- הוסף לסימניות
מסכימה איתך, כל מילה!התחברתי לtimes
ובלי להתכוין לפגוע כל השמות מהסוג של "שעון לכל גאון" וכדומה לא כל כך מתאימים לשם של חנות ודאי לא של חנות שרוצה לשדר יוקרה וסטייל.
מסכימה איתך, כל מילה!התחברתי לtimes
ובלי להתכוין לפגוע כל השמות מהסוג של "שעון לכל גאון" וכדומה לא כל כך מתאימים לשם של חנות ודאי לא של חנות שרוצה לשדר יוקרה וסטייל.
אני ממש התחברתי!!!!!!!click clock
זמן = כסף
ברור אולי גם שישלמו בדולרים זה גם משדר יוקרהלדעתי שם קצר וקליט (שנקרא בקלות לנו הישראלים.....) באנגלית משדר יוקרה.
דבר ראשון בהצלחה.ממה שידוע לי אצל כלות זה עדיין שעון זהב.
וברור שבמותג השמים זה הגבול אבל לא נראה לי שבציבור שלנו ישלמו יותר מ2000 ש"ח לשעון
מצטרף להמלצה!Special times
טומי הולך טוב ,: טומי, מיקל קורס
המחיר שלו ירד בעשרות אחוזים בשנתיים האחרונות. ותזהר שאלו לא דגמים ישנים ואין להם ביקושקליין במחיר אפסי
אחלה מותג, שעון לכל החיים.TISSOT
שעונים איכותיים ויפים מאוד.
אשמח שתרחיב איך הגעת לחצי מיליון כי אני הגעתי להרבה פחותלאחר בדיקה יסודית ובירור של הדבר קח בחשבון שאתה צריך ביד לפחות חצי מליון ש"ח שזה כולל עלויות שעונים כספת מצלמות ביטוח ופירסום ובעיקר הקושי שלפחות בהתחלה היבואנים לא נותנים לך שעונים בקומסיון ואז אתה נתקע
אם תרצה עוד פרטים אני ירחיב...
רוצה להעיר על המשפט לא נראה לי שיקנו בכאלו סכומיםיש גם רולקס אבל לא נראה לי שבציבור שלנו יקנו בכאלה סכומים
בוודאיטיסות הולך בחתנים?
נכון מאוד.לילה טוב
אני חובב שעונים מושבע, בעיקר שעוני וינטאז'
בתור אחד כזה צרם לי כאן משהו, כנראה שרק לי
כשאתה הולך להתעסק במשהו, וודאי אם אתה משקיע בזה לא קצת כסף, אתה חייב להיות איש מקצוע בתחום. גם אם בהתחלה אתה ירוק, תנסה ללמוד את החומר. שים לעצמך מטרה ללמוד להבין ולהתקדם. בפרט ובפרט בעולם השעונים. מי שטיפה מתעסק עם אספנות של שעונים ויודע להבחין לא רק בין טומי (היפה...) לרולקס (המכוער...), אלא גם בין חיקוי ברמה גבוהה לבין מקורי - אם זה טיסוט אומגה ברייטלינג או כל מה שלא יהיה, יודע שעולם השעונים הוא עולם מורכב ורחב לפחות כמו עולם הרכב, אם לא יותר.
לדעתי כדאי לך ללמוד חוץ ממסחר בסיסי ומעלה, גם את התחום הזה, כי זה מקצוע בפני עצמו.
( אגב, יש לי חבר טוב, שען ברמה מקצועית מאד גבוהה, חרדי וירש. צור איתי קשר אם זה מעניין אותך eyehuda#gmail )
אכן. דומני שיש לכתוב טיסוט, ולא טיסות.מישהו עוד יחשוב כאן שהחתן מקבל טיסה מתנה, אז לא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים