נכתב ע"י GRN;1355672:אני צבעתי בביתי.
לא מוצלח בכלל.
באמת, צבעתי בדיוק לפי ההוראות ואפשר לחבר רק דפים רגילים, מקסימום קצת יותר עבים, עם מגנט חזק. לא את כל היצירות יכולתי לתלות שם. בסוף ויתרתי.
אני חושבת שעדיף לקנות לוח מתכתי, להצמיד אותו לקיר ולצבוע אותו בצבע של הקיר.
עשיתי בדיוק לפי ההוראותנכתב ע"י sara100;1355799:לא יודעת איך עשית, צריך לצבוע מספר שכבות (לא זוכרת זה כבר לפני שנים! מינימום 4-5!) ואני מצמידה את הציורים לקיר עם פס מגנטי שבצדו השני הדפסתי דוגמא נחמדה שמתאימה לחדר. (קניתי גליל של מגנט שבצדו השני דבק.)
נכתב ע"י GRN;1355672:אני צבעתי בביתי.
לא מוצלח בכלל.
באמת, צבעתי בדיוק לפי ההוראות ואפשר לחבר רק דפים רגילים, מקסימום קצת יותר עבים, עם מגנט חזק. לא את כל היצירות יכולתי לתלות שם. בסוף ויתרתי.
אני חושבת שעדיף לקנות לוח מתכתי, להצמיד אותו לקיר ולצבוע אותו בצבע של הקיר.
נכתב ע"י sara100;1355799:לא יודעת איך עשית, צריך לצבוע מספר שכבות (לא זוכרת זה כבר לפני שנים! מינימום 4-5!) ואני מצמידה את הציורים לקיר עם פס מגנטי שבצדו השני הדפסתי דוגמא נחמדה שמתאימה לחדר. (קניתי גליל של מגנט שבצדו השני דבק.)
נכתב ע"י חויד;1355856:ומה עם קיר מחיק ?
מישהו עשה כאן? יש לכם ניסיון עם זה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים