בפתיחת חשבון מייל חדש בגוגל תמיד השורה הזו הופיעה?:
מטעמי אבטחה, Google רוצה לאמת את זהותך. Google תשלח הודעת טקסט עם קוד אימות בן 6 ספרות.
מופיע רק אם מכניסים מס' טלפון ניידלפעמים כן ולפעמים לא.
אני פתחתי לחברה לפני כמה ימים, לא ביקשו את זה.
נכון כנראה שהיא הכניסה טלפון ניידמופיע רק אם מכניסים מס' טלפון נייד
לא הכנסתי ניידנכון כנראה שהיא הכניסה טלפון נייד
הכנסתי.מופיע רק אם מכניסים מס' טלפון נייד
לא נתן לי אופציה כזואפשר להכניס גם כתובת מייל אחרת ולקבל לשם את האימות.
אם זה היה תמיד?
למיטב זכרוני- כן...
אז תזרמי אתו ונראה לאן הוא רוצה לשלוח קוד אימותלא הכנסתי נייד
השורה הזו הופיעה לי מייד לאחר מילוי הפרטים
אולי לSMS שאין לי?אז תזרמי אתו ונראה לאן הוא רוצה לשלוח קוד אימות
יכולה למצוא מישהו שיכול לקבל בשבילךאולי לSMS שאין לי?![]()
אבל אמרת שלא הכנסת שום מספראולי לSMS שאין לי?![]()
באמת מוזר. אולי לנסות לפתוח מחדש בגלישה בסתר?אבל אמרת שלא הכנסת שום מספר
תסגרי אותוהעיקר עכשיו יש לי עוד תיבת מייל עם כתובת מוזרה
לא תכננתי לסיים את התהליך...תסגרי אותו
קחי בחשבון שהוא מפורסם לציבורלא תכננתי לסיים את התהליך...
רציתי להגיע לשלב שזה יבקש אימות
פתאום זה כתב לי "ברוך הבא".
חבל
לפחות הייתי כותבת משו הגיוני ומשתמשת בו לאחסון בדרייב.
תודה.קחי בחשבון שהוא מפורסם לציבור
אולי תמחקי את ההודעה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים