- הוסף לסימניות
UP
כמדומני שהכוונה שהכמות מספיקה ל-3 תבניות, כך שלכל תבנית יוצקים שליש מהבלילה.
בדיוק !! לכל תבנית אינגליש שליש.כמדומני שהכוונה שהכמות מספיקה ל-3 תבניות, כך שלכל תבנית יוצקים שליש מהבלילה.
כמה תבניות עגולות יצא לך?יצא נדיר, הכנתי במיני קיטשן בתבנית עגולה.
תודה רבה לך.
תבנית אחת שמתאימה למיני קיטשן, הורדתי מכמות התפוחים.כמה תבניות עגולות יצא לך?
ותוך כמה זמן היה מוכן?
אני עשיתי היום מתכון אחר עם תפוחים זהוב במקום סמיט, אז הורדתי את הסוכר מהמתכון.@רוחי בלבוחי או כל מי שיודעת.
יש לי רק תפוחים צהובים. שווה לנסות?
כמו שדבורה אומרת, תורידי מכמות הסוכר במתכון.@רוחי בלבוחי או כל מי שיודעת.
יש לי רק תפוחים צהובים. שווה לנסות?
מקסים!!@רוחי בלבוחי תודה רבה עשינו היום וליקקו את האצבעות.
כאמור לעיל גם אני הוספתי קינמון ולדעתי זה שידרג.
ירק עם מתוק?מישהי ניסתה את המתכון עם ירק? קישוא/ בטטה נראה לכם ילך?
חזרתי עכשיו לקרוא את המתכון וגיליתי את הסוכר הטמון בו, אז למה נקרא שמו "פשטידה" ולא "עוגה"? (קשור לרקע עדתי..)ירק עם מתוק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים