לגבישלום. אני צעיר בן 18 רציתי לשאול האם מומלץ לפתוח עכשיו חשבון בנק כדי לקבל הטבות לצעירים? ואם כן איפה הכי מומלץ גם מבחינת משכנתאות הלוואות(הלוואי שלא נצטרך) וכדומה.
בתודה מראש!
היה פה עוד אשכולות בנידון אבל מאוד ישנים ולא עדכניים...
גם בדיסקונט יש פטור מעמלות למשך 10 שנה...מרכנתיל.
פרסמן עכשיו על פטור מעמלות לכמה שנים יפות לפותחי חשבון חדש
+ הלוואות מאוד יפות ללא ריבית. תבדקו שם
לגבי משכנתאות זה לא משנה אתם יכולים לעשות משכנתא איפה שתרצו אפילו שזה לא הבנק שלכם.
אז תעשה את החשבון שלך מה אתה רוצה..גם בדיסקונט יש פטור מעמלות למשך 10 שנה...
בשביל זה אני מתייעץ...אז תעשה את החשבון שלך מה אתה רוצה..
תודה על הטיפים אבל כרגע אני עוד לא יודע אם ואיפה לפתוחקח בחשבון שכל עוד אין לך דירה שלך אסור לך לקחת הלוואה מהבנק או להיכנס למינוס אפיו של אגורה אחת
כי לכל הדעות שבעולם, היתר עיסקא לא מועיל כשאין עיסקא.
ובכל מקרה בפתיחת החשבון כדאי מאד לדרוש לצרף לתיק את ההיתר עיסקא של הבנק
ולהוסיף בכתב ידך שכל החוזים והעסקאות מול הבנק יהיו כפופים לשטר ההית''ע
ולבקש חתימת מורשה חתימה של הבנק על זה.
אאל"ט גם בבינלאומי יש פטור עמלות עד גיל 28גם בדיסקונט יש פטור מעמלות למשך 10 שנה...
יש לך איך לעשות העברות במחשב/אפליקציה באון קבועמה עם מזרחי??
פטור עמלות תקבל בדיסקונט, מרכנתיל, פועלים ופאגילגיל 30+ עם אישור לימודים
בלתק, אני בלאומי לא משלם שח עמלות כבר שמונה שניםפטור עמלות תקבל בדיסקונט, מרכנתיל, פועלים ופאגי
במזרחי ולאומי לא יהיה פטור עמלות (לנסות תמיד אפשר אבל בעיקרון)
אולי יש עוד אבל את אלה אני מכיר ויודע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: פניני לוין1 //