פתרון טבעי לבעיית עייפות יתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1260446:
כמו שכבר כתבו אי אפשר לדעת מה הבעיה ללא בדיקות מקיפות, אבל אני מנצלת את הבמה כדי להמליץ על תוסף ברזל שבמו עיני ראיתי עד כמה הוא עוזר באופן מיידי לכל מי שלקחה אותו, באופן מעורר התפעלות אפילו מצד הרופאים.
וזה לא אחת, ולא שתיים...
המוצר הוא SPATONE
זה מי ברזל 100% טבעי, ואפילו רופאי קופות חולים ספקניים מכל מיני מקומות בארץ התחילו להמליץ עליו לאחר שראו תוצאות שלא השיגו משום תוסף אחר!
אני כותבת את זה כי זה פשוט מצווה לפרסם.
היכן רוכשים?
בית מרקחת? בית טבע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בצל ירוק;1260566:
היכן רוכשים?
בית מרקחת? בית טבע?

גם בבתי טבע, אבל גם בחלק מבתי המרקחת.
ראיתי בסופר פארם, ובבתי מרקחת שונים. צריך לבדוק

כאן יש נקודות מכירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;1260505:
מעבדת מחקר דווקא נשמע מעניין, רק אני פוחדת מהפרעות שינה כתוצאה מהעלות של תענוג מסוג כזה.

ׁ(לא כ"כ קשור, אבל אני מרשה לעצמי בסוגריים.
תראו מה זה מיתוג קולע, כמה אופייני שנעמה - ענודת משקפי הפרופסור - תספק מידע מהתחום המדעי ותַפנה למעבדות מחקר...)
לאחר הפניה מסודרת מהרופא, הבדיקה נעשית ע"י מתן טופס 17 (עלות 31 ש"ח)....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;1259950:
מחפשת המלצה לתוסף תזונה או ויטמין או משהו טבעי (כמו יורביץ וכד')
שיכול לסייע בבעיית עייפות יתר, או לסייע בהרפיה שתגרום לשינה שתהיה איכותית.

אשמח להמלצות מכאלו שניסו ועזר להם.

את אשה עובדת? עם ילדים?
אין מה לעשות!!!
עייפים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה