- הוסף לסימניות
מאיפה הבנת את זה? אין לזה שום אזכור בחוק/בתקנונים של צהרונים, וגם בפועל אני לא רואה קשר ל70 אחוז.אני הבנתי צריך רישום של 70 אחוז מילדי הגן
מאיפה הבנת את זה? אין לזה שום אזכור בחוק/בתקנונים של צהרונים, וגם בפועל אני לא רואה קשר ל70 אחוז.אני הבנתי צריך רישום של 70 אחוז מילדי הגן
לא יודע מה החוק.מה החוק אומר לגבי מצב כזה?
באמת יש מינימום לפתיחת צהרון?
מה לגבי הרישום הם לא אמורים לפתוח את הרישום יותר מוקדם?
ומה עם הכסף שכבר ירד לי?
ואיך אפשר לוודא שבשנה הבאה זה לא יחזור על עצמו?
המינימום החוקי הוא 15 ועל זה הם נתנו למפעילים להפעיל שיקול דעת ולקבוע סף מינימום אבל לא פחות מ15בלת"ק
גן שיש בו 19 ילדות
לא יהיה צהרון השנה????
הרי צריך מינימום 22/28 נרשמים ?
לכאורה יהיה.בלת"ק
גן שיש בו 19 ילדות
לא יהיה צהרון השנה????
זמה מה שהגיבו לי גורם בלתי רשמי במערכת:לא יודע מה החוק.
כן יודע שיש מינימום לפתיחה.
מבירור שעשיתי, לא נכון לומר שבית יעקב תוקע או מעכב את הפתיחה,
ואסביר,
בד"כ פותחים את הרישום לצהרונים,
בגן שיש רישום גבוה, הצהרון נפתח ללא עיכובים מיותרים,
אבל, בגן שיש מעט רישום, מתחילים הבעיות...
הרבה מאוד פעמים התברר שמי שעיכב את הפתיחה, היתה העירייה,
ובד"כ אחרי מספר ימים, או שיש עוד מספר הורים לרישום, או שמאחדים גנים, או שבית יעקב מגיע לאיזהשהוא הסדר עם העירייה במקרה הספציפי.
מעניין לשמוע באמת מה אמור להיות עם התשלום שנגבה בלי שהתקבל על זה תמורה.
אם פותחים את הרישום לצהרון יומים לפני תחילת שנה בוודאי הוא שיקח מינימום שבוע עד שכולם ירשמולא יודע מה החוק.
כן יודע שיש מינימום לפתיחה.
מבירור שעשיתי, לא נכון לומר שבית יעקב תוקע או מעכב את הפתיחה,
ואסביר,
בד"כ פותחים את הרישום לצהרונים,
בגן שיש רישום גבוה, הצהרון נפתח ללא עיכובים מיותרים,
אבל, בגן שיש מעט רישום, מתחילים הבעיות...
הרבה מאוד פעמים התברר שמי שעיכב את הפתיחה, היתה העירייה,
ובד"כ אחרי מספר ימים, או שיש עוד מספר הורים לרישום, או שמאחדים גנים, או שבית יעקב מגיע לאיזהשהוא הסדר עם העירייה במקרה הספציפי.
מעניין לשמוע באמת מה אמור להיות עם התשלום שנגבה בלי שהתקבל על זה תמורה.
מה קורה בגנים של חנ"מ זה גם קבוצה קטנה.בלת"ק
גן שיש בו 19 ילדות
לא יהיה צהרון השנה????
רבקה זילברברג 050-4150104מי יודע עם מי צריך לדבר ויכול להביא לי טלפון למי יש צורך לפנות, כדי שיפתח צהרון בגן
אחראיות על אזור מסוים? כל הארץ?רבקה זילברברג 050-4150104
פועה וייס 050-4150145
אחראיות מטעם בית יעקב
אפשר לרשום ואפשר לפתוח גם...הקבלת קול קורא ממשרד החינוך קשור גם לרישום? א"א לרשום לפני?
תתלוננו למשרד החינוך שהם הגוף המפקח על הצהרונים
עיריית ירושלים מ 18 ילדיםבעיקרון המינימום הוא 15 ילדים, אבל זה נתון לשיקול דעת של העיריות/רשויות ובד"כ המינימום הוא בין 22 ל28 ילדים לפתיחה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים