פתרון טבעי לבעיית עייפות יתר

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לתוסף תזונה או ויטמין או משהו טבעי (כמו יורביץ וכד')
שיכול לסייע בבעיית עייפות יתר, או לסייע בהרפיה שתגרום לשינה שתהיה איכותית.

אשמח להמלצות מכאלו שניסו ועזר להם.

• הוסף לסימניות
ב"ה

(לא תוסף אלא הפחתה)

יש אומרים ע"פ נסיון
שמאכלי חלב מאד משפיע לעייפות יתר
ועוד יש ממליצים לאכול לחם מקמח מלא לבעיה זו

• הוסף לסימניות
כשבודקים מה הסיבה שגורמת לעייפות יתר
יודעים איזה תוסף טבעי לקחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;1259980:
כשבודקים מה הסיבה שגורמת לעייפות יתר
יודעים איזה תוסף טבעי לקחת.

בודקים הכוונה בשיטות מח אחד/מטוטלת וכד'?

• הוסף לסימניות
הולכים לישון... ;)

לא מאחלת לך, אבל תבקשי מרופא המשפחה הפנייה לשלילת מונו.

• הוסף לסימניות
לדמיון מודרך ולרגיעה מושלמת שווה לך לנסות את זה -
http://www.greatness.co.il/quantumcall/
לרכישת הדיסק - אפשר באתר שלו
ממליצה בחום!!! זה מלווה במנגינה שעובדת על החלק הימני של המוח
וגורמת לך להרפיה מיידית מבלי להשקיע מאמץ מצידך!
האזנה לדיסק זה - מעולה למנוחת צהריים שמצומצמת בזמן אך את רוצה מנוחה איכותית
וגם להרפיה מעולה לפני השינה.
תהני! והרבה כוחות!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודעת וזוכרת, שתמיד בתקופה זו של השנה אחרי פסח נופלת עייפות מתישה עד ל"ג בעומר .
זה מצחיק אבל נכון .

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק חוסר במגנזיום. מנסיון אם חסר הוא משפיע על כל מערכת העצבים, וכדאי מאד לקחת.
וסתם כך, לבדוק מה עוד חסר (ברזל, ויטמינים וכו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;1260017:
לדמיון מודרך ולרגיעה מושלמת שווה לך לנסות את זה -
http://www.greatness.co.il/quantumcall/
לרכישת הדיסק - אפשר באתר שלו
ממליצה בחום!!! זה מלווה במנגינה שעובדת על החלק הימני של המוח
וגורמת לך להרפיה מיידית מבלי להשקיע מאמץ מצידך!
האזנה לדיסק זה - מעולה למנוחת צהריים שמצומצמת בזמן אך את רוצה מנוחה איכותית
וגם להרפיה מעולה לפני השינה.
תהני! והרבה כוחות!!!!!!!!

לא הייתי מנסה את ההרפיה שלו.....

מומלץ מאוד לבצע בדיקת דם מקיפה
סיבות אפשריות:
חוסר ברזל
חוסר ספיגה של הברזל בתאים
חוסר ב-B12
חוסר בויטמין D
ועוד ועוד...

לכלאחד מהדברים הללו מומלץ משהו אחר, ובלי לדעת אי אפשר להמליץ על כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1260331:
לא הייתי מנסה את ההרפיה שלו.....

אריאלס, מה עומד מאחורי ההסתייגות מהנ"ל?

• הוסף לסימניות
אדם שמתעסק עם NLP, היפנוט ועוד. לא הייתי מנסה על עצמי את השיטות שלו.
בנוסף הוא חלק מקבוצה עסקית מסויימת שחלקם הגדול חברים ב"פורום של לנדמרק", סוג של ע"ז מודרנית. לא יודעת אם הוא אישית ממש חבר שם, אבל הייתי נזהרת.

• הוסף לסימניות
לשתות תה פסיפלורה

• הוסף לסימניות
אגב, הרפיה את יכולה לעשות לעצמך וזה ממש לא מסובך
(רק שאם אכן יש חוסר כלשהו בגוף יש לטפל בזה)

תעשי כך:
קודם כל צריך סביבה שקטה ונקיה מהסחות דעת למשך 15-30 דקות
כדי להיכנס למצב הרפיה את הולכת לנשום נשימות עמוקות אבל קלילות, בלי להתאמץ
אפשר לבצע בישיבה זקופה או שכיבה (את יכולה בהחלט במיטה לפני שנרדמת, אחרי קריאת שמע כי יש סיכוי שתירדמי באמצע...).
שימי דיסק עם מוזיקה מרגיעה, ללא מילים (טוב, ספירת העומר, דיסק ווקאלי ללא מילים)
מומלץ באוזניות כדי לא לשמוע מה קורה בחוץ (תינוק של השכנים צורח, אוטובוס.....)
ואז,
את פשוט נותנת לגוף שלך להירגע, להשתחרר.
מכווצת ומשחררת בעדינות את השרירים, החל מאצבעות הרגלים ועולה למעלה עד שרירי הפנים.
כל פעם כיווץ ושחרור רק של חלק אחד בגוף (כפות רגלים, שוקיים, וכו', בטן, גב, כפות ידיים, זרועות, פה, עיניים). הכיווץ הוא בשאיפה, והשחרור בנשיפה.
אחרי שעברת על כל הגוף - לעשות כמה כיווצים של הגוף כולו.
את יכולה להמשיך לנשום כך כמה שבא לך, זה מאוד מרגיע ועוזר מאוד להירדם.

• הוסף לסימניות
אחרי בדיקות מקיפות כפי שהוזכר אפשר להמשיך למעבדת שינה, שם יכולים למדוד בצורה מדעית האם אכן השינה "לא איכותית" ולתת פתרונות.

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו אי אפשר לדעת מה הבעיה ללא בדיקות מקיפות, אבל אני מנצלת את הבמה כדי להמליץ על תוסף ברזל שבמו עיני ראיתי עד כמה הוא עוזר באופן מיידי לכל מי שלקחה אותו, באופן מעורר התפעלות אפילו מצד הרופאים.
וזה לא אחת, ולא שתיים...
המוצר הוא SPATONE
זה מי ברזל 100% טבעי, ואפילו רופאי קופות חולים ספקניים מכל מיני מקומות בארץ התחילו להמליץ עליו לאחר שראו תוצאות שלא השיגו משום תוסף אחר!
אני כותבת את זה כי זה פשוט מצווה לפרסם.

• הוסף לסימניות
תודה אריאלס על ההדרכה המפורטת

נכתב ע"י ariels;1260430:
תעשי כך:
(את יכולה בהחלט במיטה לפני שנרדמת, אחרי קריאת שמע כי יש סיכוי שתירדמי באמצע...).

נזכרתי שפעם השתתפתי בחוג התעמלות, תמיד בסוף החלק של ההרפיה (שנעשתה באמת כפי שכתבת) היתה המורה אומרת:"הי, בוקר טוב, כולן איתנו? פשוט קורה לפעמים שחלק נרדמות במהלך ההרפיה"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;1260479:
תודה אריאלס על ההדרכה המפורטת

נזכרתי שפעם השתתפתי בחוג התעמלות, תמיד בסוף החלק של ההרפיה (שנעשתה באמת כפי שכתבת) היתה המורה אומרת:"הי, בוקר טוב, כולן איתנו? פשוט קורה לפעמים שחלק נרדמות במהלך ההרפיה"...

נכון. ממש כך.
זה פשוט מעביר את המוח למצב של גלים איטיים יותר, והשלב הבא (גלים עוד יותר איטיים) הוא שינה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;1260433:
אחרי בדיקות מקיפות כפי שהוזכר אפשר להמשיך למעבדת שינה, שם יכולים למדוד בצורה מדעית האם אכן השינה "לא איכותית" ולתת פתרונות.

מעבדת מחקר דווקא נשמע מעניין, רק אני פוחדת מהפרעות שינה כתוצאה מהעלות של תענוג מסוג כזה.

ׁ(לא כ"כ קשור, אבל אני מרשה לעצמי בסוגריים.
תראו מה זה מיתוג קולע, כמה אופייני שנעמה - ענודת משקפי הפרופסור - תספק מידע מהתחום המדעי ותַפנה למעבדות מחקר...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;1260505:
מעבדת מחקר דווקא נשמע מעניין, רק אני פוחדת מהפרעות שינה כתוצאה מהעלות של תענוג מסוג כזה.

ׁ(לא כ"כ קשור, אבל אני מרשה לעצמי בסוגריים.
תראו מה זה מיתוג קולע, כמה אופייני שנעמה - ענודת משקפי הפרופסור - תספק מידע מהתחום המדעי ותַפנה למעבדות מחקר...)

יכול להיות שהקופה תממן (או תסבסד) לך את הביקור במעבדת השינה, אם הרופא ישתכנע שהסימפטומים שלך מצדיקים את זה. שווה לבדוק.

אני אמנם עונדת משקפיים אבל לא פרופסור, סך הכל BA ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה