"צוק איתן"

• הוסף לסימניות
- - -

קבצים מצורפים

• כזה.png
    KB 118.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני מבין שהספקת ציור שלם תוך כדי פיצוץ כשכל הבנין רעד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מימי זו;1312551:
ולא תסבירי לנו קצת על ההשראה והרקע?
האמת? זה אחד מסתם קשקושי ה"בין לבין" שלי. יום- יומיים לפני תחילת המבצע. אכזבתי? ;)

• הוסף לסימניות
התכוונת לזה?:rolleyes:

קבצים מצורפים

• כזה.png
    KB 190.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1312767:
האמת? זה אחד מסתם קשקושי ה"בין לבין" שלי. יום- יומיים לפני תחילת המבצע. אכזבתי? ;)
ממש לא, אני מבין שזה הרקע התחלתי של הציור מה שגורם לצופה לדמיין את ההמשך וזה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1312807:
ממש לא, אני מבין שזה הרקע התחלתי של הציור מה שגורם לצופה לדמיין את ההמשך וזה ממש יפה.
לא. התכוונתי בדיוק למה שציירתי. זה הסופי מבחינתי. והלדמיין מה אתה רואה זה אני משאירה לכל מי שבא לו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1312818:
לא. התכוונתי בדיוק למה שציירתי. זה הסופי מבחינתי. והלדמיין מה אתה רואה זה אני משאירה לכל מי שבא לו

התכוונתי שהתכוונת בציור לכוונה זו..:p
לא שהתכוונת לצייר כך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1312820:
התכוונתי שהתכוונת בציור לכוונה זו..:p
לא שהתכוונת לצייר כך..
אפשר רש"י?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1312818:
לא הובנתי
כשמציירים ציור מתחילים מהחוסר פרוט לפירוט, השארת את זה בשלב הראשון ונתת לצופה לדמיין, אף אחד לא דיבר על פרק ב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1312822:

הכוונה למקור ההשראה והרקע, כאילו שיש אנשים שנמצאים במקום המסתור וכששומעים את הפיצוץ הם מרגישים זעזוע ורעידה.

נכתב ע"י מימי זו;1312551:
ולא תסבירי לנו קצת על ההשראה והרקע?

אם זה לא יעזור נוסיף שוטנשטיין...

• הוסף לסימניות
אבש, אפשר ממש לחוש את האוירה, אני רואה שם את העיר על בנייניה ואפילו את כיפת ברזל,
מסוג הציורים שגורמים לי להביט בהם יותר מפעם-פעמיים.
אהבתי.

• הוסף לסימניות
אהבתי. ממש מתאים!

• הוסף לסימניות
אהבתי. ממש מתאים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה