דרוש מידע פתיחת חשבון מייל בגוגל

• הוסף לסימניות
בפתיחת חשבון מייל חדש בגוגל תמיד השורה הזו הופיעה?:

מטעמי אבטחה, Google רוצה לאמת את זהותך. Google תשלח הודעת טקסט עם קוד אימות בן 6 ספרות.

• הוסף לסימניות
לפעמים כן ולפעמים לא.
אני פתחתי לחברה לפני כמה ימים, לא ביקשו את זה.

• הוסף לסימניות
אפשר להכניס גם כתובת מייל אחרת ולקבל לשם את האימות.

אם זה היה תמיד?
למיטב זכרוני- כן...

• הוסף לסימניות
לא נתן לי אופציה כזו
אז ניסיתי עכשיו לפתוח חשבון מייל
ובאמת לא ביקש ממני שום אימות......
כן נתן אפשרות להכניס מייל לשחזור החשבון
אבל זה אופציונאלי ולא חובה.

אתם מגיעים למסך כזה או למשו אחר? מייל.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תסגרי אותו
לא תכננתי לסיים את התהליך...
רציתי להגיע לשלב שזה יבקש אימות
פתאום זה כתב לי "ברוך הבא".
חבל
לפחות הייתי כותבת משו הגיוני ומשתמשת בו לאחסון בדרייב.

• הוסף לסימניות
לא תכננתי לסיים את התהליך...
רציתי להגיע לשלב שזה יבקש אימות
פתאום זה כתב לי "ברוך הבא".
חבל
לפחות הייתי כותבת משו הגיוני ומשתמשת בו לאחסון בדרייב.
קחי בחשבון שהוא מפורסם לציבור
אולי תמחקי את ההודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה