פסח פשטידת תפוחים מתוקה וטעימה מתאימה ליד בשר/ עוף - פסחית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכנתי את הפשטידה שנה שעברה ונהנינו מאוד. הכנתי שוב השנה.
תודה רוחי!

• הוסף לסימניות
כמה תבניות עגולות יצא לך?
ותוך כמה זמן היה מוכן?
תבנית אחת שמתאימה למיני קיטשן, הורדתי מכמות התפוחים.
זמן אפיה 40 דק'- שחקתי עם החום.
למעלה שמתי נייר אפיה כדי שלא ידבק .
יצא נדיר!!!

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה שלי הכינה ונתנה לי לטעום, יצא מיוחד והתחסל במהירות אפילו שהיו כמה פסים :) פיזרה מלמעלה אגוזים קצוצים, ממש טעים נימוח ומוסיף הרבה לשולחן החג!

• הוסף לסימניות
כדאי להוסיף קינמון
תפוחים וקינמון בד"כ הולכים ביחד

• הוסף לסימניות
@רוחי בלבוחי או כל מי שיודעת.
יש לי רק תפוחים צהובים. שווה לנסות?
כמו שדבורה אומרת, תורידי מכמות הסוכר במתכון.
@רוחי בלבוחי תודה רבה עשינו היום וליקקו את האצבעות.
כאמור לעיל גם אני הוספתי קינמון ולדעתי זה שידרג.
מקסים!!

• הוסף לסימניות
מישהי ניסתה את המתכון עם ירק? קישוא/ בטטה נראה לכם ילך?

• הוסף לסימניות
ירק עם מתוק?
חזרתי עכשיו לקרוא את המתכון וגיליתי את הסוכר הטמון בו, אז למה נקרא שמו "פשטידה" ולא "עוגה"? (קשור לרקע עדתי..)
אולי יש לך מתכון לפשטידה קלה שתוספת למנה? (המתכונים שלך אמינים וטובים, מנסיון!)

• הוסף לסימניות
תפוחים אדומים ילך? או שלא כדאי לנסות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה