עזרה פתיחת חנות שעונים

• הוסף לסימניות
התחברתי לtimes
ובלי להתכוין לפגוע כל השמות מהסוג של "שעון לכל גאון" וכדומה לא כל כך מתאימים לשם של חנות ודאי לא של חנות שרוצה לשדר יוקרה וסטייל.
מסכימה איתך, כל מילה!

• הוסף לסימניות
ממה שידוע לי אצל כלות זה עדיין שעון זהב.
וברור שבמותג השמים זה הגבול אבל לא נראה לי שבציבור שלנו ישלמו יותר מ2000 ש"ח לשעון
דבר ראשון בהצלחה.
כאחד שהתחתן עכשיו מישיבה ליטאית קלאסית ומהיכרות אישית, כמעט כולם קנו בחנות שנמצאת בתוך בית.
גם כי זה מקום יותר שקט וכו' וגם, ובעיקר, כי זה נותן תחושה שיותר זול לקנות במקום שלא מממן גם חנות ועובדים וכו' בנוסף לכל ההוצאות. מהסיבה הזו זה יכול להיות גם במחסן מתחת לבית, או בעלית גג וכדו'.
כתבת שבציבור שלנו לא נראה שישלמו יותר מ2000 ש''ח לשעון מותג.
זה ממש אבל ממש לא נכון, יש הרבה בחורים שקיבלו שעון ששווה גם 3500 וזה לא היה מוזר. [הרבה היהfrederique constant או משהו כזה].
[בגלל שהיום כ''כ קלאסי שבחורה מקבלת שעון זהב שעולה 4000, אם האבא של הכלה עובד ויכול להרשות לעצמו וחשוב לו היח''צ הוא מפנק גם את החתן בשעון יקר].
אבל הקלאסי אצל הורים אברכים היה גנט.
הקלאסי קצת יותר ברמה היה טיסות. גם אצל משפ' אברכים היה המון טיסות. יש להם דגמים שהבחורים מאוד מאוד אוהבים.
אם אתה רוצה להיכנס חזק אצל בחורים, דבר שמאוד יכול לעזור הוא קשר עם התתי''ם. אם יש לך הסדר עם הת''ת סיכוי גבוה שהת''ת ימליץ עליך לבחורים וגם החתן וגם הכלה יבואו לקנות. [אגב, הסדר של חמש אחוז הנחה וכדו' לא יעשה כלום, עדיף הסדר שלא מוגדר באחוזים כמו הנחה משמעותית על כמה שעוני טיסות ועל שעוני זהב וכדו'. עוד משהו, אם יהיה הסדר עם הת''ת הגיוני שהוא ישלח גם בחורים נתמכים ואולי אפי' יהיה הסדר גם על זה..]
בנוסף, עסק של שעונים שממוקם בתוך בית וכדו' ולא בחנות מסודרת לא מצוי שיבואו לקנות בו שעונים באזור ה 600 ש''ח. עסק בבית הוא לצורך ממוקד ולא סתם לבא לראות שעון ליומולדת...
צדקת שרולקס לא הולך בציבור שלנו ולו בגלל שהציבור חכם ולא קונה שעונים מכוערים עם מחירים ללא פרופורציות...

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
לילה טוב

אני חובב שעונים מושבע, בעיקר שעוני וינטאז'
בתור אחד כזה צרם לי כאן משהו, כנראה שרק לי
כשאתה הולך להתעסק במשהו, וודאי אם אתה משקיע בזה לא קצת כסף, אתה חייב להיות איש מקצוע בתחום. גם אם בהתחלה אתה ירוק, תנסה ללמוד את החומר. שים לעצמך מטרה ללמוד להבין ולהתקדם. בפרט ובפרט בעולם השעונים. מי שטיפה מתעסק עם אספנות של שעונים ויודע להבחין לא רק בין טומי (היפה...) לרולקס (המכוער...), אלא גם בין חיקוי ברמה גבוהה לבין מקורי - אם זה טיסוט אומגה ברייטלינג או כל מה שלא יהיה, יודע שעולם השעונים הוא עולם מורכב ורחב לפחות כמו עולם הרכב, אם לא יותר.
לדעתי כדאי לך ללמוד חוץ ממסחר בסיסי ומעלה, גם את התחום הזה, כי זה מקצוע בפני עצמו.

( אגב, יש לי חבר טוב, שען ברמה מקצועית מאד גבוהה, חרדי וירש. צור איתי קשר אם זה מעניין אותך eyehuda#gmail )

• הוסף לסימניות
: טומי, מיקל קורס
טומי הולך טוב ,
לא רק לחתנים וכלות. גם לבחורות ונשים
קליין במחיר אפסי
המחיר שלו ירד בעשרות אחוזים בשנתיים האחרונות. ותזהר שאלו לא דגמים ישנים ואין להם ביקוש
אחלה מותג, שעון לכל החיים.
לא לגעת בדגמים האוטומטיים שלהם.
יש לי ואני נהנה מאוד כבר שנים.
שעונים איכותיים ויפים מאוד.
יש לי שניים ונהנה מהם מאוד.
בתוכנית לקנות עוד אחד

• הוסף לסימניות
לאחר בדיקה יסודית ובירור של הדבר קח בחשבון שאתה צריך ביד לפחות חצי מליון ש"ח שזה כולל עלויות שעונים כספת מצלמות ביטוח ופירסום ובעיקר הקושי שלפחות בהתחלה היבואנים לא נותנים לך שעונים בקומסיון ואז אתה נתקע
אם תרצה עוד פרטים אני ירחיב...

• הוסף לסימניות
אולי טיימינג (timing)?
בין הזמנים

• הוסף לסימניות
לאחר בדיקה יסודית ובירור של הדבר קח בחשבון שאתה צריך ביד לפחות חצי מליון ש"ח שזה כולל עלויות שעונים כספת מצלמות ביטוח ופירסום ובעיקר הקושי שלפחות בהתחלה היבואנים לא נותנים לך שעונים בקומסיון ואז אתה נתקע
אם תרצה עוד פרטים אני ירחיב...
אשמח שתרחיב איך הגעת לחצי מיליון כי אני הגעתי להרבה פחות

• הוסף לסימניות
יש גם רולקס אבל לא נראה לי שבציבור שלנו יקנו בכאלה סכומים
רוצה להעיר על המשפט לא נראה לי שיקנו בכאלו סכומים
כבעל חנות אתה צריך להחזיק מכל הרמות, הפרסום הכי טוב לעסק הוא לקוח מרוצה, ומכיוון שתמיד יהיה את ההוא שיחפש את של הביוקר- אם הוא יגיע ויהיה לך זה פרסום טוב, אם לא אז מלבד מה שהפסדת לקוח גם את מי שישאל אותו הפסדת..
ברור שלא צריך מזה מלאי גדול אבל שיהיה את האפשרות
עוד מעלה כשיש גם דברים יקרים גם אם הם לא עפים, כשלקוח שלא מבין במחירים חושב על הסטנדרט שהוא יקר אפשר להראות לו על האחרים- הנה זה יקר, מה שאתה מחזיק זה מה שכולם קונים...

• הוסף לסימניות
מישהו עוד יחשוב כאן שהחתן מקבל טיסה מתנה, אז לא.

• הוסף לסימניות
לילה טוב

אני חובב שעונים מושבע, בעיקר שעוני וינטאז'
בתור אחד כזה צרם לי כאן משהו, כנראה שרק לי
כשאתה הולך להתעסק במשהו, וודאי אם אתה משקיע בזה לא קצת כסף, אתה חייב להיות איש מקצוע בתחום. גם אם בהתחלה אתה ירוק, תנסה ללמוד את החומר. שים לעצמך מטרה ללמוד להבין ולהתקדם. בפרט ובפרט בעולם השעונים. מי שטיפה מתעסק עם אספנות של שעונים ויודע להבחין לא רק בין טומי (היפה...) לרולקס (המכוער...), אלא גם בין חיקוי ברמה גבוהה לבין מקורי - אם זה טיסוט אומגה ברייטלינג או כל מה שלא יהיה, יודע שעולם השעונים הוא עולם מורכב ורחב לפחות כמו עולם הרכב, אם לא יותר.
לדעתי כדאי לך ללמוד חוץ ממסחר בסיסי ומעלה, גם את התחום הזה, כי זה מקצוע בפני עצמו.

( אגב, יש לי חבר טוב, שען ברמה מקצועית מאד גבוהה, חרדי וירש. צור איתי קשר אם זה מעניין אותך eyehuda#gmail )
נכון מאוד.

מישהו עוד יחשוב כאן שהחתן מקבל טיסה מתנה, אז לא.
אכן. דומני שיש לכתוב טיסוט, ולא טיסות.
אגב, תתפלאו אבל בשפת המקור בכלל לא הוגים את האות T (ט') שבסוף המילה. הוגים "טיסו". (כך זה גם נכתב רשמית בעברית).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת