עזרה פתיחת חשבונות ג'ימל רבים

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לפתוח את כולם בלחיצה אחת?
כאילו בלי להזין סיסמא כל פעם מחדש?
(אצלי הכל נמצא בקיצורי דרך של גוגל וככה נוח לי לפתוח אותם מהר)

ככה: (אם לזה התכוונת אוכל להסביר)
1607860770016.png

• הוסף לסימניות
יש לי כמה חשבונות גימל
ואני רוצה לפתוח את כולם בלחיצה אחת היאך אני עושה זאת?
תודה
יש תוסף לכרום שאפשר דרכו לראות מיילים מכמה חשבונות בלי לפתוח אותם

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זו הכוונה, אך אם אני רוצה להיכנס לכולם יחד לא מהמחשב שלי (מצב אורח וכיו"ב)-אפשרי?
לא יודע לענות על זה
אבל מה שאת כן יכולה זה לעשות העברה של המיילים מכל הכתובות לכתובת אחת

• הוסף לסימניות
לא יודע לענות על זה
אבל מה שאת כן יכולה זה לעשות העברה של המיילים מכל הכתובות לכתובת אחת
מה פירוש?
שכולם יבואו לאותו מייל אע"פ ששולחים למייל שונה?
(כמו שאפשר לעשות בשיחות פלא')

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל אני לא יודע אם כתוב על ההודעה שזה מועבר
אז אולי זה לא הכי טוב לך?
אפשר ליצור תוית במייל המיועד להיות ראשי לכל כתובת משנית, ולהגדיר שכל הדואר המועבר מאותה כתובת יקבל אותה.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות חשבון מואצל- רק לחשבונות מסוימים יש אפשרות להיכנס לאותו חשבון וממילא כאשר פותחים את החשבון הראשי (שיש לו אפשרות להיכנס לחשבונות המסוימים) כל המואצלים גם נפתחים
1607867708859.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רואה שלא הובנתי כראוי [אולי חלק כן הבינו]
לאחר שפותחים כמה חשבונות ג'ימל על חשבון גי'מל אחד
החשבונות נשמרים בזכרון ואפשר וגם לאחר שסוגרים אותו אפשר לפתוח אותו לאל הקשת סיסמא וכו'

אני רוצה לדעם האם אפשר לשמור בזכרון של הכרום או להגדיר אותו שיפתח לי כל המיילים ששמורים בזכרון החשבון
[כמו שאפשר להגדיר את דף הבית שיפתח דוק א באתר מסוים או אפי' יפתח כמה אתרים]
אשמח לקבל מידע על חשבון מאוצל

• הוסף לסימניות
אני רואה שלא הובנתי כראוי [אולי חלק כן הבינו]
לאחר שפותחים כמה חשבונות ג'ימל על חשבון גי'מל אחד
החשבונות נשמרים בזכרון ואפשר וגם לאחר שסוגרים אותו אפשר לפתוח אותו לאל הקשת סיסמא וכו'

אני רוצה לדעם האם אפשר לשמור בזכרון של הכרום או להגדיר אותו שיפתח לי כל המיילים ששמורים בזכרון החשבון
[כמו שאפשר להגדיר את דף הבית שיפתח דוק א באתר מסוים או אפי' יפתח כמה אתרים]
אשמח לקבל מידע על חשבון מאוצל
אני לא רוצה להיכנס ממחשב שלי! (אלא ממצב אורח וכיו"ב)
אני רוצה שכאשר אני פותחת חשבון אחד כל השאר יפתחו לי אוטומטית בלי לעבוד את פרוצדורת הסיסמאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה