אני הצצתי בתיק עבודות והתפעלתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yonitimes;2157981:
תרשי לי להסביר משהו
אני אמנם לא גרפיקאי, אבל אני נמצא קצת בעולם העסקים
(גרפיקה זה עסק לכל דבר- אם לא הבנת את זה עד עכשיו..)
וכבעלת עסק, גם קטן, צריך לדעת את הדבר הכי חשוב לעסק

איך למכור, נכון!

נשמע קל? ממש לא

כשלב ראשון, קחי את כל העיצות שיכולות להועיל לך, כמה שיותר
להמון אנשים יש הרבה מה ללמד, לאו דווקא בגרפיקה, אלא גם איך להוציא לקוח מרוצה.

דבר נוסף, נשמע ש- LOOCHI נשמעת גרפיקאי מקצועית מאוד, כל מילה במקום, בהחלט תוכלי ללמוד ממנה עוד הרבה דברים לדעתי.

כמו שאר האנשים שהוסיפו, שהסיכום של זה, לדעתי זה כך:

בשביל להיות גרפיקאית מקצועית, לא מספיק ללמוד גרפיקה, צריך גם ללמוד איך להשתמש בכלי להפוך אותו למפרנס, ובמיוחד- שיש כל כך הרבה גרפיקאים בשוק, והמספרים רק עולים.. את חייבת משהו שיבדל אותך ויהפוך אותך למשהו מיוחד במקצוע הזה, (עדיף לתפוס נישה מסוימת שבה תתמחי יותר מהכל, כך תשמרי על הייחודיות שלך בנישה הזאת במקצוע הגרפיקה) אחרת את תהי כעוד גרפיקאית..

מקווה שהמילים הסבירו את רוח הדברים
בהצלחה

תודה על ההיענות!
שמעתי על הכוון הזה- של לתפוס משהו אחד- תפסת מרובה לא תפסת
מצד שני יש משהו מאוד כיף בגוון, זה יותר מעניין לעשות הרבה דברים
וגם כל נישה מלמדת ומאירה גם על הנישות האחרות בגרפיקה.
אני גם רוצה להישאר עדכנית בהכל, לא לשכוח.
ועוד משהו- אני לא ממש יודעת מה לקחת מהכל- לא סגורה על שום כוון מיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;2158142:

הי, תודה!
כיף לשמוע שיש לי עבודות טובות...

• הוסף לסימניות
אז מה, לא הייתם ממליצים לי להדפיס את זה בשחור לבן- ולתלות ברחובות?
אני פשוט לא עומדת במחירים של העיתונים, רק מפסידה.

חשבתי שהדרך הזולה ביותר זה להדפיס שחור לבן ולתלות, לא?
תצחקו, אבל תליתי מודעה שחור לבן על מצגות שאני עורכת בבית הכרם והגיעה אלי מישהי מהביטוח לאומי שאעשה לה מצגת עיסקית.

• הוסף לסימניות
אז שיניתי

מה דעתכם? לא חסר ברקע משהו? או שלמודעת שחור לבן זה מספיק?
אז ממש להוריד את הפירוט מהבועות?

שימו לב שהעכבר בצד לא קשור. המודעה נגמרת ליד הבועות כמו בצד ימין.

קבצים מצורפים

• מודעה גרפיקה.jpg
    KB 950.5 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
בהצצה בתיק העבודות שלך באמת יש לך שם עבודות מקסימות! ממש יש לך את זה!
המודעה עכשיו יותר טובה, שימי לב שאם היית מדפיסה את הקודמת בשחור לבן לא היו רואים כלום, הכתם ברקע גם כשהוא צבעוני הסתיר את הכל,
בכולופן, רואים שהחלטת ללכת על הכותרת הגדולה כדבר שהכי ימשוך את העין,
את השורות מתחת עדיין צריך לסדר (רווח בין שורות, להקטין אולי טיפה) ולהוריד סימן קריאה אחרי המילה שירות..
על הבועות אני חושבת שאפשר לוותר, האייקונים כל כך חמודים כשלעצמם שאת יכולה לעבוד איתם ממש יפה,
ואת מספר הטלפון והשם לשים למטה בתחתית, אולי עם קו לימין ולשמאל כדי שיהיה לו כתפיים להחזיק את כל המודעה ושלא יראה מתנדנד...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לך רעיון אחר שיהיה גדול ומושך חוץ מהכותרת? זו מודעה טיפוגרפית.
את האייקונים ציירתי...
יש לי עוד המון עבודות שאני צריכה לשים בתיק עבודות שלי, פשוט צריכה לשים אותם בהדמיה, וזה לוקח זמן...
בכולופן- תודה על העזרה, הביקורת היתה במקום.

• הוסף לסימניות
תנסי אולי לעשות את זה יותר פלאט ולהוריד את הצל מתחת הכותרת...
אין בעיה שהכותרת גדולה, זה מצוין - כל עוד רק היא ואין עוד בלגן מסביב,

ובשמחה, אני אוהבת לעזור:)

• הוסף לסימניות
הנה

מקווה שיביא לקוחות טובים

קבצים מצורפים

• מודעה גרפיקה.jpg
    KB 971.7 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
הי ברכי,
הצצתי בתיק העבודות שלך, ונמצאות שם עבודות ממש יפות ומדויקות.
מה שהייתי ממליצה לך כרגע , זה למתג איכשהו את עצמך. ולא מתכוונת שתשבי עכשיו,
ותעצבי לך לוגו וכו' {אם כי זה מומלץ.., אבל יש שיעדיפו לבצע את זה בהמשך הדרך..)
אבל לפחות לבחור לעצמך שפה עיצובית למודעה, וכן לחתום בשמך\בשמך המקצועי.
יש לך ידע מעולה, השתמשי בו גם בשביל להביא לעצמך לקוחות (שבי שניה, תהיי הלקוחה של עצמך).
זה שאמרו לך להוריד את הרקע ששמת, לא אומר שהמודעה תהיה בשחור לבן.
אבל במקום למרוח רקע צבעוני , ולתת מודעה בש"ל, שבי ותעצבי לך מודעה מדוקדקת ועדכנית.

עכשיו בנוגע למלל-----
נראה לי לא תקני לכתוב "עיצוב גרפיקה". אולי מתאים יותר "עיצוב גרפי". וגם, אפחד לא ישב לקרא את כל התת תת בעיפים במודעה, תתמקדי בכותרות העיקריות, הפירוט כאן מיותר בעיני. ותני יותר מקום לעיצוב. את הרי מעצבת, לא?

המון המון הצלחות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה