צבעי מעבר

• הוסף לסימניות
הורדתי שחורים קצת בנוסף. והוספתי שכבת מט סלקטיבי לרקע. והכהית קצוות
מקסים.
יש מצב להסבר "והוספתי שכבת מט סלקטיבי לרקע"
ואגב ההורדת שחורים להכל?

• הוסף לסימניות
בננות מתוקות!
צבעים נהדרים!

והצילום מצוין ממש!

על העיבוד כבר דיברו.

• הוסף לסימניות
סורי שאני לא מסבירה זה כבר מסובך מידי להסביר בכתב

• הוסף לסימניות
היי בנות.
תודה לכולכן על התגובות,
כיף לשמוע!
וטוב לשמוע ביקורת בונה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יעל העיבודים שלך ממש מוסיפים!!

• הוסף לסימניות
מעלה תיקונים

מישהי יודעת למה אי אפשר לערוך הודעות?
IMG_5347מתוקן.jpg
IMG_5294-מתוקן.jpg
IMG_5324-מתוקן.jpg

• הוסף לסימניות
הראשונות שהעלית חסומות לי וגם הראשונה כאן.(נטפרי...:mad:)
השניה מהממת ונראית מצוין בשלישית יש לי קצת מידי שחורי חזקים על הילדה עצמה.

סה"כ נראה סט יפה מאד.
הצבעים מהממים!

• הוסף לסימניות
הראשונות שהעלית חסומות לי וגם הראשונה כאן.(נטפרי...:mad:)
השניה מהממת ונראית מצוין בשלישית יש לי קצת מידי שחורי חזקים על הילדה עצמה.

סה"כ נראה סט יפה מאד.
הצבעים מהממים!

ממש מעצבן עם נט פרי, פניתי אליהם בבקשה שיפתחו את התמונות והם הבטיחו לי שפתחו את זה וגם אמרו לי שהעירו לבודקים שלהבא לא יחסמו כאלו תמונות
למעשה הם לא ממש פתחו...:mad:
אני לא יודעת למה אבל התמונות לא עלו בדיוק בצבעים המקוריים , השחורים נהיו יותר שחורים מהמקור.

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות לילדות מתוקות!
צבעים מדהימים! והעריכה מוסיפה מאוד...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה