"פרפר נחמד"

• הוסף לסימניות
F/6.3
1/320 S
ISO 320
200 מ"מ
ניקון D90 עדשה 55-200

• הוסף לסימניות
הראשונה מצוינת. (תוסיף חידוד קל)
בשביל מה 2 האחרות???:)

• הוסף לסימניות
המקום בו צילמת נראה אחלה מקום בשביל רקע

אבל, זה לא זה
לא הפוקוס לא החשיפה
והן לא מספיק חדות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;830399:
המקום בו צילמת נראה אחלה מקום בשביל רקע

אבל, זה לא זה
לא הפוקוס לא החשיפה
והן לא מספיק חדות
תודה על התגובה
אם כבר אז אפשר שנפיק מזה גם תועלת ?! מה כן הייתי צריך לעשות במצב הנתון שבו הייתי ? איפה הפוקוס צריך להיות ? החשיפה בראשונה צריכה להיות שונה ? (האחרונה אכן בעייתית, מדדתי במצב ספוט על הכנף הכהה) ואיך לעשות אותם חדות יותר ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;830418:
אתה מצפה ללמוד פה ברשת את הנושא?

תקרא כאן
תודה על המדריך
השאלה היא עם הציוד שהיה לי והמקום שבו הייתי איך אפשר להוציא יותר מזה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;830424:
תודה על המדריך
השאלה היא עם הציוד שהיה לי והמקום שבו הייתי איך אפשר להוציא יותר מזה ?

כן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;830427:
מה כן ?
השאלה שלי לא הייתה "האם" אלא "איך" !
(אתה ממש לא חייב לעזור לי אבל נראה לי שזאת המטרה בתגובות שלך, אז שכבר יהיה ...)

• הוסף לסימניות
איך?
כאשר מכוונים פוקוס על דבר שמטבעו הוא זז, כלומר אמנם הפרפר לא עף, אבל מספיק שהוא נח על העלה ויש תזוזות טבעיות של האוויר אפילו שאין רוח נראית לעין,
בסוג כזה של צילום, מצלמים במהירות גבוהה, הרבה יותר ממה שאתה צילמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;830734:
איך?
כאשר מכוונים פוקוס על דבר שמטבעו הוא זז, כלומר אמנם הפרפר לא עף, אבל מספיק שהוא נח על העלה ויש תזוזות טבעיות של האוויר אפילו שאין רוח נראית לעין,
בסוג כזה של צילום, מצלמים במהירות גבוהה, הרבה יותר ממה שאתה צילמת.
איך הייתי יכול לצלם במהירות גבוהה יותר, ולא על חשבון עומק השדה וגרעיניות כתוצאה מאיזו ?
1/320 בעדשה 200 מיוצבת עם יד יציבה בלי רוח לא אמור להיות טישטוש
חוסר החדות שעליה כתב תמירו לא נובעת מתזוזה !
בכל אופן תודה רבה על הביקורת

• הוסף לסימניות
הראשונה חדה
השאר מה באו להראות?

• הוסף לסימניות
אתה לא חושב שפתיחת צמצם היה מועילה לך לעומק שדה רדוד יותר ומאפשר לך מהירות סגר גבוהה יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה