משפחה מאושרת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
צר ליסורי. אני מאוד רגיש לכאבם של המשפחות, אבל כמ"ש אני רגיש יותר לכאבם של משפחות השכול היו לא תהיה.
לענ"ד אני עונה סופר לגופו של עניין.
למה, להרוס אירוע?!! שיחכו עד לסיומו! איזה אטימות.
רוצים להרתיע אותנו כציבור (ולא כחרדים, אלא כלקוחות)! אותנו ואת שאר בעלי האולמות
עצוב. אני מאוד מאוד מבין את זה שהיא לא אשמה ואת זה שהיא בנתה על האולם וחשבה שהכל סגור ועכשיו הכל זז ולא סגור שום דבר. סופר מבין, ועדיין.
מה שנכון..
מקווה שזה יהיה הפעם האחרונה שיהיה אצלנו שבחים ככה שלא נצטרך עוד קורבנות.
בכל מקרה, @הדסה 1 את (ועוד כמה) מסתכלת על החתנים כלות משפחות ואני מסתכל גם עליהם וגם על הציבור ועל העתיד. זה לדעתי כל ההבדל. בערך כמו הדיון על החטופים כיום (וכמובן להבדיל אא"ה).
ברור שטיפה הגזמתי אבל הרעיון אני מקווה שגם ברור.
התפלאתי איך לא ראיתי את התגובה הזאת בעמודים הראשונים.אין ספק שההחלטה נגועה גם בגזעניות נגד החרדים
מאוד מובן ההבדל בין הצלת חיים לעכשיו ובין הצלת חיים למחר.צר לי
אבל אם לא מובן מה ההבדל בין הצלת חיים מיידית ומוחשית
לבין עונש על עבירה שנעשתה כבר ומשמשת רק כהרתעה לאחרים להבא
קצרה ידי מהושיע ....
בית המשפט אישר למשפחת גולדמן לערוך חתונה בהיכלי מלכות. אבל החתונה כבר הועברה לרויאל.קבלתי כעת (לא לוקח אחריות):
דרמה! ביהמ״ש אישר למשפחה לקיים חתונה הערב בהיכלי מלכות השופט: לא סביר להעניש משפחות יש לקנוס את בעלי הבית
הנה, אפילו השופט הבין דבר כ"כ הגיוני ופשוטבית המשפט אישר למשפחת גולדמן לערוך חתונה בהיכלי מלכות. אבל החתונה כבר הועברה לרויאל.
מצורף פסק הדין.
אנחנו מאוד מבינים. לא להפוך אותנו לאטומים בבקשה.הנה, אפילו השופט הבין דבר כ"כ הגיוני ופשוט
מה שחלק קטן מהפורום לא מבינים בשום אופן...
כמעט כמו, לא בדיוק.להגיד לחתן וכלה למצוא אולם חלופי יום או יומיים לפני חתונתם
זה בדיוק כמו לפזר חתונה באמצע למען יראו וייראו ולא להצלת חיים מיידית
ואז היינו מפסידים את אפקט התמרורהדבר היחיד שיעזור הוא הליך מהסוג של סגירה לצמיתות של האולם ואיסור על בעל האולם להפעיל אולמות בעתיד. (האולמות צריכים ממילא רישיון עסק, אז זה נרשם ולא יתנו רשיון. )
זה הדבר היחיד! שיכול לגרום לאנשים שלא מעסיקים מחבלי נקודה!
כלומר?ואז היינו מפסידים את אפקט התמרור
תמרור לציבור, להעלות את הנושא כבום עם השפעה על עשרות משפחות ומוזמנים וכו.כלומר?
הדבר הכי נוח ומאיים זה בסגירת המפעל ל 30 יום הם עושים את זה מתחילת המלחמה למה שהם יבדילו בין מסעדה בתל אביב לאולם בבני ברקיש איזה הלכה מסיני שבמציאת שב"ח צריך לסגור ל-30 יום?
אפשר עם הרבה דרכים להעניש את בעל האולם שלא יעיז לעשות זאת שוב מכאן ולהבא.
זהו עונש בלתי מידתי בעליל כלפי חתנים וכלות
אני מרחמת עליהם מאוד. אבל איסור העסקת שבח"ים הוא פשוט סכנת חיים
Reactions: שמואלזון1 //