צבע מגנט

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה
מכירים אולי?
זה מוצלח?
מתנקה?
נהיה כתמים מהמגנט?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון אם זה
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני צבעתי בביתי.
מוצלח מאד.
מה זאת אומרת כתמים מהמגנט????
אני עשיתי את זה בחדר ילדים בתור מקום לתלות את היצירות של הילדים. ומעל זה צבעתי בצבע כמו שאר הקיר.

• הוסף לסימניות
אני צבעתי בביתי.
לא מוצלח בכלל. :)
באמת, צבעתי בדיוק לפי ההוראות ואפשר לחבר רק דפים רגילים, מקסימום קצת יותר עבים, עם מגנט חזק. לא את כל היצירות יכולתי לתלות שם. בסוף ויתרתי.
אני חושבת שעדיף לקנות לוח מתכתי, להצמיד אותו לקיר ולצבוע אותו בצבע של הקיר.

• הוסף לסימניות
אגב, שמעתי שצבע המגנט לא בריא לגוף האדם...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1355672:
אני צבעתי בביתי.
באמת, צבעתי בדיוק לפי ההוראות ואפשר לחבר רק דפים רגילים, מקסימום קצת יותר עבים, עם מגנט חזק. לא את כל היצירות יכולתי לתלות שם. בסוף ויתרתי.

לא יודעת איך עשית, צריך לצבוע מספר שכבות (לא זוכרת זה כבר לפני שנים! מינימום 4-5!) ואני מצמידה את הציורים לקיר עם פס מגנטי שבצדו השני הדפסתי דוגמא נחמדה שמתאימה לחדר. (קניתי גליל של מגנט שבצדו השני דבק.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1355799:
לא יודעת איך עשית, צריך לצבוע מספר שכבות (לא זוכרת זה כבר לפני שנים! מינימום 4-5!) ואני מצמידה את הציורים לקיר עם פס מגנטי שבצדו השני הדפסתי דוגמא נחמדה שמתאימה לחדר. (קניתי גליל של מגנט שבצדו השני דבק.)
עשיתי בדיוק לפי ההוראות
ובאמת הפס מגנט שהם מביאים הוא חזק, ואם מצמידים עם הפס הזה לכל אורך היצירה אז היא מחזיקה מעמד, אבל זה יותר מדי בעיניי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1355672:
אני צבעתי בביתי.
נכתב ע"י sara100;1355799:

גם אצלי אות דבר בדיוק, מסכימה אתכן!
קיר מגנט לא משתלם... מאוכזבת!

• הוסף לסימניות
ומה עם קיר מחיק ?
מישהו עשה כאן? יש לכם ניסיון עם זה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1355856:
ומה עם קיר מחיק ?
מישהו עשה כאן? יש לכם ניסיון עם זה ?

קניתי את החומרים. לבינתיים לא צבעתי ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה