כמה טסטים הוא נותן לך במחיר הזה?מורה הציע לי חבילה בתשלום של 5700 שח
שכולל דמי רישום לבית הספר-200 שח
טסט פנימי-200 שח
ו28 שיעורים*190 שח שזה 5320 שח
ומקבלים העמדת רכב לטסט בחינם
עד כאן ההצעה
השאלה אם יש איזה חסרון בצורת תשלום כזו
שאי אפשר לעבור באמצע וכדומה
אשמח לחוו"ד
תודה
אני חושב אחדכמה טסטים הוא נותן לך במחיר הזה?
אז לא שווה בכללאני חושב אחד
אני שמעתי מחבר שהוא עשה ככה עם מורה נהיגה בירושלים והוא מאוד נהנה ממנו והוא עבר בטסט הראשון אפילו שהיה לו בעסקת חבילה זכות לשתי טסטיםמורה הציע לי חבילה בתשלום של 5700 שח
שכולל דמי רישום לבית הספר-200 שח
טסט פנימי-200 שח
ו28 שיעורים*190 שח שזה 5320 שח
ומקבלים העמדת רכב לטסט בחינם
עד כאן ההצעה
השאלה אם יש איזה חסרון בצורת תשלום כזו
שאי אפשר לעבור באמצע וכדומה
אשמח לחוו"ד
תודה
מכאן ראיה?אני שמעתי מחבר שהוא עשה ככה עם מורה נהיגה בירושלים והוא מאוד נהנה ממנו והוא עבר בטסט הראשון אפילו שהיה לו בעסקת חבילה זכות לשתי טסטים
אני לא ממליץ לכם על המורה הזה כי אני לא מכיר אותו אבל הייתי ממליץ לכם לברר עליו לפני שאתם עוברים הלאה כי יכול להיות שזה יהיה טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים