נכתב ע"י אבש;1312340:- - -
האמת? זה אחד מסתם קשקושי ה"בין לבין" שלי. יום- יומיים לפני תחילת המבצע. אכזבתי?נכתב ע"י מימי זו;1312551:ולא תסבירי לנו קצת על ההשראה והרקע?
ממש לא, אני מבין שזה הרקע התחלתי של הציור מה שגורם לצופה לדמיין את ההמשך וזה ממש יפה.נכתב ע"י אבש;1312767:האמת? זה אחד מסתם קשקושי ה"בין לבין" שלי. יום- יומיים לפני תחילת המבצע. אכזבתי?![]()
לא. התכוונתי בדיוק למה שציירתי. זה הסופי מבחינתי. והלדמיין מה אתה רואה זה אני משאירה לכל מי שבא לונכתב ע"י trew;1312807:ממש לא, אני מבין שזה הרקע התחלתי של הציור מה שגורם לצופה לדמיין את ההמשך וזה ממש יפה.
נכתב ע"י אבש;1312818:לא. התכוונתי בדיוק למה שציירתי. זה הסופי מבחינתי. והלדמיין מה אתה רואה זה אני משאירה לכל מי שבא לו
אפשר רש"י?נכתב ע"י עוד אחד;1312820:התכוונתי שהתכוונת בציור לכוונה זו..
לא שהתכוונת לצייר כך..
לא הובנתינכתב ע"י אבש;1312818:לא. התכוונתי בדיוק למה שציירתי. זה הסופי מבחינתי. והלדמיין מה אתה רואה זה אני משאירה לכל מי שבא לו
נכתב ע"י אבש;1312822:אפשר רש"י?
נכתב ע"י מימי זו;1312551:ולא תסבירי לנו קצת על ההשראה והרקע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים