לימוד נהיגה צורת תשלום על לימודי נהיגה

• הוסף לסימניות
מורה הציע לי חבילה בתשלום של 5700 שח
שכולל דמי רישום לבית הספר-200 שח
טסט פנימי-200 שח
ו28 שיעורים*190 שח שזה 5320 שח
ומקבלים העמדת רכב לטסט בחינם

עד כאן ההצעה

השאלה אם יש איזה חסרון בצורת תשלום כזו
שאי אפשר לעבור באמצע וכדומה
אשמח לחוו"ד
תודה

• הוסף לסימניות
כמו כן
אשמח למידע
עד כמה נפוץ תשלום באשראי על לימודי נהיגה
תודה

• הוסף לסימניות
1. זה עלול להיות בעייתי אם אתה רוצה לעבור באמצע
2. אם אתה עושה את זה תרשום את כל השיעורים ותעקוב היטב שהוא לא מרמה אותך ומעביר לטסט לפני 28 שיעורים!

• הוסף לסימניות
טסט פנימי-200 שח

עד כאן ההצעה

אשמח לחוו"ד
תודה
כמה טסטים הוא נותן לך במחיר הזה?

• הוסף לסימניות
לדעתי תבקש שיעור ראשון במזומן ותראה איך זה
חבל על כספך
אלא אם כן זה מורה שכל קרוביך וידידך מכירים אותו ועברו אצלו
אם לא כבדהו וחשדהו...

• הוסף לסימניות
מי יתחייב לך שהוא יהיה זמין לך לשיעורים מתי שתרצה או יתעדף אחרים בשעות שנוחות לך?

ובכלל כל השירות שונה לגמרי כשאתה מחוייב אליו

ובכלל, דבר כזה עושים רק בשביל הנחה של לפחות 30-40% מהעלות הכוללת של שיעורים בודדים.

• הוסף לסימניות
לא מומלץ בכלל!
אני החלפתי מורה במהלך הלימוד, כי לא הסתדרתי עם המורה.
ואני רק חושב מה יקרה אם תצטרך להוציא כסף ממורה נהיגה.
בכללי להוציא כסף מאנשים זה לא דבר קל.

• הוסף לסימניות
טסט פנימי-200 שח

עד כאן ההצעה

אשמח לחוו"ד
תודה
אני שמעתי מחבר שהוא עשה ככה עם מורה נהיגה בירושלים והוא מאוד נהנה ממנו והוא עבר בטסט הראשון אפילו שהיה לו בעסקת חבילה זכות לשתי טסטים
אני לא ממליץ לכם על המורה הזה כי אני לא מכיר אותו אבל הייתי ממליץ לכם לברר עליו לפני שאתם עוברים הלאה כי יכול להיות שזה יהיה טוב

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מחבר שהוא עשה ככה עם מורה נהיגה בירושלים והוא מאוד נהנה ממנו והוא עבר בטסט הראשון אפילו שהיה לו בעסקת חבילה זכות לשתי טסטים
אני לא ממליץ לכם על המורה הזה כי אני לא מכיר אותו אבל הייתי ממליץ לכם לברר עליו לפני שאתם עוברים הלאה כי יכול להיות שזה יהיה טוב
מכאן ראיה?
אני מכיר עשרות הסכמים שונים שמעולם לא נחתמו ותקתקו כמו שעון, כולל מקרה בקנה מידה של 4 מליון ש"ח.
ולכן מה?
לקחו כאן הימור מסויים, ומי שקיבל את הכסף מראש יצא בסוף ברווח... , למה שיעשה בעיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה