- הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות אך הוא נמס בסיר ולא נשאר כלוםאצלינו עושים את ה"מעהל קוגל" עם קמח תפו"א - מאד מאד טעים!
אפילו יותר מכל השנה!
אפשר מתכון
ניסיתי לעשות אך הוא נמס בסיר ולא נשאר כלוםאצלינו עושים את ה"מעהל קוגל" עם קמח תפו"א - מאד מאד טעים!
אפילו יותר מכל השנה!
תודהתכתבי @ לפני שם הניק כך זה נותן להם התראה
אני דווקא אוהבת את ה"מרק של שבת בבוקר בפסח" יותר מאשר צ'ולנט. הוא הרבה יותר קליל, ונראה לי שאני לא האשה היחידה שמעדיפה משהו יותר קליל מצ'ולנט...זה לא מדוייק
המקור כמובן בארה"ב
וזה הולך כך:
אובר נייט זה קוגל תפו"א רגיל לחלוטין שיושב על הפלטה כל הלילה (מתכון נהדר לקבלת צרבות..)
יפצ'וק זה בשר קצוץ גס גס מעל קוגל תפו"א והוא לא מבלה כל הלילה בתנור רק כל צרכו..
אימא שלי מכינה חמין בפסח כך:
בקר, תפו"א, קניידלך מקמח תפו"א, בצל שלם והרבה חום ואהבה..
שמעתי שהסוד שלה לשים הרבה פחות נוזלים מאשר כל השנה כי אין קטניות "ששותות" נוזלים
כך מתקבל חמין אמיתי ולא "מרק של שבת בבוקר בפסח"
לשבת הקרובה אפשר להכין קטניות ושרויה. זה כבר אחר פסח.
רובם לא מכינים בכלים של פסח שרויה ובודאי שלא קטניות
בשביל זה יש סיר חד פעמי.רובם לא מכינים בכלים של פסח שרויה ובודאי שלא קטניות
אני יודעת שכן מכינים,כי הכלים עומדים אחר כך שנה ואין עם זה שום בעיה.
ככה בכל אופן אצלינו,מכינים מקמח מצה קנידלעך ופשטידת קמח לחמין.
בשביל זה יש סיר חד פעמי.
ניתן לרכוש ב-8 שקלים לכל היותר ולהשליך לאשפה מיד לאחר החג.צפה בקובץ המצורף 341654
מעוברתלפי מה שידוע לי, אם עוברת שנה שלימה, אז אין בעיה. כלומר אם שנה הבאה היא מעוברת אז אפשר לאכול שרויה ואולי גם קטניות. משהו יודע האם שנה הבאה מעוברת?
אפשר מתכון בבקשה?בעיקרון זה עיסה של קוגל שכל השנה אנו מוסיפים לה קמח רגיל ובפסח קמח תפו"א
למי שלא אוכל קטניות בפסח יש הרבה שאוסרים בגלל מוקצה ביו"טלשבת הקרובה אפשר להכין קטניות ושרויה. זה כבר אחר פסח.
לא רק בשביל זה...בשביל זה יש סיר חד פעמי.
ניתן לרכוש ב-8 שקלים לכל היותר ולהשליך לאשפה מיד לאחר החג.צפה בקובץ המצורף 341654
השנה אין בעיה, כי שנה הבאה זה שנה מעוברת כלומר פסח הבא יוצא בעוד 13 חודשים, והכלים חוזרים לקדמותם מבחינה כשרותית.רובם לא מכינים בכלים של פסח שרויה ובודאי שלא קטניות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //