צהרונים=צערונים. נמאס!!!

• הוסף לסימניות
זה לא נכון שמפעילות הצהרונים מקבלות גרושים, הן מקבלות יותר ממורה ממוצעת ויש גם תקציב להפעלה.
אגב, הבן שלי בצהרון מקסים עם 2 גננות מקסימות ובכל זאת המצפון שלי עובד שעות נוספות... כדאי באמת ליידע את האמהות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1264856:
לפעמים ברגעים ממש קריטים אני יורדת לגן ומבקשת מהגננת,להנמיך את הווליום/להכניס אותן לגן, אבל לא תמיד זה מתקבל בברכה.
זה החשש שלי שאם ארד היום להעיר לה היא בין כך ובין כך תעשה מה שבא לה. לכן חשבתי לבוא אליה עם חוק מסודר שלא תהיינה לה הרבה ברירות.
מכירה איזה חוק לטובתי?

• הוסף לסימניות
הגננת בצהרון מחוייבת לערוך סדר יום שכולל ריכוז, הפעלה ויצירה.
תוסיפו על זה א. צהריים,
ולא אמורה להיות סיבה שבצהרון תקני הילדות ישתעממו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;1264880:
הגננת בצהרון מחוייבת לערוך סדר יום שכולל ריכוז, הפעלה ויצירה.
תוסיפו על זה א. צהריים,
ולא אמורה להיות סיבה שבצהרון תקני הילדות ישתעממו...

נווווווווו גם אני חשבתי כך.
עד שראיתי את הבנות אדמדמות מרוב שמש וחום...

• הוסף לסימניות
הבת שלי בצהרון בבני ברק (לא מטעם העירייה) ותמיד חוזרת עם יצירות לא נראה לי שהן מבלות בשמש כל יום אולי מדי פעם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1264895:
הבת שלי בצהרון בבני ברק (לא מטעם העירייה) ותמיד חוזרת עם יצירות לא נראה לי שהן מבלות בשמש כל יום אולי מדי פעם...

לא באתי להכליל חלילה. אלא במקרה שלידי הגן הזה שוהה בחוץ ולא בתוך הגן. וודאי לי שישנם גנים שהכל שם שקט ורגוע ונעים לילדות.
ואנחנו בתור אמהות בודקות לדעת ששלנו בסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1264830:
תודה על המחמאות מחמם את הלב :)
אצלנו בבנין זה קצת שונה, כשעברנו לגור לא היה בניין לידינו כלל וגם לא היה אמור להיות, קומבינות של הקבלן הולידו בנין רב ממדים המכיל 24 דיירים , כשאת קומת הקרקע מכר למנהל מוסדות כאן בבית שמש, שהפך את הדירה לגן של הרשת.

לפני שרכשנו את הדירה בררנו טוב מה הולך להיות שם, ולכל הגורמים שפנינו אמרו לנו שזהו שטח ציבורי שאין סיכוי שיבנו שם:mad::mad:

בסוף לא סתם בנו , אלא הכניסו לנו גן של 32 ילדות לתוך הבית:eek:

איזה כיף

זה לא חוקי

גם הבנין וגם הגן, הגן צריך הסכמה מהשכנים לשינוי יעוד מדירת מגורים!!

ואתם גם יכולים לתבוע פיצויים מהעירייה על הבנין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1264868:
זה לא נכון שמפעילות הצהרונים מקבלות גרושים, הן מקבלות יותר ממורה ממוצעת ויש גם תקציב להפעלה.
אגב, הבן שלי בצהרון מקסים עם 2 גננות מקסימות ובכל זאת המצפון שלי עובד שעות נוספות... כדאי באמת ליידע את האמהות

מאד תלוי מי העמותה שמפעילה את הצהרון
יש עמותות שמשלמות למפעילות קרוב למינימום ולוקחות את ההפרש לכיסן, ויש כאלו המשלמות יותר.
גם השכר היותר גבוה הוא לא משהו ביחס לצורך להפעיל ולהשגיח קבוצת ילדים בשעות הכי מפורקות וקשות שלה, כשלא ניתן להפעיל אמצעי הרתעה משמעתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1264853:
עד היכן החוצפה מגעת? זה משגע אותי!
אני מאמינה שגם אין סיכוי למלחמה...
גם אצלנו אמרו שטח ציבורי בתפלה שאכן לא יבנה שם כלום כי אם יבנו אני בורחת...............:eek:

אם אמרו שטח ציבורי אז ברור שיבנו שם;)
(זה כזה שם קוד לשטח שבו ידחפו את כל המוסדות גם יחד - מנסיון:()

• הוסף לסימניות
מספר צדדים לנושא: הילדים סובלים מהחום השכנים מרעש והגננת נהנית מכך שהיא לא צריכה להפעיל אותם.

• הוסף לסימניות
במחילה מפותחת האשכול
מזדהה עם הקושי שלך
אבל יותר מזעזע אותי לשמוע על צערן של בנות ישראל חסרות ישע
את חייבת לטפל בזה, לא בגללך אלא בשבילן
ויפה שעה אחת קודם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sem;1264928:
ואתם גם יכולים לתבוע פיצויים מהעירייה על הבנין

מעיריית בית שמש????
:D:D:D:D:D:D:D

בכל האזור רמה ב' אין הקצעה למוסדות ציבור בכלל, 90 אחוז הם בקרוונים דירות,
כל כל מיני פחונים ממי העליה הראשונה.

הכל נעשה באישור העירייה זה פתר להם את הבעיה שאין שום גן עירוני באזור, בא מנהל מוסד עם דירה משלו ורוצה לפתוח שם גן? סבבה ברוך הבא ותבורך מן השמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;1265108:
במחילה מפותחת האשכול
מזדהה עם הקושי שלך
אבל יותר מזעזע אותי לשמוע על צערן של בנות ישראל חסרות ישע
את חייבת לטפל בזה, לא בגללך אלא בשבילן
ויפה שעה אחת קודם

אמת. באמת כואב לראות אותן.
אם כי יש בסככה קטנה בצד השני של החצר אך משום מה כולן בוחרות להשתזף....

אני אגש לגננת בתקוה שיצא דבר טוב מכל אשר שפכתי לפניכן...

• הוסף לסימניות
חוזרת עם תשובות.....

ב"ה נגשתי יפה בצורה ברורה ומכובדת. וסוכם שבין 2-3:30 אין ילדות בחצר לטובתן ולטובתי. בתקווה שימשיך ויחזיק יפה.
תודה לכולן על העזרה והעצה!!!

• הוסף לסימניות
היום החמודה שלי הביאה עבודה מאד יפה של מדורה משקפים צבועים הם עשו את זה בצהרון.מייד חשבתי על האשכול הזה,והערכתי את הגננת של הצהרון ושמחתי שבפורים נתתי לה משלוח מנות יפה כמו הגננות מהבוקר,ואחרי האשכול הזה אני מעריכה אותה יותר,עוד מעט סוף שנה,חלוקת מתנות, אל תשכחו את הגננות של הצהרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1266798:
ב"ה נגשתי יפה בצורה ברורה ומכובדת. וסוכם שבין 2-3:30 אין ילדות בחצר לטובתן ולטובתי. בתקווה שימשיך ויחזיק יפה.
תודה לכולן על העזרה והעצה!!!

סליחה שאני לא כ"כ נהנית מכזו תגובה...
הבנות יכולות להיות בחוץ, בהפסקה מקסימום 15-30 דקות.
שאר הזמן צריך להיות עם תעסוקה מוגדרת ומגוונת.
יש תקציב לצהרון, וזה לא על חשבון המשכורת של הצהרונית
אז שתקנה להם חומרי יצירה ותתן להם כל יום משהו....
ותדאג להפעיל אותן!

אימהות!! השגיחו ושמרו על ילדכם, אף ילד לא אמור לשחק עם עצמו ועם חברים במשך 2.5 שעות ביום...

• הוסף לסימניות
לא כל העמותות יידעו את המפעילות שיש תקציב ליצירות, מתוך מחשבה שמה שפחות הוצאות תבאנה יותר רווחים לכיסן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1267005:
לא כל העמותות יידעו את המפעילות שיש תקציב ליצירות, מתוך מחשבה שמה שפחות הוצאות תבאנה יותר רווחים לכיסן.

לכן ההורים צריכים לדרוש את מה שמגיע להם
אפשר לפנות ישירות לפיקוח,
לא סתם מקבלים שם משכורות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה