גם אני הצצתי בתיק עבודות והתפעלתי!נכתב ע"י וו;2158142:אני חושבת שיש דרך להעביר ביקורת, בכל אופן היא באה כדי להתייעץ ואתם הגבתם כדי לעזור (ועם כל הכבוד על הרצון הטוב, נא לא להוריד את הבטחון...)
סתם ככה הסתכלתי בתיק עבודות שלך והוא ממש מדהים! אני בטוחה שתגיעי מהר לתוצאה מיוחדת... בהצלחה רבה!
נכתב ע"י yonitimes;2157981:תרשי לי להסביר משהו
אני אמנם לא גרפיקאי, אבל אני נמצא קצת בעולם העסקים
(גרפיקה זה עסק לכל דבר- אם לא הבנת את זה עד עכשיו..)
וכבעלת עסק, גם קטן, צריך לדעת את הדבר הכי חשוב לעסק
איך למכור, נכון!
נשמע קל? ממש לא
כשלב ראשון, קחי את כל העיצות שיכולות להועיל לך, כמה שיותר
להמון אנשים יש הרבה מה ללמד, לאו דווקא בגרפיקה, אלא גם איך להוציא לקוח מרוצה.
דבר נוסף, נשמע ש- LOOCHI נשמעת גרפיקאי מקצועית מאוד, כל מילה במקום, בהחלט תוכלי ללמוד ממנה עוד הרבה דברים לדעתי.
כמו שאר האנשים שהוסיפו, שהסיכום של זה, לדעתי זה כך:
בשביל להיות גרפיקאית מקצועית, לא מספיק ללמוד גרפיקה, צריך גם ללמוד איך להשתמש בכלי להפוך אותו למפרנס, ובמיוחד- שיש כל כך הרבה גרפיקאים בשוק, והמספרים רק עולים.. את חייבת משהו שיבדל אותך ויהפוך אותך למשהו מיוחד במקצוע הזה, (עדיף לתפוס נישה מסוימת שבה תתמחי יותר מהכל, כך תשמרי על הייחודיות שלך בנישה הזאת במקצוע הגרפיקה) אחרת את תהי כעוד גרפיקאית..
מקווה שהמילים הסבירו את רוח הדברים
בהצלחה
נכתב ע"י וו;2158142:אני חושבת שיש דרך להעביר ביקורת, בכל אופן היא באה כדי להתייעץ ואתם הגבתם כדי לעזור (ועם כל הכבוד על הרצון הטוב, נא לא להוריד את הבטחון...)
סתם ככה הסתכלתי בתיק עבודות שלך והוא ממש מדהים! אני בטוחה שתגיעי מהר לתוצאה מיוחדת... בהצלחה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים