מידע שימושי פתיחת שנת הלימודים תהיה כרגיל?

• הוסף לסימניות
לכן אני חושבת שמוסד לימודי צריך לבקש מהתלמידים/ות להציג תו ירוק , תעודת מחלים , מתחסן .
אחרת כל אחד יבוא ויגיד אני מחוסן , הייתי חולה ...
איך אפשר לסמוך על זה ....
יציגו, אבל למי זה יעזור שכרגע כולם נדבקים, כולל מחלימים ומחוסנים...???

• הוסף לסימניות
שימי לב גם שבאזורים צעירים יותר יש פחות נדבקים עכשין
צעירים הם מתוחכמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היום אתה קונה בדיקה בקופת חולים ומשלם עליה 30 ש"ח. למה שאני יעשה בדיקה בקופת חולים???????????????? אני מעדיפה לקנות ב30 ש"ח ומחר כשאני יהיה בריאה אני יצא מהבידוד!!!!!!
ככה כולם עושים, יוצאים אחרי יום או יומיים וממשיכים להדביק. מה שאנחנו רואים בתחלואה זה רק מה שיודעים עליהם!!!!! כשלא היה את הבדיקות בבית מרקחת אז היה די קשה להוכיח שבאמת חולים בקורונה אבל כשאפשר לקנות בבית מרקחת פשוט מביאים את הכפית ישר לתוך הפה.
הצעירים יש להם יותר שכל מהמבוגרים ובמיוחד החרדים ולכן לא רואים אותם במשרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
צעירים הם מתוחכמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היום אתה קונה בדיקה בקופת חולים ומשלם עליה 30 ש"ח. למה שאני יעשה בדיקה בקופת חולים???????????????? אני מעדיפה לקנות ב30 ש"ח ומחר כשאני יהיה בריאה אני יצא מהבידוד!!!!!!
ככה כולם עושים, יוצאים אחרי יום או יומיים וממשיכים להדביק. מה שאנחנו רואים בתחלואה זה רק מה שיודעים עליהם!!!!! כשלא היה את הבדיקות בבית מרקחת אז היה די קשה להוכיח שבאמת חולים בקורונה אבל כשאפשר לקנות בבית מרקחת פשוט מביאים את הכפית ישר לתוך הפה.
הצעירים יש להם יותר שכל מהמבוגרים ובמיוחד החרדים ולכן לא רואים אותם במשרד הבריאות.
מכירה את השימוש בבדיקות האלו כדי לקבל תשובה מהירה.

• הוסף לסימניות
אילת שקד אמרה שיכול להיות שהגנים יתחילו רק אחרי החגים? זה נכון?

• הוסף לסימניות
הביאו את זה באחד האשכולות כאן

• הוסף לסימניות
החולים הקשים בעלייה - השר הורוביץ: "מתרחקים מסגר"
שר הבריאות אמר כי לפי הנתונים האחרונים אנחנו מתרחקים מסגר, אך צריך לעקוב אחר נתוני התחלואה בימים הקרובים כדי לבדוק את המגמה. בתוך כך, משרד הבריאות עדכן כי 666 חולים קשים מאושפזים בישראל ומתוכם - 104 מונשמים. מעל 5,300 נדבקים חדשים התגלו אתמול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה