- הוסף לסימניות
מעולה,אז אני כן לימדתי עד 5!! השנה ילדי חינוך מיוחד שקרובים מאוד לחינוך הרגיל והילדים היו פשוט מסכנים! (נרדמו על השולחן, רבו על כל שטות, היו חסרי סבלנות...) תנסו לחשוב על עצמכם בשעה 3 או 4 ותבינו לבד... כשאני הולכת להשתלמות בשעה 4 אני ממש לא מרוכזת קל וחומר לא ילדה בגיל 7 או 8.... בצהרים בסוף ויתרנו על לימודים והתחלנו להכניס שיעורים ממש קלילים - לא ממש למידה וכן היה לנו הפסקה ארוכה ב2 לא ממש עזר...
בכללי שיטת הלימוד היום לא מתאימה לילדים בכלל, אולי אנחנו בילדותינו הסתדרנו אבל היום ממש לא ואני לא מסכימה עם האמרה שפעם הסתדרו והיום על כל דבר אבחון... פעם הילדים האלו היו נופלים בין הכיסאות ולאף אחד לא היה אכפת היום יש להם תקווה ומטפלים בהם... אני מכירה מישהי מבוגרת שכמעט לא יודעת לקרוא עם מלא שגיאות כתיב כי רוב הסיכויים שיש לה דיסלקציה ואז לא ידעו מה זה בכלל ולבת שלה היה את אותה הבעיה רק שהיא נולדה בזמן אחר והיא במצב הרבה יותר טוב מאמא שלה (קוראת, כותבת, הכל...)
אז שיטת החינוך לא מתאימה,
לכן שיסבלו אותה מ 8 -13:00?
או לכן צריך לשנות את שיטת החינוך שתתאים ויהנו מ8:00 - 16:00?
אגב,
עבדתי עד 16:00 במוסדות חינוך מיוחד מעולים, היה תענוג! (הלמידה באמת לא היתה פורנטלית שם, היה לילדים כיף כל דקה)
באופן עקרוני - ילדים אוהבים ללמוד, ואוהבים ידע,
אבל שונאים להשתעמם וללמוד שוב ושוב נושאים חסרי ערך.
ואגב אני עובדת עד 16:00, והראש חייב להשאר במקום עד אז, אחרת זה פשוט גזל,
וכשהראש חייב, ועושה מה שהוא אוהב לעשות, השעות 14:00 עד 16:00 בעבודה הם לא יותר קשות.
הנושאים החמים