- הוסף לסימניות
בשמחהתודה.
העליתי שוב בלי הכתובת.
בשמחהתודה.
העליתי שוב בלי הכתובת.
נכון , לא הכנסתי מספר, אבל זה דרש ממני להכניס ונכתב בפירוש שתתקבל הודעת אימות בטקסט (לאחר שאכניס מספר)אבל אמרת שלא הכנסת שום מספר
לפעמים זה כותב ככה אבל לפעמים כן דורש קוד אימות...אז ניסיתי עכשיו לפתוח חשבון מייל
ובאמת לא ביקש ממני שום אימות......
כן נתן אפשרות להכניס מייל לשחזור החשבון
אבל זה אופציונאלי ולא חובה.
אתם מגיעים למסך כזה או למשו אחר?צפה בקובץ המצורף 1153733
ממש מוזר...נכון , לא הכנסתי מספר, אבל זה דרש ממני להכניס ונכתב בפירוש שתתקבל הודעת אימות בטקסט (לאחר שאכניס מספר)
לא שאל אותי האם זה לעצמי או לעסק, זה דרש טלפון עוד בלב שלפניממש מוזר...
פתחת חשבון בשביל עצמך? או לניהול העסק?
ואגב, לפעמים הודעת אימות בטקסט כן מגיעה לטלפון כשר
מוזר.לא שאל אותי האם זה לעצמי או לעסק, זה דרש טלפון עוד בלב שלפני
איך הודעת טקסט יכולה להגיע לטלפון כשר? כהודעה קולית?
נראה שאתן מדברות על 2 דברים שונים
בדקתי ואת צודקתנראה שאתן מדברות על 2 דברים שונים
אולי יש 2 דרכים?
כאשר בפעם אחת נדרש להכניס טלפון ובשניה לא?(ואז זה גם שואל עבור איזו מטרה פתיחת החשבון?)
אך מעניין על פי גוגל מחליט איך לפנות אלינו?![]()
מה זה : הדף הזה? איך את מגיעה אליו?בדקתי ואת צודקת
אם אני מנסה לפתוח חשבון דרך צור חשבון (הדף הזה) לא נותן לי לבחור כלום
צפה בקובץ המצורף 1154123
ואם אני מנסה דרך חשבון קיים אז הוא נותן לי לבחור, כמו בתמונה ששמתי למעלה.
מעניין
אני צריכה לפתוח חשבון מייל ללא סיומת gmail
איך אפשר???
לרכוש דומיין ואז לפתוח עם סיומת עסקית , זה עולה כסף בדרך כללתודה
ניתן לפתוח דרך גימייל עם סיומת אחרת?
אפשר לנסות טלפון של מישוה אחר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים