- הוסף לסימניות
וזה על פי הספר עד גיל 35בלתק, אני בלאומי לא משלם שח עמלות כבר שמונה שנים
וזה על פי הספר עד גיל 35בלתק, אני בלאומי לא משלם שח עמלות כבר שמונה שנים
חשבון צעיר?? (כי הוא מעל 30)בלתק, אני בלאומי לא משלם שח עמלות כבר שמונה שנים
אני בן 26, מעדכן אברכות כל שנה, זה אמרו להיות ככה עד 35חשבון צעיר?? (כי הוא מעל 30)
אבל הוא מעל 30 זה אומר שלא נשאר לו הרבה זמןאני בן 26, מעדכן אברכות כל שנה, זה אמרו להיות ככה עד 35
יכול להיות, לא בדקתי וחמש שנים זה לא קצת.אבל הוא מעל 30 זה אומר שלא נשאר לו הרבה זמן
בדיסקונט ומרכנתיל לעומת זאת יש פטור עמלות עד בכלל (בהנחה שזה לא אברך כולל אלא אישור סטודנט אמיתי)
בפועלים ופאגי גם לאברכים
לרוב לא מעבירים אחרי חמש שניםיכול להיות, לא בדקתי וחמש שנים זה לא קצת.
בגדול אפשר לחלק את זה ל2.לרוב לא מעבירים אחרי חמש שנים
חבל לפתוח במקום שלא נשארים בו
ואגב יש איזה הטבה בלאומי שאין בבנקים אחרים?
אם כן וזה מצדיק תשלום עמלת עו"ש זה כדאי
(אולי אני יעבור גם)
בטוח? שמעתי שלא...שימו לב שכל ההטבות זה בתנאי שיש משכורת חודשית של לפחות 7000 שח בחודש
הכי גרוע מכולםמבחינת תקשורת וכו' מזרחי הכי טוב
4 חשבונות (4 אנשים שונים) וכולם מרוציםהכי גרוע מכולם
(מחזיק שם חשבון)
מאתר הבנק:סתם שאלה, ראיתי שמרכנתיל פרסמו הטבה של 1200 ש"ח בפתיחת חשבון ומתחשק לי אותם..
יש לי חשבון בבנק X
מה החסרון להחזיק 2 חשבונות?
(כלומר המשכורת תכנס לחשבון במרכנתיל ואני אבצע העברה לחשבון בבנק X)
דיסקונט ומרכנתיל זה בעיקרון אותו מערכת, פטור עמלות לחשבון צעיר עד גיל 26, לסטודנטים, לעו"ה ועוד תבדקו אם תוכלו לקבל (אין פטור עמלות לאברכים).מערכת טלפונית ודיגיטלית נוחה, אפשר לעשות העברות טלפונית בלי המתנה לפקיד, אפשר להשאיר מס' טלפון לחזרה וחוזרים תוך 3 שעות. אפשר לבצע העברות גם במכשירים של הבנק עם כרטיס.מה עדיף ללקוח פרטי בנק דיסקונט, מרכנתיל או מזרחי טפחות?
תודה לעונים
המעלה אצלם שיש לכל אחד בנקאי אישי ולכן במקרה של בעיות יודעים בדיוק למי לפנות.4 חשבונות (4 אנשים שונים) וכולם מרוצים
אולי תלוי איזה סניף
מדברת בעיקר ברמת חשבון עסקי וסיפורים מורכבים
אם יש גישה קבועה לאפליקציה, אז פפר (יש אופציה להעברות גם בשיחת טלפון)מקפיצה
איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לסטודנט
בלי הכנסה קבועה כרגע??
גיל?מקפיצה
איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לסטודנט
בלי הכנסה קבועה כרגע??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: פניני לוין1 //