התייעצות פתיחת חשבון בנק. הכי מומלץ!

• הוסף לסימניות
אני בן 26, מעדכן אברכות כל שנה, זה אמרו להיות ככה עד 35
אבל הוא מעל 30 זה אומר שלא נשאר לו הרבה זמן
בדיסקונט ומרכנתיל לעומת זאת יש פטור עמלות עד בכלל (בהנחה שזה לא אברך כולל אלא אישור סטודנט אמיתי)
בפועלים ופאגי גם לאברכים

• הוסף לסימניות
אבל הוא מעל 30 זה אומר שלא נשאר לו הרבה זמן
בדיסקונט ומרכנתיל לעומת זאת יש פטור עמלות עד בכלל (בהנחה שזה לא אברך כולל אלא אישור סטודנט אמיתי)
בפועלים ופאגי גם לאברכים
יכול להיות, לא בדקתי וחמש שנים זה לא קצת.

• הוסף לסימניות
יכול להיות, לא בדקתי וחמש שנים זה לא קצת.
לרוב לא מעבירים אחרי חמש שנים
חבל לפתוח במקום שלא נשארים בו
ואגב יש איזה הטבה בלאומי שאין בבנקים אחרים?
אם כן וזה מצדיק תשלום עמלת עו"ש זה כדאי
(אולי אני יעבור גם)

• הוסף לסימניות
לרוב לא מעבירים אחרי חמש שנים
חבל לפתוח במקום שלא נשארים בו
ואגב יש איזה הטבה בלאומי שאין בבנקים אחרים?
אם כן וזה מצדיק תשלום עמלת עו"ש זה כדאי
(אולי אני יעבור גם)
בגדול אפשר לחלק את זה ל2.
מה שצריך להיות זה שאין שום מינוס וכו', ואז אין סיבה לא להתנייד מבנק לבנק במדיה ולא מסכימים לתת פטור עמלות מלא.
מה שקורה בפועל שכל אחד נוח לו עם הבנק שלו שסובל אותו על חריגותיו והלוואותיו ולכן קשה לאנשים לעבור

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, ראיתי שמרכנתיל פרסמו הטבה של 1200 ש"ח בפתיחת חשבון ומתחשק לי אותם..;)
יש לי חשבון בבנק X

מה החסרון להחזיק 2 חשבונות?

(כלומר המשכורת תכנס לחשבון במרכנתיל ואני אבצע העברה לחשבון בבנק X)

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, ראיתי שמרכנתיל פרסמו הטבה של 1200 ש"ח בפתיחת חשבון ומתחשק לי אותם..;)
יש לי חשבון בבנק X

מה החסרון להחזיק 2 חשבונות?

(כלומר המשכורת תכנס לחשבון במרכנתיל ואני אבצע העברה לחשבון בבנק X)
מאתר הבנק:
מענק לחשבון - מענק חד פעמי של 1200 ש"ח, שישולם במשך 24 חודשים.
מענק חודשי על סך 50 ש"ח במידה והחשבון עמד בהתחייבות להעברת משכורת ע"ס 7,000 ש"ח ליחיד וביצוע פעולות בכרטיס אשראי ע"ס 2,000 ש"ח.
הזכאות למענק של 1200 ₪ בפיקדון או הלוואה ללא ריבית, ניתנת למימוש עד חודש מיום ההצטרפות לקבוצה.
תשלום המענק יבוצע בתוך 21 ימי עסקים מתום כל חודש בו יתקיימו בחשבון תנאי הזכאות כמפורט לעיל.
הזכאות למענק תיבדק החל מהחודש השלישי לאחר פתיחת החשבון, חודש בו לא יתקיימו בחשבון תנאי הזכאות אינו מזכה במענק החודשי.

• הוסף לסימניות
מה עדיף ללקוח פרטי בנק דיסקונט, מרכנתיל או מזרחי טפחות?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
מה עדיף ללקוח פרטי בנק דיסקונט, מרכנתיל או מזרחי טפחות?
תודה לעונים
דיסקונט ומרכנתיל זה בעיקרון אותו מערכת, פטור עמלות לחשבון צעיר עד גיל 26, לסטודנטים, לעו"ה ועוד תבדקו אם תוכלו לקבל (אין פטור עמלות לאברכים).מערכת טלפונית ודיגיטלית נוחה, אפשר לעשות העברות טלפונית בלי המתנה לפקיד, אפשר להשאיר מס' טלפון לחזרה וחוזרים תוך 3 שעות. אפשר לבצע העברות גם במכשירים של הבנק עם כרטיס.

בפועלים יש פטור עמלות לאברכים (וגם אפשר לעשות העברות טלפונית בלי פקיד).

מזרחי טפחות אין פטור עמלות רק לסטודנטים ורק לשלוש שנים, מערכת דיגיטלית מסורבלת, אין העברות טלפונית (רק ע"י נציג). אין אפשרות להשאיר מספר ויחזרו אליכם (רק תוך 24 שעות למעשה חוזרים אחרי 48 שעות בערך), ואפשר לחכות בתור לנציג שעה בכיף. אין אפשרות לבצע העברות במכשירים האוטומטיים.
4 חשבונות (4 אנשים שונים) וכולם מרוצים
אולי תלוי איזה סניף
מדברת בעיקר ברמת חשבון עסקי וסיפורים מורכבים
המעלה אצלם שיש לכל אחד בנקאי אישי ולכן במקרה של בעיות יודעים בדיוק למי לפנות.
זה כנראה הסיבה למה אתם הייתם מרוצים אבל מבחינת אמצעי תקשורת הם גרועים מכולם, אף פעם לא היה לי חריגות אבל כל פעם שאני צריך לברר משהו אני יורד לבנקאי שלי בסניף יותר קצר מלחכות בתור הטלפוני.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לסטודנט
בלי הכנסה קבועה כרגע??

• הוסף לסימניות
מקפיצה
איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לסטודנט
בלי הכנסה קבועה כרגע??
אם יש גישה קבועה לאפליקציה, אז פפר (יש אופציה להעברות גם בשיחת טלפון)
בלי עמלות עוש לכל החיים

• הוסף לסימניות
קישור להטבות של דיסקונט:

• הוסף לסימניות
אם זה לפתיחת חשבון לצעירים בני 16-18
כדי לקבל את ההטבה צריך לפתוח חשבון באפליקציה ולהשתמש בקופון

קבצים מצורפים

• Screenshot_20251101_204108_ .jpg
    Screenshot_20251101_204108_ .jpg
    KB 331.8 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי