צולם ביום חול

• הוסף לסימניות
הכותרת לא שלי, הצילום דוקא כן.

• הוסף לסימניות
זה נראה כאילו התמונה עברה עיבוד מהמראה החולי ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;1766930:
זה נראה כאילו התמונה עברה עיבוד מהמראה החולי ....
יש לזה באמת צבעים קצת חולנים

• הוסף לסימניות
נו זה הזמן להכנס לאובך ולהרגיש בעננים ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;1766933:
נו זה הזמן להכנס לאובך ולהרגיש בעננים ....
ולא לשכוח לעצום עיניים

• הוסף לסימניות
חזק הכותרת. והתמונה.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!

אבל איך הצלחת לצלם? אני רק מוציאה את האף לצלם בחוץ והעדשה מתמלאת בשכבת לחות מעצבנת, אני מנקה אותה וזה נהיה יותר גרוע :mad: :eek:

• הוסף לסימניות
אהבתי את הכותרת, והצילום יפה

• הוסף לסימניות
יפה!

נכתב ע"י אפרת 10;1767007:
תמונה יפה!

אבל איך הצלחת לצלם? אני רק מוציאה את האף לצלם בחוץ והעדשה מתמלאת בשכבת לחות מעצבנת, אני מנקה אותה וזה נהיה יותר גרוע :mad: :eek:

את יוצאת מהמזגן..

חכי עם הציוד כמה דקות שהטמפרטורה של העדשה תשתווה לטמפרטורה הכללית

קרה לי השבוע כשיצאתי לצלם חופה.. שם אין את הזמן לתת למצלמה להירגע.. טישו פשוט עזר לי יותר מבדים יעודיים, הטישו סופג את הלחות ולא מורח אותה.

• הוסף לסימניות
זה לא סתם יום חול זה "יום המודעות לספיה"
תמונה יפה, השכבות והצבע מעניינים ...
חפש מקום עם הרבה אלמנטים במרחק משתנה ... שדה עם עצים, ההתכנסות שלהם לתוך הערפל ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1766924:
הכותרת לא שלי, הצילום דוקא כן.

מרגיש באפריקה:)
אהבתי

• הוסף לסימניות
אני רואה שמשהו אחד מוצלח יצא מהיום המזעזע הזה

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
התמונה הרבה יותר יפה מהמציאות!

• הוסף לסימניות
מבטיח לך שכשראיתי את האובך בחוץ היום ידעתי שתצלם ותעשה עם זה משהו מיוחד.

איי ר' יואל

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
לקח לי זמן להבין את הכותרת.
צילום יפיפה. [חומם יתר על המידה-זה הרגשתי-וזה יפה ככה]

• הוסף לסימניות
ואאלה,
אמנם יום חול,
אבל נראה אחלה חג לצלמים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה